Καλά ,στην Κώ μόνο εγώ υπηρέτησα το '92 ?????
σειρα 216-χαιδαρι ενα 3μηνο-μεταθεση διδυμοτειχο στο 500 ταγμα διαβιβασεων και τηλεφωνητης ΚΕΠΙΚ στην 16η μεραρχια.
συνολο 15μηνο και απολυση 1 εβδομαδα νωριτερα,λογω πασχα..
216, 92Α, ΠΒ, Θήβα > Κως > Κιλκίς.το εχω αναφερει ξανα,αλλα τα ξαναλεω μηπως βρεθει καμια παλιοσειρα μου...
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ `92 σειρα 216 ΧΑΙΔΑΡΙ-ΚΕΔΒ
ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ 500 ΤΔΒ-ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ 16ης ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ.
ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ `93(ΣΚΑΡΤΟ 15 ΜΗΝΟ..)
Πέτρα, Μυτιλήνη , Τάγμα 213. Χρονιά : 1995-1996
Σειρά δεν θυμάμαι ..
Δύσκολος χειμώνας, δύσκολο τάγμα, υπέροχο καλοκαίρι
Μαιος του 2003. Στην ΕΣΣΟ ημασταν σχεδον ολοι μεταξυ 25-30 ετων. Στο θαλαμο ηταν μονο ενας 20αρης...Λοιπον...
Μαιος 2003: Κορινθος (τελικα ισχυει το φραξιμο στο αποχευτικο συστημα...αν θυμαμαι καλα πρεπει να ημουν 5 ημερες χωρις...)
Ιουνιος 2003: Ηρακλειο Κρητης (ΣΕΑΠ) (με πηραν με το ετσι θελω...ηθελα να φυγω αλλά πρεπει να κανεις χοντρη λαλακια για να σε διωξουν)
Νοεμβριος 2003: Καστελοριζο (χωρις μεσο..., εφαγα ολο το χειμωνα...ευτυχως που και που πηγαινα για ονια στην Ροδο. Πριν φυγω απο το Καστελοριζο, επαθα πνευμονια και πηρα αναρρωτικη αδεια...πηγα στο νοσοκομειο Κορινθου για εξεταση και ο πνευμονολογος μου εδινε 20 ημερες αναρρωτικη αλλά με την καντεμια μου, μου ειχε ερθει το φυλλο πορειας και ειχα ξενοικιακει το σπιτι στο Καστελοριζο με αποτελεσμα να μην την δεχθω)
Ιουνιος 2004: Κορινθος (επεσα την περιοδο των ολυμπιακων αγωνων....Στο στρατοπεδο ειχαμε μεινει μονο καποιοι αξιωματικοι και λιγοι στρατιωτες. Καναμε και τα καπριτσια του διοικητη...να μαζευουμε πευκοβελονες)
Νοεμβριος 2004: Απολύθηκα
Εκπαίδευση βασική-ειδικότητα, Τρίπολη και καβούρι, τηλέτυπα.Κατόπιν 2α ΜΚΣΕ (μονάδα ΡΑΝΤΑΡ) στο Πήλιο 18 μήνες και τέλος 2 μήνες Ριτσώνα.Ολα αυτά στην Αεροπορία κατα τα έτη ´83-´85.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.