Predators by Robert Rodriguez

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Όντως είχε στοιχεία από την πρώτη (και καλύτερη) ταινία των Predators... Και την ατμόσφαιρα, δεν την έλεγες κακή. Αλλά δεν ξέρω, νομίζω ότι ήθελε δουλειά ακόμα.

O Mπροντι ηταν παρα πολυ καλος , οπως και οι αλλοι 2 που επαιξαν μεχρι το τελος (η γυναικα και ο γιατρος).Το υπολοιπο καστ ειχε το προβλημα ...

Το είδα χθες βράδυ.
Είχε πολλές σκηνές από την πρώτη ταινία.
Μέτρια...............

Συμφωνω.

Ακομα και ο πολυς Λορενς Φισμπερν εδειχνε αβολα στον ρολο του και ηταν κακιστος.

Οι 3 απομειναντες οντως ηταν πολυ καλοι. Οι υπολοιποι ηταν απλα αναλωσιμοι.

Στα της ταινιας τωρα...

Θυμισε βιντεοπαιχνιδι η εισαγωγη.Σε πεταω στην αρενα και τρεχεις να επιβιωσεις...

Δεν μου αρεσε.. Θεωρω οτι ηταν ισαξιο της πρωτης ταινιας μιας και η παρουσια του Μπροντι ειναι εντυπωσιακη (τι σωμα εφτιαξε ρε ο αθεοφοβος μεχρι προτινος τσιχλας ?? :eek::eek:)

Επαιξε με εναν αερα μεγαλου ηθοποιου οπως και ειναι .

Παντως για μενα απετυχε να ξεπερασει την δευτερη ταινια με τον Ντανι Γκλοβερ. Εκεινη η ταινια ειχε καταφερει να χτισει σε ενα φουτουριστικο περιβαλλον μια ατμοσφαιρα με την οποια εδενε απολυτα το στορυ.

Εδω εχουμε απλα μια βιντεογκειμ ζουγκλα σαν περιβαλλον με κανενα λογο υπαρξης. Απλα για καμβας της δρασης.

Απάντηση: Re: Predators by Robert Rodriguez

Δεν μου αρεσε.. Θεωρω οτι ηταν ισαξιο της πρωτης ταινιας μιας και η παρουσια του Μπροντι ειναι εντυπωσιακη (τι σωμα εφτιαξε ρε ο αθεοφοβος μεχρι προτινος τσιχλας ?? :eek::eek:)

θες να σε κανω ''τουμπανο'' σε 3 μηνες?
τον φαρμακοποιο πολλοι εμισησαν,το φαρμακο του,ουδεις! :D

Υ.Γ εμενα μου αρεσε πολυ,δειχνει μια πολυ καλη αφετηρια για τα επομενα που θ'ακολουθησουν.

Κι εμένα μου άρεσε αρκετά...
Πάντα σε αυτού του είδους τα έργα το καλύτερο κομμάτι για μένα είναι μέχρι την "πρώτη θέαση του τέρατος".
Έτσι κι εδώ (αν και εδώ είναι ήδη γνωστό το "τέρας"). Από κει και μετά μια κλασσική στρωτή περιπέτεια...

Την είδα στον κινφο μαζί με φίλο που πήρε "ειδική" άδεια από τη γυναίκα του γι ' αυτό το λόγο..

δεν μου άρεσε η ταινία...δεν.......

η πρώτη predator ήταν πολύ δυνατή...
α)ένα από τα μεγάλα της ατού βέβαια ήταν ότι δεν είχαμε ξαναδεί predators
β)άργησε να δείξει τον predator και είχε ένα πέπλο μυστηρίου..
γ)επαιζε ο ARNIE.... μην ξεχνιόμαστε....:SFGSFGSF: :ernaehrung004: :2thumb22sup: :twoguns:

Εντάξει η ταινιούλα αξίζει ,τουλάχιστον σε θέαση προβολέα HD μιας και ασχολείσαι με το τοπίο και την εικόνα και πολύ λιγότερο με το σενάριο...έχουμε δει φέτος ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ... δεν ανήκει τουλάχιστον σε αυτή τη κατηγορία..στο νήμα έτσι,να ξηγιόμαστε :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Predators by Robert Rodriguez

Υ.Γ εμενα μου αρεσε πολυ,δειχνει μια πολυ καλη αφετηρια για τα επομενα που θ'ακολουθησουν.[/QUOTE]

Ωχ, θα ακολουθήσουν κι άλλες? :bigcry: