Πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε καιρό καραντίνας

Thanks !

Hθελα να ξερα τι ξερεις απο την (προηγουμενη) ζωη ενος φορουμιτη
και τον τσουβαλιαζεις στους τεμεπληδες.

Μαλλον ... ξερεις ΠΟΛΛΑ !

Μαλλον ....

Re: Απάντηση: Πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε καιρό καραντίνας

Thanks !

Hθελα να ξερα τι ξερεις απο την (προηγουμενη) ζωη ενος φορουμιτη
και τον τσουβαλιαζεις στους τεμεπληδες.

Μαλλον ... ξερεις ΠΟΛΛΑ !

Μαλλον ....

Pardon!!
Ποιον τσουβαλιάζω βρε Μάνο;
Ό,τι γράφεται εδώ δεν έχει να κάνει πάντα με σένα.

Moνο εγω εχω γραψει οτι τρωω πιτσες και βλεπω Netflix.
Εχεις γραψει κανεις αλλος ? Αρα σε μενα αναφερεσαι !!!!

Κοιτα, Διονυση ... (και αυτο αφορα ολους οσους ξεκινησαν ΤΩΡΑ να αθλουνται αεροβια η αναεροβια)
ουτε αυτοι που ξεκινησαν ΣΗΜΕΡΑ ειναι σιγουρο οτι θα συνεχισουν μετα απο δυο μηνες ...
ουτε αυτοι που τα παρατησαν εδω και 7 μηνες ειναι σιγουρο οτι δεν θα τα ξαναρχισουν σε δυο μηνες.

ΕΣΥ, ως Διονυσης, δεν δινεις την πρεπουσα βαρυτητα στο ποιες ειναι εκεινες οι αστειες λεπτομερειες που
ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ καποιον ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ωστε να προσθεσει το στοιχειο της διαρκειας στον τροπο εκγυμνασης-αθλησης του.
Εχεις φτασει σε ενα επιπεδο που ισως να εχεις ξεχασει οτι .... ΟΤΙ αρχιζει κοπιωδως ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ λυπηρως.
Αντι να μπεις στην θεση του υπερβαρου (οχι κατ'αναγκη παχυσαρκου) και να ξεκινησεις απο τη θεση ΤΟΥ,
την δυσκολια ΤΟΥ, την ιδιαιτεροτητα ΤΟΥ .... ξεκινας απο το ποσα εφικτο φαινεται σε ΣΕΝΑ ακομη και ΕΝΑ σκουατ.

Προσπαθω, να δειξω στο κοσμο (που δεν αποκαλυπτεται γιατι θα γελοιοποιηθει αν γραψει) οτι το μισο βημα την φορα
ΛΑΘΟΣ .... το ανοιγοκλειμα ενος βλεφαρου την φορα, ειναι αρκετο για τη περιπτωση ΤΟΥ, ΤΟΥ ! ΤΟΥ ! ΤΟΥ (το τρενακι)
Γιατι εμαθα απο πειρα (δεν ημουν παντα 107 κιλα, ημουν 85 κιλα) οτι αν κατι ειναι τοσο ΑΣΤΕΙΟ και ΕΛΑΧΙΣΤΟ και ισως
ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ .... θα χει διαρκεια (και δεν μιλαω για διατατικες, μιλω για οτιδηποτε μπορει να θεωρηθει κινηση, ακομα και
το μαζεμα και απλωμα των ποδιων στον καναπε).

ΔΙΑ-ΡΚΕΙ-Α !!!!

Μονο οταν παντρεψεις διαρκεια .... ΚΑΙ ... ευκολια
μπορεις να ωφελησεις ΣΩΜΑΤΙΚΑ τον εαυτο σου. Γιατι δεν απλωνεται κανενα βουνο μπροστα σου.
ΠΑΙΖΕΙΣ με αυτο που κανεις .... κανεις δεν κουραστηκε παιζοντας. Αντιθετα, του γινε και συνηθεια !
Εαν ομως σου ξεφυγει και του δειξεις την κορυφη, το βουνο ... παει τον εχασες .... τον ΕΔΙΩΞΕΣ !

Αυτα τα πεταλουδιστικα απο μενα -bye-

Εσενα να σε δω το καλοκαιρι .....

Που για να πω και το ΔΙΚΟ ΣΟΥ το δικιο,
μετα απο 8 η 10 ωρες δουλεια ΟΛΟΙ δικαιουνται να σωριαστουν (στον καναπε).
Καλο ειναι αυτο που κανεις (για οσο το κανεις) γιατι η δουλεια ΔΕΝ ειναι γυμναστικη.
Ειναι ξεχαρβαλωμα !

Αυτο που λεγαμε (να ΜΠΑΙΝΕΙΣ στη ιδιαιτεροτητα του αλλου, τις απαιτησεις της καθημερινοτητας του) ....

Άστους ρε, μας ζηλεύουν που αράζουμε και τεντωνόμαστε σαν τα γατιά και αυτοί τρέχουν πάνω κάτω σαν τα ποντίκια :flipout:

Moνο εγω εχω γραψει οτι τρωω πιτσες και βλεπω Netflix.
Εχεις γραψει κανεις αλλος ? Αρα σε μενα αναφερεσαι !!!!

Μάνο, με όλη τη συμπάθεια που σου έχω, εδώ η λογική σου είναι παιδική.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα που γράφεις, ομολογώ ότι σε κάποια σημεία δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω.
Τα πράγματα είναι απλά πάντως: σε οποιοδήποτε επίπεδο και αν βρίσκεται κάποιος, ακόμη και στο 0, μπορεί να βελτιωθεί αν κάνει αυτά που πρέπει (για το επίπεδό του) και αν ακολουθήσει γενικότερα έναν άλλο τρόπο ζωής, διατροφής κλπ. O υπέρβαρος που αναφέρεις, αν αλλάξει κακές συνήθειες και νοοτροπίες, θα δει βελτίωση, αν δεν αλλάξει, θα παραμείνει ως έχει και ίσως χειροτερέψει. Ότι σπέρνουμε, θερίζουμε. Επίσης, το ''ΟΤΙ αρχιζει κοπιωδως ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ λυπηρως'' είναι δική σου θεωρία και είναι λάθος να το ανάγεις σε κανόνα.

Απάντηση: Re: Πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε καιρό καραντίνας

Για κάποιους πιο γυμνασμένους

https://youtu.be/Tz9d7By2ytQ

Το έδειξα στον μεγάλο μου και το έκανε μια φορά, καλό κάψιμο λέει.
Δεν νομιζω να μπορώ να το κάνω με τίποτα. Πρέπει να ανέβω 2-3 level και να χάσω τουλάχιστον 10 κιλά για να φτάσω σε σημείο να καταφέρνω τέτοιο πρόγραμμα.

......

Γιώργο, κρίνοντας με βάση το πρόβλημα στον ώμο σου, θα έλεγα ότι οι θέσεις όπου το χέρι ανεβαίνει ψηλά θα σε δυσκόλευαν.
Για burpee, ειδικά με εκρηκτικό τρόπο, ούτε συζήτηση.

Διονυση, τελικα σχεδον ολα πια δεν μπορω να κανω. Οτι εχει στηριξη σε χερια, πηχεις, συν τις δυναμικες εκτασεις των χεριων...
Δηλαδη μπορω αμα ζορισω λιγο αλλα νιωθω το ζορισμα και δεν... μονο σκουατ προς το παρων.

Για να μην φορτονω το νημα με δικα μου θα σου πω με MP αν δεν βαριεσαι.

Ευτυχως που εχω το τρεξιματακι...ξαναμαθαινω να τρεχω με παπουτσια :flipout: μου ανεβαινει το ηθικο καπως οταν γυρναω σπιτι.

