ΜΗΤΣ
Supreme Member
Re: Απάντηση: Πρέπει ή όχι να κλειδώνουν τα θέματα;...
Δεν έχω πάρει χαμπάρι τί έχει γίνει ακόμη αλλά μόνο με αυτό που λέει ο Tάσος εγώ δίνω μια ψήφο υπέρ...
Eπίσης πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να κλειδώνουν τα θέματα γιατί αργότερα μπορεί κάποιος να θέλει να προσθέσει κάτι. Σίγουρα θα μπορούσαν να γίνουν παρατηρήσεις όταν βγαίνει off topic και στην τελική αν δεν ακούγονται αυτές να γίνεται ότι έκανε και ο Tάσος.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:Μιάς και με αφορά άμεσα το εν λόγω Thread που άνοιξε ο Παναγιώτης, κλέβω λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μου που έχω ειδικά αυτό το Σ/Κ λόγω οικογενειακών προβλημάτων, για να σας απαντήσω.
Θεωρώ αστείο να μιλάτε για φιμώσεις και τα τοιαύτα σε ένα θέμα με 170+ μηνύματα. Αν θέλαμε να φιμώσουμε στόματα και να το παίξουμε "άρχοντες" το θέμα θα είχε κλειδωθεί από το δεύτερο post.
Το συγκεκριμένο θέμα που κλείδωσα είχε ιδιαίτερη βαρύτητα. Και λέω ιδιαίτερη διότι παρόλο που ξεκίνησε με μια διευκρίνηση συνέχισε με μηνύματα και απόψεις που έχουν να κάνουν με τον λόγο ύπαρξης και των αρχών λειτουργίας αυτού του διαδικτυακού τόπου. Τόσο μάλιστα συνέχισε, που έφτασε μέχρι σε σημείο να προταθεί να γίνει και δημοσκόπηση για το αν θα πρέπει να ενωθούμε με άλλα φόρουμ ή όχι.
ΚΥΡΙΟΙ.
Το θέμα ένωσης με άλλα φόρουμ και οποιαδήποτε ανάλογο τέτοιο σοβαρότατο θέμα που άπτεται 100% στην φιλοσοφία και στον λόγο ύπαρξης αυτού του φόρουμ είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.
Προσπάθησε να σας το δώσει να το καταλάβετε με όσο πιό πολιτισμένο και ευγενικό τρόπο μπορούσε ο Α.Γ.Δ. Το ίδιο και ο Γ.Δ. Σας παρακάλεσε ο Γ.Δ. (#132) να βάλετε ένα τέλος στην ανούσια και το τονίζω ΑΝΟΥΣΙΑ συζήτηση περί ενώσεων. Τον αγνοήσατε. Σας παρακάλεσε ο διαχειριστής της κατηγορίας. Τον αγνοήσατε. Εφόσον λοιπόν δεν μπορούμε να συννενοηθούμε πολιτισμένα και με λόγια, αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω τεχνικά μέσα.
Οι περισσότεροι από εδώ μέσα γνωριζόμαστε και προσωπικά και πάνω κάτω ξέρετε τις απόψεις μας και τον τρόπο λειτουργίας μας. Κανένας δεν σας απαγόρευσε να ανοίγετε θέματα και να διατυπώνετε τις απόψεις σας. Οι διαχειριστές πρώτοι απ' όλους είναι αυτοί που δεν εφαρμόζουν κανέναν κανόνα από τους οποίους εμείς φτιάξαμε και εσείς αποδεχθήκατε κατά την εγγραφή σας. Και ο κυριότερος λόγος γι αυτό είναι οι προσωπικές γνωριμίες και φιλιες που έχουμε μεταξύ μας και δεύτερον ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών είναι άτομα συγκροτημένα και προπαντως με ονοματεπώνυμο πράγμα που σπάνια συναντάς σε ανάλογα φόρουμ.
Επαναλαμβάνω όμως ότι στο συγκεκριμένο θέμα αναγκάστηκα να προβώ σε τέτοια κίνηση για να σταματήσουν επιτέλους και οι "Κασσάνδρες" για την περίπτωση ενός τέτοιου ενδεχομενου (ένωση). Εχουμε άλλους στόχους και ξέρετε ποιοί είναι αυτοί.
Δεν έχω πάρει χαμπάρι τί έχει γίνει ακόμη αλλά μόνο με αυτό που λέει ο Tάσος εγώ δίνω μια ψήφο υπέρ...
Eπίσης πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να κλειδώνουν τα θέματα γιατί αργότερα μπορεί κάποιος να θέλει να προσθέσει κάτι. Σίγουρα θα μπορούσαν να γίνουν παρατηρήσεις όταν βγαίνει off topic και στην τελική αν δεν ακούγονται αυτές να γίνεται ότι έκανε και ο Tάσος.
Last edited: