Πρέπει ή όχι να κλειδώνουν τα θέματα;...

Συμφωνώ με πολλά από τα παραπάνω. Ο Μπάμπης έγραψε ακριβώς πως έχουν τα πράγματα.
Συμφωνώ και με πολλές από τις σκέψεις του Σπύρου.
Η άποψη του Τάκη ότι είμαστε άνθρωποι με αδυναμίες και ότι μπορεί να κάνουμε και λάθη στην πορεία συμπίπτει και με τη δική μου.
Το ότι το club ουσιαστικά ανήκει σε όλους, μας διασφαλίζει ότι τα λάθη θα γίνονται με ανιδιοτέλεια και βέβαια θα είναι λιγότερα στο μέλλον.

Τα γραφόμενα του φίλου μας Pete είναι λίγο επιθετικά.
Και αυτό το γουστάρω. Δεν τρέχει τίποτα. Σεβαστός ο τρόπος γραφής.
Όταν όμως γράφει ότι το δημοψήφισμα που πρότεινε παραείναι Δημοκρατική διαδικασία για εμάς είναι τουλάχιστον άτοπο. Ή ότι για να γίνει σεβαστή μία άποψη πρέπει να δηλώσει το μέλος τα φρονηματά του, υποταγή στις αρχές του Κλαμπ κ.τ.λ. είναι εκτός πραγματικότητας.
Εντάξει και εγώ θέλω να συγχωνευτούμε με την Private και το διάσημο site της. Τι πρέπει να προτείνω δημοψήφισμα; Άσε που ξέρω ότι το αποτέλεσμα θα είναι 99% θετικό. Ε και τι έγινε , μήπως πρόκειται να γίνει;
Mπορεί εγώ να γουστάρω , άντε και δέκα εραστές ακόμα.
Εάν δεν υιοθετηθεί θα είναι αντιδημοκρατική πράξη; Μπα.
Φίλε Pete υπάρχουν πολλές επιθυμίες από πολύ κόσμο. Εάν για καθεμία κάναμε δημοψήφισμα θα είμασταν η Metron Analysis.
Όσο περί φρονημάτων και τα σχετικά είναι η άποψη σου.
Το μόνο που μπορώ να σου επιβεβαιώσω είναι ότι συμμετέχεις σε ένα από τα πιο ελεύθερα site που υπάρχουν παγκοσμίως.
Και αυτό είναι πανεύκολο να το καταλάβεις αν βάλεις τη λογική σου να λειτουργήσει. Δεν ελέγχει ένας την όλη κατάσταση. Αλλά πολλοί και μάλιστα με διαφορετικές προσεγγίσεις. Και το σημαντικότερο χωρίς εμπορικές-οικονομικές προεκτάσεις.
Εάν κάποιος προσπαθήσει να μας πατρονάρει θα γίνει σπονσοράς του η Μπετοπαν.
Είμαστε μία μεγάλη παρέα που μοιραζόμαστε τα χόμπυ μας, τις αγωνίες μας, τα πάθη μας.
Κάτσε το βράδυ στο σπίτι ήσυχος , βάλε ένα ουισκάκι και σκέψου χωρίς επηρεασμούς από κλειδώματα , δημοψηφίσματα και τα σχετικά.
Είμαι σίγουρος πως θα μας αγαπήσεις.
Εάν δεν συμβεί αυτό τότε εγώ θα τα παρατήσω και θα πάω να γίνω διαχειριστής στην Private. Και μιλάμε για απόλυτα HI-END καταστάσεις.
Πολύ Φιλικά.

Last edited:
νομιζω οτι δεν πρεπει να υπαρχει κλειδωμα σε καποιο θεμα
καλυτερα ειναι η διαγραφη μηνυματων
στην περιπτωση του κωστα υποθετω ( γιατι δεν το εχω διαβασει το θεμα) οτι παραμενουν οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι
ποιο το νοημα του κλειδωματος οταν διαβαζοντας το θεμα διαβαζεις και τους χαρακτηρισμους??
το κλειδωνουμε προληπτικα μηπως ειπωθουν χειροτερα??
`η διαγραφουμε τα υβριστικα, διαφημιστικα και τελος παντων οσα μηνυματα ειναι εκτος οριων??
οσο αφορα το κλειδωμα για την διευκρινηση
το καθε νεο θεμα που ξεκιναει καποιο μελος ειναι και ιδιοκτησια του??
δηλ. εγραψε ο χρηστος οτι καλυφθηκε αρα δεν εχει νοημα να συνεχισει το θεμα??
πιστευω οτι γινοταν μια πολυ ομορφη κουβεντα χωρις αντεγκλησεις με πολλες διευκρινησεις απο την διαχειριστικη ομαδα και δεν χρειαζοταν το κλειδωμα

