Που υπηρετήσατε?

JIM

(Πεζικο
Νοεμβριο 92 κορινθο
Ιανουαριο 93 Χιο
Ιουλιο 93 Σχολη ευελπιδων

Συνολο 19 μηνες)

Παρουσιαστηκα στην 124 ΠΒΕ (Τριπολη). Εκανα εκπαιδευση στο Καβουρι και συνεχισα την θητεια μου στην Παρνηθα ως χειρηστης RADAR.

Καλημέρα.
Σειρά 196 (1988 ΣΤ). Θήβα πυροβολικό 2 μήνες, Λήμνο 13 μήνες 88 ΜΕΑΠ (αντιεροπορικά) και μετάθεση στην αεροπορία στρατού στο Στεφανοβίκειο τούς τελευταίους 5 μήνες.

Π.Ν [Δ.Δ.Μ.Ν] 1974-75-76.Τριαντα δυο[32] μήνες Με λίγα λόγια τρία χρόνια παρά τέσσερις μήνες …Για ρωτήστε τους πατεράδες σας ,μήπως και βρω κανένα κληρούχα….

καλα ρε παιδια καιγεται το συμπαν και εσεις ασχολήστε που υπηρετησατε την "μαμα πατριδα"???? Ελεος !!! Κλείστε το thread είναι τραγικο.

Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

καλα ρε παιδια καιγεται το συμπαν και εσεις ασχολήστε που υπηρετησατε την "μαμα πατριδα"???? Ελεος !!! Κλείστε το thread είναι τραγικο.

Το thread εχει ανοιξει στις 14-9-2006 και συνεχιζει να εμπλουτιζεται. Ασε λοιπον τις φανφαρες. Αμα δεν σου αρεσει να μην το επισκεπτεσαι.

Εγώ επειδή είχα μέσον ξέδελφο στον στρατό υπηρέτισα σε παραμεθώριες περιοχές οπως ΚΟΡΙΝΘΟ-ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΘΗΝΑ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΛΑΜΙΑ
ΠΡΟΣΟΧΗ δεν ήμουν καρφί και γλύφτης απλά έτυχε ο ξάδελφος

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΕΙΩΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΡΕΛΛΟΧΑΡΤΟ

Εγώ επειδή είχα μέσον ξέδελφο στον στρατό υπηρέτισα σε παραμεθώριες περιοχές οπως ΚΟΡΙΝΘΟ-ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΘΗΝΑ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΛΑΜΙΑ
ΠΡΟΣΟΧΗ δεν ήμουν καρφί και γλύφτης απλά έτυχε ο ξάδελφος

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΕΙΩΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΡΕΛΛΟΧΑΡΤΟ

Ο ξάδερφος ενοικιάζεται??? :D:D:D

Re: Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

Το thread εχει ανοιξει στις 14-9-2006 και συνεχιζει να εμπλουτιζεται. Ασε λοιπον τις φανφαρες. Αμα δεν σου αρεσει να μην το επισκεπτεσαι.

ok το ξερω αλλα μια μερα διακοπη απο τις "αναμνησεις" μας και την επιδερμικοτητα δεν θα εβλαπτε!

Re: Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

και το που θα μπαινω φιλε επετρεψε να το αποφασιζω εγω! Εκτος αν θες να σου πω πρωτα την ΕΣΣΟ μου μπας και με σεβαστεις, συμφωνα με τα κρητηρια σου.

Δεν γίνεται να κλείσει ένα (οποιοδήποτε) νήμα, λόγω των τραγικών γεγονότων.

Όπου νιώθει ο καθένας πως θέλει, είναι ελεύθερος να γράφει.:ernaehrung004:

Παρακαλώ να σταματήσουμε εδώ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

και το που θα μπαινω φιλε επετρεψε να το αποφασιζω εγω! Εκτος αν θες να σου πω πρωτα την ΕΣΣΟ μου μπας και με σεβαστεις, συμφωνα με τα κρητηρια σου.

Kαι το αν θα κλεισει το thread ειναι δουλεια του διαχειριστη και οχι δικη σου. Αλλα φαινεται σε πειραξε που αναφερωμαστε στην ''μαμα πατριδα'' οπως γραφεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

Kαι το αν θα κλεισει το thread ειναι δουλεια του διαχειριστη και οχι δικη σου. Αλλα φαινεται σε πειραξε που αναφερωμαστε στην ''μαμα πατριδα'' οπως γραφεις.

μαλιστα τσιμπησες με την μια βλεπω!!!

Δεν γίνεται να κλείσει ένα (οποιοδήποτε) νήμα, λόγω των τραγικών γεγονότων.

Όπου νιώθει ο καθένας πως θέλει, είναι ελεύθερος να γράφει.:ernaehrung004:

Παρακαλώ να σταματήσουμε εδώ...
οκ μια μερα σιωπη τουλαχιστον με τις χαχανουλες , για το ποσο παλιοι ειμαστε!!!