Δεν νομιζω να μπορώ να το κάνω με τίποτα. Πρέπει να ανέβω 2-3 level και να χάσω τουλάχιστον 10 κιλά για να φτάσω σε σημείο να καταφέρνω τέτοιο πρόγραμμα.

Αυτο ακριβως το προγραμμα μπορει να μπει μεσα στο προγραμμα Boxe Trqining (διαρκειας 50 λεπτα) ενδιαμεσα στις ασκησεις ιμπακτ, ισως εκτος τα πουσαπς γιατι βαραινει.

Μπορεις να το κανεις σιγα σιγα...πεντε λεπτα έιναι... στο τελος θα τα καταφερεις

Re: Απάντηση: Re: Πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε καιρό καραντίνας

το κανω επι 4 φορες καθε μερα
δυο το πρωι δυο το βραδυ

Η όλη φάση μου θυμίζει ένα ανέκδοτο... :flipout:

Τρέχει ο λαγός μέσα στο δάσος και ξαφνικά βλέπει το ελάφι να καπνίζει χασίσι.
- Τι κάνεις εδώ; Είμαστε μέσα στην φύση και εσύ ρουφάς χασίσι; Σήκω να τρέξουμε παρέα.
- Δίκιο έχεις, λέει το ελάφι και παρατάει το τσιγάρο.
Εκεί που τρέχουν συναντάνε μια αλεπού να ρουφάει κοκαΐνη.
- Ντροπή σου λέει το ελάφι. Είμαστε μέσα στην φύση και εσύ το έριξες στα ναρκωτικά; Σήκω να τρέξουμε παρέα.
- Δίκιο έχετε.
Σε λίγο βλέπουν το λύκο να ετοιμάζεται να χτυπήσει ένεση ηρωίνης.
- Αίσχος, λέει η αλεπού. Σήκω να τρέξουμε παρέα.
- Δε με παρατάτε πρωί-πρωί λέω εγώ; Δηλαδή, κάθε φορά που ο λαγός παίρνει ecstasy θα τρέχουμε όλοι σαν μ@λ@κες στο δάσος;

Μία καταπληκτική ιδέα! Ο μεγάλος είπε περπαταμε που περπατάνε γύρω στην ταράτσα, γιατί δεν κάνουμε εξάσκηση σε βηματισμούς ministry of silly walks!

Μία καταπληκτική ιδέα! Ο μεγάλος είπε περπαταμε που περπατάνε γύρω στην ταράτσα, γιατί δεν κάνουμε εξάσκηση σε βηματισμούς ministry of silly walks!

Αν έχει κάμερες κοντά, προβλέπω να γίνετε viral!

Την ώρα που άλλοι τρέχουν πάνω-κάτω, εγώ κάθισα και βελτίωσα (τέλειο δεν υπάρχει) το ψήσιμο συκωτιού. Μετά επειδή μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα έφαγα μισό κιλό + ρόκα και λιαστή ντομάτα + μισό λίτρο κρασάκι.

Αύριο το σχέδιο εκγύμνασης προβλέπει σπιτική ιταλική πίτσα μαργαρίτα. Και θα λέω μετά "Oggi e una bella giornata"!
Αν με βρει ο ιός τουλάχιστον δεν θα με πετύχει ιδρωμένο σε τίποτα σκάλες. :guitarist:

Αν έχει κάμερες κοντά, προβλέπω να γίνετε viral!

Θα ανεβάσω φωτογραφική μηχανή αύριο θα έχει γέλιο.

Πάντως μία χαρά ήλιο τραβάς 50 λεπτά στην ταράτσα περπάτημα.

Μετά ανεβοκατέβηκα οκτώ φορές τους τέσσερις ορόφους (*66 = 548 σκαλοπάτια) σε 13:25.

It's getting better all the time!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.