Απάντηση: Re: Πρέπει ή όχι να κλειδώνουν τα θέματα;...

ΒΛΑΣΙΔΗΣ said:
Καλημέρα σας, και συγνώμη για την απουσία μου τόσες μέρες, αλλά βρισκόμουν εν πλω και δεν υπήρχε διαθέσιμο ελεύθερο δίκτυο για να παρακολουθήσω αυτό που γινόταν στο φόρουμ. Ενημέρωση είχα, δεν μπορώ να πω. Στην αρχή ο Τάκης ο Σωτηρόπουλος. Με προτροπή μου πήρε θέση την οποία ασπάζομαι 100%. Και από εκεί και πέρα σχεδόν κάθε μια ώρα όλο και κάποιος με έπαιρνε τηλ. ή έστελνε μήνυμα και μου έλεγε ότι στο avclub γίνεται "χαμός" και ότι πρέπει να πάρω θέση. Ένας μάλιστα μου είπε (φαντάζομαι χαριτολογώντας) πέσε στη θάλασσα να βγεις απέναντι, να βρεις ΗΥ, να απαντήσεις, τί ΑΓΔ είσαι;

Δεν έπεσα στη θάλασσα. Έζησα όμως μέσα στο άγχος μέχρι χθες. Και αυτό συμβαίνει με όλους τους διαχειριστές. Ότι ανά πάσα στιγμή θα πρέπει να είναι πάνω στο μηχάνημά τους για να παρακολουθούν, διορθώσουν, να παραινέσουν, να κλειδώσουν, να διαγράψουν, κλπ. Και να παίρνουν αποφάσεις που να αρέσουν σε όλους. Π.χ. ο Σπύρος ο Σούρλας επιθυμεί τη διαγραφή των μηνυμάτων και όχι το κλείδωμα κατηγοριών. Άλλα μέλη προτιμούν το άλλο, και δεν μπορούν να ανεχθούν τη διαγραφή δικών τους μηνυμάτων.

Θα παρακαλούσα να μην πυροβολείτε τους πιανίστες. Καταλαβαίνω ότι μετά το καλοκαίρι δεν έχουμε πλέον άλλες διεξόδους και το φόρουμ είναι κάτι σαν βάλσαμο. καταλαβαίνω επίσης ότι το δεκαήμερο της μη λειτουργίας έχει συσσωρεύσει πολύ ενέργεια σε όλους.

Αν είναι όμως σε κάθε ενέργεια της ΓΔ ή του κάθε διαχειριστή να έχουμε τοποθετήσεις και να ζητούμε αλλαγή καταστατικού και άλλα μέτρα, συγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι avclub, αλλά κάτι άλλο, που μοιάζει απόλυτα με την πολιτική.

Λάθη έχουμε κάνει, λάθη κάνουμε και θα κάνουμε κι άλλα, παρότι μαθαίνουμε και αποκτούμε εμπειρία. Όποιος κουράζεται ή δεν μπορεί άλλο, παραιτείται από διαχειριστής. Δεν παύεται. Δεν έχουμε τέτοιες διαδικασίες εδώ και δεν πρόκειται να δημιουργήσουμε ηλεκτρικές καρέκλες.

Και προτιμούμε ένας διαχειριστής και η Γενική Διαχείριση να ασχολείται περισσότερο με τη δουλειά ουσίας προετοιμάζοντας το μέλλον, παρά να είναι υποχρεωμένη να υπερασπίζεται κάθε ενέργειά της στην κριτική των μελών του avclub. Το avclub δεν πρόκειται να παραμείνει για πολύ καιρό ως έχει τώρα. Υπάρχει ένα σχέδιο ανάπτυξης με τη δημιουργία σωματείου, το οποίο προχωρεί. Επίσης υπάρχει σχέδιο να δημιουργηθούν περισσότερες παροχές στα μέλη του (χωρίς χρέωση). Έχουμε αποφασίσει να μείνουμε σταθεροί στη γραμμή αυτή και να ασχοληθούμε με τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τα μέλη μας. Δεν απορρίπτουμε τίποτα, αλλά θέλουμε να είμαστε σταθεροί στις αποφάσεις μας.

Aγαπητέ κ. Βλασίδη και κ.κ. Διαχειριστές,

αφού ενημερώσω άπαντες για το καλόπιστο της παρέμβασής μου (απαραίτητη εισαγωγή για την αποφυγή παρεξηγήσεων) θα ήθελα να θέσω υπ'όψιν σας τους εξής προβληματισμούς μου:
το συγκεκριμένο θέμα είναι θέμα ουσίας και σημασίας καίριας και απορώ βλέποντας την αποχή (ενεργής)συμμετοχής της πλειονότητας του forum. Είναι, δε, καίριας σημασίας θέμα όχι ως θέμα αυτό καθαυτό αλλά ως ένα καλό crash test για την επικείμενη δημιουργία του σωματείου του AVclub.
Ερωτώ λοιπόν:
1. Πώς είναι δυνατόν κ. Βλασίδη να υποστηρίζετε ''Αν είναι όμως σε κάθε ενέργεια της ΓΔ ή του κάθε διαχειριστή να έχουμε τοποθετήσεις και να ζητούμε αλλαγή καταστατικού και άλλα μέτρα, συγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι avclub, αλλά κάτι άλλο, που μοιάζει απόλυτα με την πολιτική'' όταν 'αύριο' όχι μόνο το συγκεκριμένο, που θεωρώ αρκετά σημαντικό θέμα, αλλά οποιοδήποτε θέμα θα δύναται να τεθεί επί τάπητος και εν τέλει στη διακριτική ευχέρεια της Γ.Σ. του σωματείου ( δηλαδή των μελών) για τη λήψη των αποφάσεων?
Σύμφωνα με το νόμο, το κυριότερο όργανο του σωματείου είναι η συνέλευση των μελών του. Τί θα γίνει, λοιπόν, αν σε μία ενδεχόμενη Γ.Σ. τα μέλη αποφασίσουν ότι π.χ. τα θέματα δεν πρέπει να κλειδώνονται?

2. Υποστηρίζετε '' Και προτιμούμε ένας διαχειριστής και η Γενική Διαχείριση να ασχολείται περισσότερο με τη δουλειά ουσίας προετοιμάζοντας το μέλλον, παρά να είναι υποχρεωμένη να υπερασπίζεται κάθε ενέργειά της στην κριτική των μελών του avclub''. Κατά τη δημιουργία του σωματείου η Γενική Διαχείρηση θα μετεξελιχθεί και θα υφίσταται ως το Δ.Σ. και όχι ως Γ.Σ. δηλαδή ως κέντρο λήψης αποφάσεων, αλλά σαν εκτελεστικό όργανο του σωματείου, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τέλος θα ήθελα να τοποθετηθώ λέγοντας, ότι όντας μέλος του forum κοντά 1 χρόνο, όχι με πολλά μηνύματα είναι η αλήθεια αλλά με συνεχή παρακολούθηση και αξιοποίηση των τεράστιων γνώσεων που αυτό παρέχει, θά 'θελα καταρχάς να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλη τη διαχειριστική ομάδα για το έργο που αφιδώς προσφέρει, να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του club για την ουσιαστική τους συμμετοχή, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων προφανώς, και να προτείνω το club να διατηρήσει τη σημερινή του μορφή και να μην εμμείνει στην απόφασή του δημιουργίας σωματείου για τους λόγους που εξέθεσα παραπάνω.

Τέτοιου είδους συζητήσεις μέσα σε ένα forum, θεωρώ, προάγουν την ομαλή εξέλιξή, συνέχεια και καλυτέρευσή του. Μια αντίστοιχου είδους συζήτηση σε ένα σωματείο μπορεί να αποτελέσει, πιστέψτε με, αιτία διάλυσής του.

