Πρέπει ή όχι να κλειδώνουν τα θέματα;...

το να έχει ζητηθεί σε συγκεκριμένο νήμα να μείνουν τα μέλη ον τόπικ και να υπάρχουν μερικοί που να επιμένουν στα οφτόπικ μόνο ως έλλειψη σεβασμού μπορώ να το εκλάβω ...

έλλειψη σεβασμού στους διαχειριστές, στον χώρο αλλά και στα υπόλοιπα μέλη ...

Για το bolt και μονο το σταματαω εδω, και δεν θα πω στον Σπυρο Σουρλα, οτι συμβαινει απο το 2006 και οχι απο το 2008.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=41729
Συμφωνώ..
Αλλως τε καί άλλη φορά οι ψευδείς χαρακτηρισμοί πέφτανε σύννεφο,οπως και οι υβρεις περί κλίκας στά φωτογραφικά.

Οπότε καλό θάταν πρίν γράφουμε νά σκεφτόμαστε καί λιγάκι,γιατί μετά οταν ξαναβρίσκουμε τήν ψυχραιμία μας αναγκαζόμαστε νά ανακαλέσουμε.
Καί μέ άλλη διαχείριση αυτά .Νά μήν ξεχνιόμαστε.

Last edited:
Re: Απάντηση: Πρέπει ή όχι να κλειδώνουν τα θέματα;...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=41729
Συμφωνώ..
Αλλως τε καί άλλη φορά οι ψευδείς χαρακτηρισμοί πέφτανε σύννεφο,οπως και οι υβρεις περί κλίκας στά φωτογραφικά.

Οπότε καλό θάταν πρίν γράφουμε νά σκεφτόμαστε καί λιγάκι.

Εξυπναδες εντυπωσιασμου....

Ευτυχως που καποιοι εδω μεσα (δεν εισαι ενας απο αυτους εσυ), αναγνωριζουν τα λαθη τους και ζητουν δημοσια συγγνωμη :

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=779049&postcount=22

Αντε, βρες κατι αλλο ακομη τωρα....

Edit: Το quote ηταν πριν επεξεργαστει απο τον ("βιαστικο") ΑΛΔ

Οκ.
Ακούσαμε τήν τοποθέτησή σας πού φυσικά έχει δυό οψεις,έστω και μέ εντυπωσιασμό..
Ως Δ.Ο. θά τήν μελετήσουμε.
Οπότε η συζήτηση ας σταματήσει εδώ..

Απάντηση: Re: Πρέπει ή όχι να κλειδώνουν τα θέματα;...

το να έχει ζητηθεί σε συγκεκριμένο νήμα να μείνουν τα μέλη ον τόπικ και να υπάρχουν μερικοί που να επιμένουν στα οφτόπικ μόνο ως έλλειψη σεβασμού μπορώ να το εκλάβω ...

έλλειψη σεβασμού στους διαχειριστές, στον χώρο αλλά και στα υπόλοιπα μέλη ...

Ανάλογα τι ενοούμε έλλέιψη δεβασμού,στο παρόν νήμα υπάρχουν καταστάσεις στις οποίες σήμερα θα είχε δωθεί Ban,αλλά πρίν από κάποιο χρονικό διάστημα δεν διαγράφονταν ούτε μυνήματα,δεν είμαι υπέρ αυτού,αλλά δεν μπορούν να διαγράφονται τροποποιούνται θέματα χωρίς λόγο.

Οκ.
Ακούσαμε τήν τοποθέτησή σας πού φυσικά έχει δυό οψεις,έστω και μέ εντυπωσιασμό..

Κάτι τελευταίο από μέρους μου,το συγκεκριμένο πόστ (και αυτό )συνεχίζει να σας εκφράζει;Στο ακριβώς παραπάνω απαντάει ο τωρινός μας ΓΔ αλλά νομίζω πως έχει αλλάξει αυτή η στάση με τον καιρό.Παρακαλώ διορθώστε με εάν κάνω λάθος.

Re: Απάντηση: Πρέπει ή όχι να κλειδώνουν τα θέματα;...

Οκ.

Ειπα να σταματησω, αλλα δεν με αφηνετε.

