Predators by Robert Rodriguez

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Re: Απάντηση: Predators by Robert Rodriguez

.

Από σήμερα Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε να παίζεται στους Ελληνικούς κινηματογράφους!

.

Επιτέλους...κάλιο αργά παρά ποτέ :furious3:

Το είδα το Σάββατο. Ωραίο. Ενδιαφέρον και η σκέψη του πως και τι και σε αφήνει με απορίες που μάλλον ανοίγει τον δρόμο και για επόμενο.

Το ενδιαφέρον είναι ο τρόπος με τον οποίο
βρίσκονται εκεί οι πρωταγωνιστές και όχι μόνο. Ξαφνικά κάποιος-κάτι τους πετάει στην κυριολεξία σε έναν άγνωστο πλανήτη όπου καλούνται οι ίδιοι που ήταν θηρευτές στην Γη να γίνουν τα θηράματα για τους Predators και για άλλα περίεργα όντα στον εξωγήϊνο πλανήτη. Αρα πρέπει να σκαρφιστούν ότι δολοφονική πατέντα χρησιμοποιούσαν στην γη για να μπορέσουν να σώσουν τον ίδιο τους τον εαυτό. Και φυσικά, δεν τα καταφέρνουν όλοι. Τελικά πως βρέθηκαν εκεί; είναι μέρος πειράματος κάποιων εξωγήϊνων; τους "πέταξαν" οι άνθρωποι σαν τιμωρία για να εξαγνίσουν την γη από τους δολοφόνους; Αυτά είναι τα ερωτήματα που δίνουν πάτημα για συνέχεια......

Κατα την γνωμη μου τραγικο. Ουτε σε dvd δεν θα το εβλεπα. Η μουσικη ιδια με την πρωτη ταινια της σειρας, πολλα κενα στο σεναριο, κακη σκηνοθεσια, κακος ο πρωταγωνιστης και στο τελος επεσε πολυ γελιο. Ολοι στο σινεμα κλεγαμε τα λεφτα μας. Κριμα...

:bang::speechless-smiley-0
Κατα την γνωμη μου τραγικο. Ουτε σε dvd δεν θα το εβλεπα. Η μουσικη ιδια με την πρωτη ταινια της σειρας, πολλα κενα στο σεναριο, κακη σκηνοθεσια, κακος ο πρωταγωνιστης και στο τελος επεσε πολυ γελιο. Ολοι στο σινεμα κλεγαμε τα λεφτα μας. Κριμα...

Η γενική αίσθηση είναι ότι μπορεί το πρώτο predator να μην το φτάνει αλλά είναι πολύ καλύτερη από τα avp και avp2.Εμένα μου άρεσε αρκετά αν και με χάλασε πολύ που είχαν τον predator της πρώτης ταινίας περισσότερο σαν κομπάρσο παρά πρωταγωνιστή.Θα προτιμούσα να είχε καλύτερο ρόλο από αυτόν που του δώσαν.Και οι φάτσες των νέων predators δεν μου άρεσαν καθόλου.Πάλι καλά που δεν τις βλέπουμε και πολύ.Το σχέδιο του stan winston δεν ξεπερνιέται με τίποτα...Κατά τα άλλα αρκετά διασκεδαστική αν και φαινόταν ότι ήταν μικρή παραγωγή.Ας ελπίσουμε στο sequel να δώσουν λίγα χρήματα παραπάνω...

Παντως αν και δεν εχω δει την ταινια ακομα δεν θα την συνεκρινα με την πρωτη ως η καλυτερη της σειρας.

Για μενα η δευτερη με τον Ντανι Γκλοβερ ηταν η καλυτερη.

Απάντηση: Re: Predators by Robert Rodriguez

Παντως αν και δεν εχω δει την ταινια ακομα δεν θα την συνεκρινα με την πρωτη ως η καλυτερη της σειρας.

Για μενα η δευτερη με τον Ντανι Γκλοβερ ηταν η καλυτερη.

Kαι νομιζα οτι ημουν η μοναδικη ανωμαλαρα...

Καλούτσικο ήταν. Όχι σαν το πρώτο βέβαια αλλά καλό...Πάμε και για 4ο απότι φαίνεται...

Το ειδα τελικα χθες βραδυ.
Πολυ καλη ταινια για το ειδος και αξιζε να φερει το ονομα predator (σε αντιθεση με το avp 2).
Kαι ο Μπροντι επαιξε καλα (ειχε παρει και κιλα για τον ρολο) και οι περισσοτεροι συμπρωταγωνιστες (οχι ολοι ομως ,ειδικα ο Ρωσσος).
Ειχε tribute σκηνες απο την πρωτη ταινια αλλα σε τιποτα δεν θυμιζε την πρωτη ταινια με τον Arnie οπως πολλοι διαβαζα να γραφουν στο δικτυο.
Ανυπομονω για το sequel !

ΥΓ Βαλτε και ενα poll...

Μόλις το ειδα και εγω.........:bigcry:

Δυστυχώς είναι μόνο για το σπίτι σε br και όχι να πληρώσεις εισιτήριο στον κινηματογράφο ,περίμενα περισότερα τουλάχιστων στο θέμα της δράσης ,πολύ μπλα μπλα κτλ.

Είμαι προκατειλημενος βέβαια, αλλά θα έλεγα ότι ήταν απλά καλό.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι σαν τον ''running man'' αν το θυμάστε
και βιντεοπαίχνιδο τύπου Quake, με τους Predators χρησιμοποιούν απαχθέντες
ανθρώπους με ειδικές ικανότητες προκειμένου να εξασκηθούν οι ίδιοι!
Τέλος δεν λέω άλλα γιά να μην χαλάσω το σασπένς όσων δεν την έχουν δεί
ακόμα! Η ταινία δεν είναι remake σε καμία περίπτωση και μάλιστα γίνεται
αναφορά σε συμβάντα από το πρώτο Predator μέσα στην παρούσα ταινία.
Θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο σκηνοθετικά και σεναριακά, αλλά
πάντως είναι καλό.

Υ.Γ: δεν το είδα στο σινεμά, αλλά σε blueray και θα έλεγα ότι η εικόνα και
ο ήχος ήταν τουλάχιστον άψογα, ιδανικό και γιά demo δηλαδή.-bye-

Πιστή στην αισθητική της πρώτης ταινίας με πολύ καλό ξεκίνημα αλλά σιγά σιγά η πλοκή έγινε κλισέ ενώ και οι χαρακτήρες ήταν αδούλευτοι σεναριακά!

Καλή προς μέτρια η τελική εντύπωση!

Φοβάμαι πως η προσπάθεια να ορίζουν καινούργιο franchise θα καταλήξει σε αποτυχία. Ουκ εν τω πολλώ το ευ!!!

Χμμμμ.... πατάτα.... μεγάλη πατάτα......

Θα τρίζουν τα 'κόκκαλα' του αρχικού Predator με τον μεγάλο Arnie...

Πάει σύννεφο το franchise, ό,τι νά'ναι, αρκεί να βγάλουμε κανά φράγκο...

Το είδα και εγώ χτες.
Μου έμοιζε σαν μια προσπάθεια να κάνουν το πρώτο Predator με άλλους ηθοποιούς.
Δεν μου άρεσε και ο πρωταγωνιστής.

Μου αρεσε δεν λεω!Ειχε στοιχεια του first predator οπως η μουσικη υποκρουση και πολλες αναφορες στο πρωτο .Ο Μπροντι αψογος στο ρολο του τον πηγε μια χαρα !