Που υπηρετήσατε?

Λοιπόν, σειρά 276.Χαιδάρι,Διαβιβάσεις για 7 βδομάδες, μετά Γύθειο για άλλες 7 για να γίνω καλός μάγειρας και μετά 11 μήνες στον 23 ΛΔΒ στην Αλεξανδρούπολη.Τους 2 τελευταίους απόσπαση στη λέσχη Αξιωματικών στην εξαντλητική απόσταση του 0,5 χιλιομέτρου από το σπίτι μου!Μια χαρά πέρασα...

Ποντικαρά, ποντικαρά... θα στην κόψω την ουρά... γιατί σηκώνει σκόνη.... και το ΠΑΛΙΟ λερώνει! Νέους!:flipout: :flipout: :flipout: :fahne90:

Πεζικό, Τρίπολη, Σάμο, Σέρρες Ανω Πετρίτσι (τέρμα Θεού)!

Last edited:
Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

πανκροκ said:
03A (12μηνο)

παρουσιαζομαι ΚΕΕΔ
παω για ειδικοτητα ΚΕΔΒ ΧΑΜαλης
τοποθετηση 13ΛΔΒΚ (πρωην 480ΤΔΒ το οποιο δεησανε να το κλεισουν επισημως οταν ημουνα εκει-τα γνωστα επιθεωρηση απο ΔΕΔ, ΔΕΒ κλπ)
υπηρεσια στο λοχο, η φρουρα στη δεκελεια (4 φανταροι , ενας εποπ, σκυλια γατια ,λαγοι και τα Μ16μας)

Ολα αυτά γίνανε εκει?, αρε οι εποχές πως περνάνε:grandpa: πως τα αφήσαμε και πως τα καναν οι νεοοοι....:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

Ntinos1972 said:
Eki_65 said:
Οχι βρε Βρωμυλε!:twoguns:
Γερανος ηταν που μαζευε οχηματα (κατι σαν εξπρες σερβις)
:ernaehrung004:

.......ειπα και εγω οτι μαζευε αυτους που κανανε περισυλογη ......

ξερεις .. βαθιες σκεψεις και στοχασμους........ :flipout: :flipout: :flipout:

1.5 Μήνα Χαιδάρι (ΔΒ)
6 Μήνες Καστοριά στο 53ο Σύνταγμα (φούσκωσα στον ύπνο από την βαρεμάρα)
Και 11 μήνες Γ.Α.Ω. στα σύνορα (Ψυχικού και Παπάγου)

Ολα αυτά το '94

Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

send said:
επίχρυσα?

από τότε κόλλημα με το hiend...

:flipout:

ναι ναι !!!!!!!

:music-smiley-005: :flipout: :flipout: :flipout:

παλιοκοινωνια αλους τους ανεβαζεις και αλλους τους κατεβαζεις στα ταρταρααααααααααααααααααα........

πανκροκ said:
17 ιουλιου 2003 με 7 νοεμρβιου 2003.
κεπικ αυγουστο νομιζω μετα τον 15αυγουστο... (στον παρμενιωνα ημουνα σιγουρα)

σε αυτό το κτίριο έκανα την περισσότερη θητεία μου. Περιφερόμουνα μεταξύ κεπικ και 2ου ορόφου.

Παρουσιάστηκα στο ναυτικό ακτή Μπαλάσκα και την άλλη μέρα με στείλανε τεθωρακισμένα μαζί με πολλούς άλλους. Έτσι έγινα αρματιστής στα γαλικά άρματα ΑΜΧ 30.
Αυλώνα 4 μήνες και Άσσηρος τους υπόλοιπους. Η Αυλώνα λέγεται στρατόπεδο Επιλάρχου Μελίδη. Αυτό το εκμεταλεύτηκα γιατί όλοι με ρωτούσαν αν έχω σχέση και τους έλεγα ότι ο παππούς μου είναι αδερφός του Επιλάρχου Μελίδη.
Και όλοι με είχαν για γερό βύσμα και με πρόσεχαν.
Έκανα και 15 μέρες στη Θήβα για εκπαίδευση Κ/Β κεραυνός και 1 μήνα στη ΣΣΑΣ Θεσ/νίκης όπου πέρασα υπέροχα. Όσο κι αν ήθελα να ξαναπάω επίστρατος δεν με πήραν ποτέ οι άχρηστοι. Γμτ

ΡΕ ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ!!!! ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ????????

Πριν απο λιγο μου φερανε χαρτι για μετεκπαιδευση το Νοεμβριο, για μια εβδομαδα! :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :twoguns: :twoguns: :bang: :slapface:

panosxgr said:

Πριν απο λιγο μου φερανε χαρτι για μετεκπαιδευση το Νοεμβριο, για μια εβδομαδα! :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :twoguns: :twoguns: :bang: :slapface:

Τυχερέ! θα πας να ξεκουραστείς... -bye-

καλά και δε χαίρεσαι?
έχω πάει μια βδομάδα κι εγώ. Πολύ εκπαίδευση σου λέω. Σκότωμα!
Sportime, Sportday,Πρωταθλητής κτλ.
μέχρι 1 το μεσημέρι όλα αυτά. Μετά σε διώχνουν και έρχεσαι το πρωΐ...και άντε πάλι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

send said:
πρέπει να έκανε ένα φεγγάρι και σε κάποιο πιο παλιό, πάντως στο Χίος νομίζω ήταν, μια χαρά.

Πιό καλό σε ξιφία παρά στο Χίος!!!!:award:

Re: Απάντηση: Που υπηρετήσατε?

Μελίδης Μιχάλης said:
Παρουσιάστηκα στο ναυτικό ακτή Μπαλάσκα και την άλλη μέρα με στείλανε τεθωρακισμένα μαζί με πολλούς άλλους. Έτσι έγινα αρματιστής στα γαλικά άρματα ΑΜΧ 30.
Αυλώνα 4 μήνες και Άσσηρος τους υπόλοιπους. Η Αυλώνα λέγεται στρατόπεδο Επιλάρχου Μελίδη. Αυτό το εκμεταλεύτηκα γιατί όλοι με ρωτούσαν αν έχω σχέση και τους έλεγα ότι ο παππούς μου είναι αδερφός του Επιλάρχου Μελίδη.
Και όλοι με είχαν για γερό βύσμα και με πρόσεχαν.
Έκανα και 15 μέρες στη Θήβα για εκπαίδευση Κ/Β κεραυνός και 1 μήνα στη ΣΣΑΣ Θεσ/νίκης όπου πέρασα υπέροχα. Όσο κι αν ήθελα να ξαναπάω επίστρατος δεν με πήραν ποτέ οι άχρηστοι. Γμτ

AMX 30? Τέτοια είχε η Άσσηρος όταν ο Ταξίαρχος ήταν Υπίλαρχος... :blink:

Όταν έφυγα είχε μόνο Leo1A5 και οι δύο ΕΜΑ (31 και 32) ετίθεντο σε χαμηλή επάνδρωση... νομίζω πρέπει να έκλεισε ως έδρα ΤΘΤ

panosxgr said:

Φίλε Πάνο πας για εκπαίδευση στα νέα όπλα? Εξήξησέ τους σε παρακλώ τις διαφορές μεταξύ 720p, 1080i & 1080p for HD RESOLUTION!!!!
ποιός την χάρη σου μάγκα μου!!!καλή ξεκούραση :Banane0: :Banane0:

panosxgr said:

Τυχεράκια.
Που θα πας;
Εδώ ρε συ ολόκληρη Αγγλία έφαγες στη μάπα ένα χρόνο, μια βδομαδούλα θα σε πειράξει;

Λετε να κανω κανενα σεμιναριο περι HD??? :flipout: :flipout:

Αυτο που δεν θελω με τιποτα ειναι να φορεσω παλι παραλλαγες...Αλλα αν ειναι να διαβαζουμε τις εφημεριδες μας και να πινουμε το καφεδακι μας, μια χαρα θα ειναι. Ευτυχως ειναι και η ειδικοτητα μου τετοια που δεν εχει τρεξιματα :grinning-smiley-043

Παντως πλακα πλακα με γκαντεμιασατε!!! :twoguns: :violent-smiley-030: Πως θα αντεχω το πρωι στο στρατοπεδο για μια εβδομαδα χωρις AVCLUB!!!!!!!!!!! :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Που υπηρετήσατε?

panosxgr said:

Τρέχουμε τώρα!!!