Μπορειτε να μου δειξετε τις δυο οψεις που εχει η τοποθετηση μου μιας και δεν το καταλαβαινω ?

Ανάλογα τι ενοούμε έλλέιψη δεβασμού,στο παρόν νήμα υπάρχουν καταστάσεις στις οποίες σήμερα θα είχε δωθεί Ban,αλλά πρίν από κάποιο χρονικό διάστημα δεν διαγράφονταν ούτε μυνήματα,δεν είμαι υπέρ αυτού,αλλά δεν μπορούν να διαγράφονται τροποποιούνται θέματα χωρίς λόγο.

Δεν υπάρχει αυτό που λες....ποτέ δεν κλειδώθηκε θέμα αναίτια και καταχρηστικά.

Αν έχει γίνει, παρακαλώ να δω τα λινκς...

Λέγοντας χωρίς λόγο ενοώ τις αναφορές που έχουν γίνει στο παρόν νήματ για κλειδώματα τύπου η συζίτηση-το θέμα εξαντλήθηκε,τέτοιου είδους κλειδώματα έχουμε δεί πολλάκις.

Last edited:

Λέγοντας χωρίς λόγο ενοώ τις αναφορές που έχουν γίνει στο παρόν νήματ για κλειδώματα τύπου η συζίτηση-το θέμα εξαντλήθηκε,τέτοιου είδους κλειδώματα έχουμε δεί πολλάκις.

Ωραία, αφού δεν υπάρχουν τέτοια θέματα, πολύ χαίρομαι που συμφωνούμε. Όντως, δεν κλειδώνονται θέματα αναίτια και καταχρηστικά.-bye-

Η άποψη μου είναι να γίνονται το δυνατόν ελάχιστα κλειδώματα θεμάτων, ή και καθόλου αν αυτό είναι εφικτό. Αν τώρα κάποιος παρεκτρέπεται τόσο πολύ που ειναι απαραίτητο να συνετιστεί, μπορεί να γίνει μπαν και το θέμα να συνεχίζεται απο τους υπόλοιπους. Αφήνω πάντως κάποια παράθυρα για πολύ "ευαίσθητα" θέματα, όπως αυτά πχ που άπτονται της δορυφορικής πειρατείας ή άλλων "παράνομων ενεργειών" και θα μπορούσαν να επισύρουν και μηνύσεις στο φόρουμ και τα οποία ειναι πολύ λογικό να κλειδώνονται για να μην βλάψουν το φόρουμ αλλά το κλείδωμα απλά για να "ηρεμήσουν τα πνεύματα" μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα φέρνει

Re: Απάντηση: Re: Πρέπει ή όχι να κλειδώνουν τα θέματα;...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=62359

Πιστευω ο ''θορυβος'' στο συγκεκριμένο θέμα ξεκίνησε από τον Τάσο και τον Διονύση που ειναι και διαχειριστές.

Αν ανατρεξουμε θα βρούμε κιαλλα.

Δεν με απασχολεί να διαγραφονται ποστς που λένε για μπυροκαταλήξεις, ουζομεζεματα και λοιπά πραγματικά οφ τοπικ
Με ενοχλει αφανταστα να διαγραφονται ποστς επειδη δεν συμφωνούν οι διαχειριστες και να διαγραφονται μπηχτες, τσακωμοί, διαφωνίες, βρισιες κ.α.

Αν αυριο θελεις να αποδείξεις κάτι.....απλά δεν υπάρχει!!!!
και ο σελεκες που τα εγραφε να μην χαρακτηρίζεται από τα λόγια του
Ειναι πολύ σημαντικό το τελευταίο

ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ για να ξερουμε ποιος τα λέει και τι λέει

καλή συνέχεια

-bye-

Υ.Γ. στα τελευταία ποστ που μου σβήσανε μου τα εστειλε ο Τασος σε π.μ.
Τι να το κάνω Τασο μου....να διατηρω αρχείο????

Υ.Γ. στα τελευταία ποστ που μου σβήσανε μου τα εστειλε ο Τασος σε π.μ.
Τι να το κάνω Τασο μου....να διατηρω αρχείο????

Εκτός του ότι σου έστειλα το post, σου είπα ότι θα το συζητήσουμε και από κοντά.

Δεν το λέω για κακή κίνηση Τασο
απλά μεταφέρω γεγονότα

Αν πέρσι εγραφα πατατες σε ενα θέμα, με χαρακτηρίζουν οι πατατες
και ειμαι πατατολόγος
Αν μου τα σβήσεις, πως θα αποδείξω εγω ή οι αλλοι οτι φερω με τιμή αυτη την ιδιοτητα??

Δεν με απασχολεί να διαγραφονται ποστς που λένε για μπυροκαταλήξεις, ουζομεζεματα και λοιπά πραγματικά οφ τοπικ

Aυτο που λες καποια στιγμη ειχε υιοθετηθει αλλα ξεχαστηκε. Δηλαδη σε τεχνικα νηματα που ειχαν μεγαλο ενδιαφερον τυχον μπυροσυζητησεις να αφηνονται προς χαρις την παρεας αλλα να διαγραφονται μετα απο 2-3 ημερες.

Φανταζομαι οτι ειναι κατι που ολοι αντιλαμβανονται οτι λειτουργει θετικα απο καθε αποψη ετσι δεν ειναι ?

Και δεν χαλαει το κλιμα και μετα ο οποιοσδηποτε προσπαθησει να ενημερωθει-μαθει απο την πληροφορια που προσφερουν τα μελη να μην μπερδευεται με παρειστικες συζητησεις που αφορουν λιγους.

Αλλα δεν νομιζω οτι γινεται πλεον.

Δεν το λέω για κακή κίνηση Τασο
απλά μεταφέρω γεγονότα

Αν πέρσι εγραφα πατατες σε ενα θέμα, με χαρακτηρίζουν οι πατατες
και ειμαι πατατολόγος
Αν μου τα σβήσεις, πως θα αποδείξω εγω ή οι αλλοι οτι φερω με τιμή αυτη την ιδιοτητα??

Που πάνε τα χαμένα post kαι τα χαμένα δεδομένα? Υπάρχει κόλαση και παράδεισος για τα Bits? :D

Σε όλα τα forum που συμμετέχω σβήνονται και μηνύματα και θέματα.

Υπάρχουν μια δυο εξαιρέσεις όπου δε σβήνεται τίποτα, κάνε μια βόλτα από το σίγουρα διασκεδαστικό http://www.4chan.org/ http://4chanarchive.org/

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με δύο μπύρες και καλή συζήτηση και πρόθεση σβήνονται πολλά περισσότερα από posts όπως υποψίες, διαφωνίες ακόμα και πόλεμοι :-)

Κατ αρχήν να πώ ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και στους διαχειρηστές, καί στους σούπερμαν-moderators αλλά και σε όλλους τους συμφορουμίτες για την σπουδαία δουλειά που γίνεται σε αυτό το forum. Είναι καταπληκτικό. Σου ανοίγει τα μάτια κυριολεκτικά στον συμμφερτό της παραπληροφόρησας για θέματα που ο μέσος Έλλην θα αγγίξει σε 20 χρόνια τουλάχιστον....

Αν και είμαι νέοπας θα ήθελα να πώ τα εξής.

Είτε μας αρέσει είτε όχι αυτό το forum έχει κάποιους κανόνες και όλοι πρέπει να τους σέβονται ΑΛΛΑ και να τους υπερασπίζονται καθημερινά με τις αναρτήσεις τους. Επίσης κάποιοι άνθρωποι (Δυστηχώς ξέρω μόνο κανα δυο) έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της διαχείρησης αυτού του forum. Είτε μας αρέσουν είτε όχι. Δυστηχώς ή ευτυχώς υπάρχει αυτή η καθετοποιημένη ιεραρχική δομή που δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις.

Αν δεν μας αρέσει τότε πολύ απλά να μην είμαστε μέλη. Δεν έχει νόημα να τσακωνόμαστε και να χαλάμε τις καρδιές μας πιστεύω.

Βέβαια η δύναμη αυτού του forum πιστεύω ότι είναι το αίσθημα της "παρέας" που σου δίνει όταν διαβάζεις τα posts των μελών και σε κάνει να θέλεις να γίνει μέρος αυτής της παρέας αλλά και να συνεισφέρεις όσο μπορείς με ότι έχεις.

Πιστεύω ότι όπως πολύ σωστά είπε ο nbullamatsis πρέπει να μένουν και τα μπινελίκια και οι διαφωνίες όταν κλειδώνεται ένα θέμα και ότι η διαχειρηστική ομάδα πρέπει να δικαιολογεί το κλείδωμα ή την διαγραφή κάποιων posts με αποδείξεις, κάνωντας quote τα ίδια τα γραφώμενα των μελών. Αν υπάρχουν κατευθυνόμενοι ή οτιδήποτε άλλο αυτοί θα παραγκωνισθούν από τα ίδια τα μέλη.

Δεν πιστεύω ότι ο διαχειριστές προσπαθούν να περάσουν κάποια γραμμή. Αν το κάνουν τότε θα σημάνει και το τέλος του forum πιστεύω. Γιατί η δύναμη του forum είναι ο πλουραλσμός των απόψεων που παρατίθενται. Αν κάποιοι θίγονται από την αντίθετη (και τεκμηριωμένη κατά το δυνατόν) άποψη τότε αλλού υπάρχει το πρόβλημα και όχι εδώ.

Εν κατακλείδη : Πρέπει να κλειδώνονται τα νήματα και να σβήνονται διάφορα posts που αντιβαίνουν τους κανόνες λειτουργίας αλλά αιτιολογημένα και σε κοινή θέα έτσι ώστε να μπορούν όλα τα μέλη να κρίνουν, σφυρηλατώντας έτσι και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο των διαχειριστών, των μελών, αυτού του forum γενικότερα...

Να στε όλοι καλά και να συνεχίζεται να φωτίζεται στο σκοτάδι που μας περιβάλει όλους εμάς.

Sorry για το μακροσκελές του post......

Που πάνε τα χαμένα post kαι τα χαμένα δεδομένα? Υπάρχει κόλαση και παράδεισος για τα Bits? :D

Σε όλα τα forum που συμμετέχω σβήνονται και μηνύματα και θέματα.

Υπάρχουν μια δυο εξαιρέσεις όπου δε σβήνεται τίποτα, κάνε μια βόλτα από το σίγουρα διασκεδαστικό http://www.4chan.org/ http://4chanarchive.org/

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με δύο μπύρες και καλή συζήτηση και πρόθεση σβήνονται πολλά περισσότερα από posts όπως υποψίες, διαφωνίες ακόμα και πόλεμοι :-)

Από όσο γνωρίζω τουλάχιστον τα πόστ δεν διαγράφονται τελείως αλλά γίνεται το λεγόμενο Soft delete (έτσι το ονομάζει η vB.)Οπότε τα πόστ μένουν και με ένα απλο αίτημα σε κάποιον συντονιστή μπορούμε να τα ξαναέχουμε ώστε να αποδειχθεί κάτι (εάν είναι τόσο σημαντικό πιά).

ΥΓ.Mr Moderators διορθώστε με εάν γίνεται κάτι διαφορετικό. -bye-

Από όσο γνωρίζω τουλάχιστον τα πόστ δεν διαγράφονται τελείως αλλά γίνεται το λεγόμενο Soft delete (έτσι το ονομάζει η vB.)Οπότε τα πόστ μένουν και με ένα απλο αίτημα σε κάποιον συντονιστή μπορούμε να τα ξαναέχουμε ώστε να αποδειχθεί κάτι (εάν είναι τόσο σημαντικό πιά).

Θα το ρωτήσω γιατί δεν αντέχω : Ποιός είναι ο λόγος Ανδρέα που έγραψες αυτό που έγραψες ?
Υπάρχει ?

Και σε τί χρησιμεύει αυτή η "πληροφορία" ?

Μα το Θεό, ώρες-ώρες δεν καταλαβαίνω ... Ισως να είμαι τόσο κουρασμένος πλέον που δεν λειτουργεί το μυαλό μου ...

Δεν γίνεται κάτι διαφορετικό, ακριβώς αυτό γίνεται, διότι δεν είμαστε ''ένας'' που αποφασίζει και διατάζει, αλλά, Δ.Ο. που πρέπει να λαμβάνει γνώση για τις κινήσεις του κάθε συντονιστή.