Πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε καιρό καραντίνας

Re: Απάντηση: Πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε καιρό καραντίνας

Εγω εχω βολευτει με Netflix ....

Δυστυχως ... εχω ριξει πολυ το επιπεδο ....

Βλεπω ακομα και cartoons ! :nounder:

κατι αλλο πρεπει να ΞΑΝAδεις:love:
κυρ μανο..
you have all the time in the world...:flipout:

Κανονικά θα μπορούσατε να δείτε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου online από εδώ, αλλά προς το παρόν σκάει η database και μπορείτε να πάρετε στοιχεία για να κάνετε SQL injection και να παίζετε αργότερα.

Re: Απάντηση: Πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε καιρό καραντίνας

Χαχαχαχαχαχα .... :laugh::laugh::laugh::laugh:

(βρε κακο σπυρι στον λωκο μου ... με κυνηγαει παντου :flipout:.... o Κοenig :rolleyes:)

μπα δε σε νοιαζει αυτος... αλλη ειναι που σε περιμενει..:drool1:

Δείτε δωρεάν 85.000 ταινίες
Από το 1890 που ιδρύθηκε, η British Pathé άρχισε να καταγράφει κάθε πτυχή του παγκόσμιου πολιτισμού σε φιλμ. Δημιούργησε χιλιάδες ταινίες, ντοκιμαντέρ, ενημερωτικές εκπομπές και σίριαλ, τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα online.

@ FINIX

όλα τα λινκς που έδωσες είναι πολύ ενδιαφέροντα
ευχαριστούμε
:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε καιρό καραντίνας

Ακόμη και μέσα στο σπίτι μπορεί κάποιος να κάνει πάμπολλα πράγματα για αερόβια βελτίωση και για ενδυνάμωση, πάμπολλα.
Το ζητούμενο είναι η θέληση και η πειθαρχία ώστε να προχωρήσει έστω και από το μηδέν. Από δικαιολογίες (δεν μιλάω για ιατρικές αντενδείξεις) υπάρχουν άπειρες.

Ενδεικτικά ένα πολύ basic πρόγραμμα και ένα πιο advance. Μάνο πρέπει να τα δεις έτσι κι αλλιώς (ελπίζω να γίνομαι αντιληπτός...:D)
Το youtube βρίθει από παρόμοια προγράμματα. Όποιος θέλει κάποια βοήθεια για την επιλογή είμαι στη διάθεσή του.

Εισαι ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ προβοκατορας ! :laugh:
Κατι λιγοτερο ερεθιστικο .... δεν κυκλοφορουσε ? :furious3:
Επρεπε να ποσταρεις τις γαζελες ? :love::love::love:

Θεωρω οτι παιζεις με τον πονο μου (μοχθηρε :rolleyes:)

Τα περισσοτερα απο οσα βλεπω στα βιντεο ...
δειχνουν ευκολα επειδη γινονται απο ατομα (:love:) νεαροτατα, υγιεστατα,
με κολαγονο και αρθρωσεις που εμεις παθαινουμε εγκεφαλικο απο ζηλεια και φθονο !
Στην καλυτερη περιπτωση, Διονυση, χρειαζομαι 6 μηνες ιδιαιτερα απογοητευτικα πεισματικης προσπαθειας
για να φτασω να κανω ακριβως αυτα που βλεπω στο βιντεο (εαν φτασω ποτε, ακομα και μετα απο 6 μηνες).

Μηπως ειναι λιγακι πιο ευκολο για τους 50αρηδες (με λιγες διατατικες που δεν χρειαζονται τεραστιο πεισμα)
να διατηρησω μια ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ευκαμψια σε μυς και τενοντες ? Τουλαχιστον να μην με προδωσει
το υπαρχον μυικο συστημα. Τουλαχιστον αυτο !

Ειναι ευκολοτερο να ΚΟΙΤΑΣ μισο βηματακι ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ... γιατι δεν απογοητευεσαι απο αυτο.
Ειναι τοσο ευκολο να γινει. Εαν ... ΕΑΝ, αργοτερα θες να πας παραπερα ... τουλαχιστον εχεις κανει
ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΗΜΑΤΑΚΙ !

Εγω παντως κανω τις διατατικες τυπου McKenzie (λογω δισκοκηλων)
αλλα βοηθαει λιγο και στα γονατα αλλα και στον αυχενα (λιγο, οχι πολυ).
Ιδιως αυτο με την συστροφη του κορμου ... που τραβιουνται ολα αριστερα-δεξια
με κανει αλλον ανθρωπο.

Βεβαια ... ειμαι 54 .... ΠΟΤΕ δεν προκειται να γινω γαζελα.
Και πρεπει να αποδεχθω ηρεμα και ωραια οτι ... γερναω.
Θα χανω ευλυγισια .... δεν θα βαζω.

Διονυση δωσε μερικες ασκησεις ή λινκ να ξεκινησουμε
ακυρο εχεις ηδη ανεβασει :violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Για να περάσει η ώρα...

dfgdg.jpg

Άντε ξεκινάει και την σήμερινο προγραμμα.
Μετά από 3 ανεβοτεκατεβασματα των 4 ορόφων της οικοδομης, ξεκινάω για τη συμπλήρωση των 10.000 βημάτων τις βόλτες στην ταράτσα υπό ελαφρύ ψιλόβροχο, μόνος με τη μουσική μου.
Ίσως ο Φυρτβανγκλερ με την 9η του να μην είναι η καταλληλότερη επιλογή.
Ή ίσως πάλι και να ναι.

Άντε ξεκινάει και την σήμερινο προγραμμα.
Μετά από 3 ανεβοτεκατεβασματα των 4 ορόφων της οικοδομης, ξεκινάω για τη συμπλήρωση των 10.000 βημάτων τις βόλτες στην ταράτσα υπό ελαφρύ ψιλόβροχο, μόνος με τη μουσική μου.
Ίσως ο Φυρτβανγκλερ με την 9η του να μην είναι η καταλληλότερη επιλογή.
Ή ίσως πάλι και να ναι.

Δοκίμασέ την με τον Klemperer,εμένα με βοηθάει.:)

Απάντηση: Re: Πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε καιρό καραντίνας

Eίναι ευκαιρία να γίνουμε μάστορες στην πίτσα και στην σάλτσα μακαρονάδας.

Θα στο πω απλά και παραστατικά Μάνο (και με μικρή δόση υπερβολής), το επόμενο λιγότερο άχρηστο πράγμα μετά την απραξία είναι οι διατάσεις.
Κανένα ερέθισμα για αερόβια προσαρμογή, κανένα ερέθισμα για ενδυνάμωση, ελάχιστη κατανάλωση θερμίδων.
...

Δεν μπορώ να εκφράσω το πόσο πολύ διαφωνώ... Απο προσωπική εμπειρία, οι διατάσεις - και μάλιστα ένα σωστό πρόγραμμα καθημερινών διατάσεων - είναι απο τα βασικότερα και ωφελιμότερα πράγματα που μπορεί να κάνει για τον εαυτό του ένας άνθρωπος που έχει περάσει κάποιο όριο ηλικίας/απραξίας/βάρους/κλπ... Αλλωστε όλες οι αθλητικές δραστηριότητες αρχίζουν - ακόμα και απο ενεργούς αθλητές - με ένα δεκάλεπτο διατάσεων (stretching δηλαδή)...

Στον Καναδα εχουν (η ειχαν) πολυκατοικιες με 50αρα πισινα στο ισογειο(-υπογειο).
Πω πωωωωωωωω, τι θα κανα εκει μεσα ...... λεπια θα χα βγαλει.
(ειχα παει, εκτη δημοτικου, στους θειους μου στο Τοροντο ... ΤΑ ΕΙΔΑ απο κοντα)

Κακα τα ψεμματα, εχω κανει την αναγκη φιλοτιμια (με τις διατασεις).
ΦΥΣΙΚΑ ... και δεν με γεμιζουν (ως ασκηση).

:laugh::flipout::laugh::flipout:

Ελλεεινε πολυθρονατε ιντερνετακια :proud: ....

Θα σου χα ταραξει τα κουδουνια :smash:

Μα αυτοί που δεν έχουν τι να κάνουν ή που να πάνε και ασχολούνται με το ιντερνετ, σπάνε τα νεύρα σε εμας που ασχολούμαστε με το ιντερνετ... Ας ασχοληθούν με κάτι άλλο...:)