Κι αν το κάνεις όλο ανηφόρα; :silly:
Κι αν το κάνεις όλο ανηφόρα; :silly:
Γιατί όχι; Ενδιαφέρον θα είναι αλλά ενδιαφερόμενοι θα υπάρχουν;
Προσωπικά απορρίπτω την έννοια της Δίαιτας (καταπίεση, ημερομηνία λήξης, εύκολη παλινδρόμηση σε κακές συνήθειες). Είμαι υπέρ ενός μοντέλου ισορροπημένης διατροφής που να μπορεί κάποιος να το ακολουθεί δια βίου.
Η κλίση προφανώς είναι περισσότερο ενεργοβόρα. Το θέμα είναι αν μπορεί κάποιος να διατηρήσει αρκετή κλίση (και ικανοποιητική ταχύτητα) επί 60 λεπτά. Όσο μεγαλύτερη η κλίση, τόσο δυσκολότερο είναι να διατηρηθεί δεδομένη ταχύτητα. Γενικά, είναι προτιμότερο σε σχέση με το συνεχές σταθερού ρυθμού περπάτημα (και αν δεν υπάρχουν άλλου είδους περιορισμοί) να αυξομειώνουμε την ταχύτητα ή/και την κλίση ώστε να έχουμε περιόδους έντονης και λιγότερο έντονης άσκησης κάτι σαν διαλειμματική).
Η κλίση προφανώς είναι περισσότερο ενεργοβόρα. Το θέμα είναι αν μπορεί κάποιος να διατηρήσει αρκετή κλίση (και ικανοποιητική ταχύτητα) επί 60 λεπτά. Όσο μεγαλύτερη η κλίση, τόσο δυσκολότερο είναι να διατηρηθεί δεδομένη ταχύτητα. Γενικά, είναι προτιμότερο σε σχέση με το συνεχές σταθερού ρυθμού περπάτημα (και αν δεν υπάρχουν άλλου είδους περιορισμοί) να αυξομειώνουμε την ταχύτητα ή/και την κλίση ώστε να έχουμε περιόδους έντονης και λιγότερο έντονης άσκησης κάτι σαν διαλειμματική).
Πριν καραντινας καθε δευτερη μερα ανεβαινα διασελο Υμηττού μονοπατι 10 (κεραια ΟΤΕ) μια κυκλικη διαδρομη 10 χλμ και καθε Σαββατο πεζοπορικες εξορμησεις σε Παρνηθα και Ζηρεια ( 3000 θερμίδες lost)
σε ενα μηνα εχασα 8 κιλα ....... και θα ειχα χασει αλλα 6 ενα μηνα που ειμαι μεσα....
Απο 102 κιλα εφτασα 93 με διαθεση πια στο 100% και σωματικη ευφορια στο max συν οτι στις πεζοποριες ερχεσαι πιο κοντα με την φυση
Λαβε υποψιν σοy οτι καθε κιλο ισουται με περιπου 7000 θερμιδες
(Θα ανοιξω νεο thred με εξορμησεις σε ολη την Ελλαδα απο Ολυμπο εως Βασιλιτσα και κορυφή Αγιου Ορους που ειναι και οι απολυτη κατανυχτικη ανάβαση )
ΕΕΕ... Το είχα διαλέξει νέος και έμεινε. Κάπου στα 39. Γιατί?
Αν έχεις κάτι να προτείνεις πάντως μου λες![]()
Το αβαταρ του μου θυμιζει ντοκτορ Χου...οποτε καμμια πενηνταρια εξηνταρια θα ελεγα.Cica καλή ώρα, τον JL πόσο τον κόβεις?
Γιατι εχοντας τον Πανοραμιξ καποιος νομιζει οτι εχει να κανει με καναν αρχαιο δρυιδη 70+ ... Θα πας για παραχαραξη συμβολων
.
Jean (Luc) :BDGBGDB55:
Τι θα πει αυτό... Κι εγώ εάν έβαζα αβαταρ από Αστεριξ θα επέλεγα τον λατινομαθη ξυλοποδαρο πειρατή.
Γιάννης...![]()
μετά από 27 χρόνια ο μικρός μου υιός έφυγε από το σπίτι πριν λίγο καιρό και βρέθηκε δωμάτιο για να τον απλώσω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.