Με εκτίμηση Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Υ.Γ. Κύριε Βλασίδη θα σας παρακαλούσα να επαναδιατυπώσετε το ''Καταλαβαίνω ότι μετά το καλοκαίρι δεν έχουμε πλέον άλλες διεξόδους και το φόρουμ είναι κάτι σαν βάλσαμο. καταλαβαίνω επίσης ότι το δεκαήμερο της μη λειτουργίας έχει συσσωρεύσει πολύ ενέργεια σε όλους'' ή να το εξηγήσετε αν θέλετε γιατί είναι λιγάκι παρεξηγήσιμο. Ευχαριστώ...

Πολύ απλά, ότι όλοι έχουμε μαζευτεί στα σπίτια μας και στην καθημερινότητά μας και μάλλον δεν μας αρέσει αυτό. Το φόρουμ αποτελεί για πολλούς μια διέξοδο και για μερικούς εξάρτηση. Η πτώση του φόρουμ για 10 μέρες ανέστειλε αυτή τη διαδικασία, με αποτέλεσμα όλοι να θέλουν να ξεσπάσουν όσο περισσότερο γίνεται.

1. Απλά θα πάψει η διαδικασία του κλειδώματος.
2. Ακριβώς έτσι θα είναι, αλλά ο έλεγχος θα γίνεται συνολικά στην απολογιστική συνέλευση.

Re: Απάντηση: Πρέπει ή όχι να κλειδώνουν τα θέματα;...

NikosR said:
νομιζω οτι δεν πρεπει να υπαρχει κλειδωμα σε καποιο θεμα
καλυτερα ειναι η διαγραφη μηνυματων
στην περιπτωση του κωστα υποθετω ( γιατι δεν το εχω διαβασει το θεμα) οτι παραμενουν οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι
ποιο το νοημα του κλειδωματος οταν διαβαζοντας το θεμα διαβαζεις και τους χαρακτηρισμους??
το κλειδωνουμε προληπτικα μηπως ειπωθουν χειροτερα??
`η διαγραφουμε τα υβριστικα, διαφημιστικα και τελος παντων οσα μηνυματα ειναι εκτος οριων??
οσο αφορα το κλειδωμα για την διευκρινηση
το καθε νεο θεμα που ξεκιναει καποιο μελος ειναι και ιδιοκτησια του??
δηλ. εγραψε ο χρηστος οτι καλυφθηκε αρα δεν εχει νοημα να συνεχισει το θεμα??
πιστευω οτι γινοταν μια πολυ ομορφη κουβεντα χωρις αντεγκλησεις με πολλες διευκρινησεις απο την διαχειριστικη ομαδα και δεν χρειαζοταν το κλειδωμα

Κι όμως μόνο στα δυο επίμεχα θέματα τα μέλη Valhalla και Σωκρατίδης τάσσονται κάθετα κατά της διαγραφής.

Yποθέτω ,ότι έχει γίνει κατανοητό ,πώς ότι γράφτηκε ,δεν είχε σκοπό να απορρίψει εν όλω την Διαχειριστική Ομάδα.
Χαίρομαι που ο Γ.Δ.,προβληματίζεται και αντιμετωπίζει τό όλο θέμα ανοικτά και με περίσκεψη.Αυτό είναι αισιόδοξο.Οπως και η στάση του Τζίμη.
Η δεκαήμερη διακοπή δεν νομίζω ότι συσσώρευσε αρνητική και επικριτική ενεργεια στα μέλη που έχουν συμμετάσχει μέχρις στιγμής στην συζήτηση,που είναι πολύ ενδιαφέρουσα.Ετσι και αλλοιώς η συζήτηση θά άνοιγε κάποια στιγμή.Και θεωρώ εύλογη την απορία τού Κυρίου Χατζηγεωργίου.Η απάντηση του Κυρίου Βλασσίδη ακουγεται λιγο σαν τα μέλη να εφάρμοσαν την παροιμία ´Δουλειά δεν είχε ο Διάβολος.....´
Επίσης η κριτική που άσκησα για 2 (για 1 κυρίως)Θέματα πού κλειδώθηκαν δεν σημαινει ότι αποποιούμαι όλων των θετικών που συμβαίνουν στο avclub.Το αντίθετο θάλεγα.
Σεβομαι ιδιαιτερα τον κόπο της διαχειριστικής ομάδας ,αλλά όταν γίνεται καλοπροαίρετη κριτική ,ας μήν αντιμετωπίζεται με ευθιξία που αναλογεί σε συνολική απόρριψη γιατί δεν ισχύει.
Μακάρι να συνεχιστεί ο διάλογος(ο διάλογος δεν εξισούται με λήψη αποφάσεως)και να συμμετέχουν και άλλα μέλη.

Απλα και λιγα λογια......

1)Ειμαι κατα του κλειδωματος....
Οι συζητησεις πρεπει να μην διακοπτονται για κανεναν λογο ωστε να
να βγαινει μια ακρη......παντα υπαρχει καπου...

2)Διαγραφη των υβριστικων σημειων και οχι ολου του μηνυματος.
Να ισχυει για ολα τα μελη...ασχετος ονοματος.

ΒΛΑΣΙΔΗΣ said:
Πολύ απλά, ότι όλοι έχουμε μαζευτεί στα σπίτια μας και στην καθημερινότητά μας και μάλλον δεν μας αρέσει αυτό. Το φόρουμ αποτελεί για πολλούς μια διέξοδο και για μερικούς εξάρτηση. Η πτώση του φόρουμ για 10 μέρες ανέστειλε αυτή τη διαδικασία, με αποτέλεσμα όλοι να θέλουν να ξεσπάσουν όσο περισσότερο γίνεται.

Σπύρο, προσυπογράφω μέχρι κεραίας τα λεγόμενά σου ( αλλά αν με ξαναπείς κύριο θα σου πω καμμιά κουβέντα για την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια :violent-smiley-030: .Για το γαύρο δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί ως γνωστόν για τους βάζελους ισχύει το ρητό '' ο λόγος είναι άργυρος και η σιωπή χρυσός'' οπότε...:grinning-smiley-043 )

Κύριε Βλασίδη προφανώς αυτό είχα καταλάβει και εγώ, αν και προσδοκούσα πως με την εξήγησή σας θα αποφεύγατε συμπεράσματα τουλάχιστον αυθαίρετα και ανυπόστατα, πάντα κατά τη γνώμη μου, μιας και σε λίγες αράδες χρησιμοποιήσατε δύο φορές τη λέξη ό λ ο ι, κάτι που τουλάχιστον για μένα είναι προσβλητικό και άδικο.

Re: Απάντηση: Re: Πρέπει ή όχι να κλειδώνουν τα θέματα;...

Γιάννης Χατζηγεωργίου said:
Σπύρο, προσυπογράφω μέχρι κεραίας τα λεγόμενά σου ( αλλά αν με ξαναπείς κύριο θα σου πω καμμιά κουβέντα για την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια :violent-smiley-030: .Για το γαύρο δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί ως γνωστόν για τους βάζελους ισχύει το ρητό '' ο λόγος είναι άργυρος και η σιωπή χρυσός'' οπότε...:grinning-smiley-043 )

Κύριε Βλασίδη προφανώς αυτό είχα καταλάβει και εγώ, αν και προσδοκούσα πως με την εξήγησή σας θα αποφεύγατε συμπεράσματα τουλάχιστον αυθαίρετα και ανυπόστατα, πάντα κατά τη γνώμη μου, μιας και σε λίγες αράδες χρησιμοποιήσατε δύο φορές τη λέξη ό λ ο ι, κάτι που τουλάχιστον για μένα είναι προσβλητικό και άδικο.

Κύριε Χατζηγεωργίου ανακαλώ το δεύτερο όλοι. Έχετε δίκιο ήμουν υπερβολικός.

Πρέπει σε όλες τις περιπτώσεις να ακούγονται οι γνώμες των μελών ωστόσο εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει πρώτα απ'όλα να αυτο λογοκρινόμαστε, με αυτό το σκεπτικό τα θέματα σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να λογοκρίνονται και πρός Θεού εαν συμφωνεί κάποιος ή όχι με το επίμαχο είναι καθαρα θέμα δικό του, ωστόσο για να είμαστε και λίγο ρεαλιστές η άποψη της Διαχειριστικής ομάδας με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο διότι το κλάμπ δημιουργήθηκε :
1)από το μεράκι που είχαν τα παιδιά που το στήσανε χωρίς απολύτως καμία εξάρτηση από μαγαζιά του χώρου .
2)από όλους εμάς που στηρίξαμε αυτή την προσπάθεια με αγάπη και τρέλα για τα μηχανήματα μας.

Φίλε Eki ,στο ποστ σου,περιγράφεις σαφέστατα,και πολύ σωστά, τα δύο συμβαλλόμενα μέρη,πού όσο περισσότερο αλληλοεπηρεάζονται-χωρίς να χάνονται τα μεταξύ τους όρια-τόσο καλύτερο για το forum.
Ουτε τα μέλη να βλέπουν τούς Διαχειριστές,σαν ´εκείνους´,ούτε οι διαχειριστές να βλέπουν τα μέλη σαν ´αυτούς´.
Η συζήτηση σε αυτό προσπαθεί να συμβάλλει.

Γιάννης Χατζηγεωργίου said:

Τελικά αγαπητέ Γιάννη η αντιπαθεια μου στον Σόλιντ ,και τον Κοκκαλη,με κάνει ´συμπαθή ´σε κάποιους βάζελους.Παρ´όλα αυτά παραμένω γάβρος.:flipout: :flipout:
Για την Ιταλία,:grinning-smiley-043 .
Παντως το κείμενό σου,με βρήκε απολύτως σύμφωνο και απλά το ´συμπλήρωσα ´.

…το τελευταίο καιρό ξεκλέβω δύσκολα χρόνο για τo avclub.gr λόγο επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων… το χειρότερο είναι ότι όταν βρω το λίγο αυτό χρόνο αναλώνομαι με το να διαβάσω κατεβατά από post τα οποία πολλές φορές δεν κατανοώ το λόγο που έχουν γραφτεί…

…είμαι αντίθετος σε οποιαδήποτε μορφή λογοκρισίας και οι μόνες φορές που έχω αναγκασθεί να το κάνω έγινε μόνο εφόσον θίγεται κάποιος σε προσωπικό επίπεδο (είτε ευθέως είτε δια της πλαγίου οδούς )και φυσικά όχι μόνο κάποιος σε προσωπικό επίπεδο αλλά γενικώς αναφορές σε πρόσωπα, κοινωνική, πολιτική θέση, οικογένεια, υγειά κλπ.

…η άλλη πλευρά του νομίσματος… διαβάζω το θέμα περί Ψωμιαδη… συμπέρασμα…χμμμ αν δεν το βλέπαμε στα κανάλια ούτε που θα είχαμε ασχοληθεί μαζί του…δηλ. το μόνο σίγουρο είναι ότι το Alter και το Star που το παίζουν ακόμα και σήμερα κάτι ξέρουν σχετικά με το τι πουλάει στο κοινωνικό σύνολο…

…τα έχω γράψει πολλές φορές ίσως… το πληκτρολόγιο είναι άτιμο πράγμα, ο καθένας μας διαβάζει και ερμηνεύει ανάλογα με την ψυχική του διάθεση, πολιτική τοποθέτηση, πνευματική διαύγεια της στιγμής κλπ κλπ κλπ… το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν κάποιοι που συμφωνούν μαζί του και πολλοί άλλοι που διαφωνούν…

…οι διαχειριστές (όσοι είναι σήμερα και όσοι θα έρθουν στον μέλλον ) δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα υπόλοιπα μέλη… έχουν και αυτοί άποψη, προσωπική ζωή, προβλήματα, δύσκολες ημέρες κλπ, το τελευταίο που θέλουν είναι να διαχειρίζονται προβλήματα χωρίς λύση τις περισσότερες φορές …

…δηλαδή τι θα γίνει αν αύριο το πρωί αποφασίσω να ξεκινήσω μια σειρά από thread που όλοι οι χρήστες εύκολα θα καταλάβουν ότι μπορούν να εξελιχθούν σε ηφαίστειο εύκολα… παραδείγματα ???…Τα εύκολα… κοινωνικά…

Τίτλος : Μπορούν να παντρευτούν άτομα τα οποία έχουν κάνει αλλαγή φύλου και να υιοθετήσουν παιδί ?

Διάβασα ότι στην Ολλανδία η κυβέρνηση αποφάσισε να επιτρέψει στα άτομα που έχουν κάνει αλλαγή φύλου και έχουν παντρευτεί να μπορούν να υιοθετήσουν παιδιά καλά είναι σοβαρά πράγματα αυτά ?....

…τα λίγο πιο δύσκολα… Εθνικά…

Τίτλος : Πάτε δίπλα ρεεεε…@@@
Πρόσφατα σε συνέδριο Μουσουλμανικής καταγωγής Ελλήνων στη Θράκη έγιναν αναφορές στην στο τρόπο χειρισμού από την Ελληνική κυβέρνηση της ελευθέριας επιλογής θρησκευτικού εκπροσώπου τους, το ωραίο ήταν ότι υπέρ, πέρα του «κουμπάρου Πρωθυπουργού» από δίπλα και όλοι οι Έλληνες βουλευτές Μουσουλμανικής καταγωγής… μήπως θα πρέπει να τους πει κάποιος να πολιτευτούν στη διπλανή χώρα…
…τα καραμπινάτα…Πολιτικά…

Τίτλος : 17 Νοέμβριου…

Μάλιστα…μια από τα ίδια και φέτος 100 «γνωστοί – άγνωστοι» βεβήλωσαν για μια ακόμα φορά την Επέτειο του Πολυτεχνείου, ήθελα να ξέρω που είναι η αστυνομία κάθε φορά που καίγονται περιούσιες ?? μόνο να βάζουν σίδηρο-γροθιές και να έρχονται αντιμέτωποι με του συνταξιούχους και του δασκάλους όταν απεργούν εκεί…

Θέλετε να συνεχίσω… μας έχουν μείνει ακόμα πολλά εύκολα θέματα για μετανάστες, θρησκεία, ελευθερία λόγου, ισότητα, ακρίβεια, διαφθορά κλπ

…τώρα θα πουν κάποιοι, ωραία ρε φίλε έτσι που τα λες γιατί να γράψουμε ? (καλά εδώ ξεχνάμε για λίγο το υπόλοιπο forum και αναφέρομε στην life-style κατηγόρια όπως είναι η Εκτός ) ... ρε παίδες δεν νομίζω ότι κανείς σας απαγορεύει να γράφεται ότι θέλετε, το μόνο που συζητάμε είναι να σεβασθείτε τη γνώμη της άλλης πλευράς…την ωριμότητα και την ανωτερότητα που πιστεύει ότι έχει ο καθένας μας ας τη δείξει στα γραπτά του, δεν χρειάζεται να απαντήστε δεικτικά ακόμα και αν κάποιος σας προκαλεί… δόξα το θεό (αναφορά στα θεια…οοοοπππςςς ίσως έχουμε θέμα εδώ… ;) ) είμαι περήφανος που είμαι μέλος του avclub.gr μια και δύσκολα βρίσκεις στο internet τόσα καλά παιδιά μαζεμένα, ο καθένας με τη προσωπικότητα του, τις ιδιοτροπίες τους αλλά σαν σύνολο έχουμε τόσα πράγματα να μας ενώνουν και μοιραζόμαστε τόσα πολλά… ας κάνουμε ένα βήμα πίσω… ο χρόνος είναι σύμμαχος
-bye-

Καλημερα κι απο εμενα σε ολους -bye-

Ειμαι ενας απο αυτους που δεν πηραν χαμπαρι τι λεγεται εδω και μολις πριν απο λιγο ξεκινησα να το διαβαζω. Ουτε που ειχα καταλαβει οτι ειχαν κλειδωθει καποια θεματα. Τα ειδα τωρα που τα αναφερατε.

Να πω κι εγω αν μου επιτρεπετε μερικα λογακια, ελπιζωντας να μην σας κουρασω. Οταν πριν απο 8-10 μηνες περιπου αναζητουσα βοηθεια σχετικα με τις εξελιξεις στο χωρο των νεων τεχνολογιων και συγκεκριμενα στο χωρο των τηλεορασεων, οπου και ειχα επικεντρωσει την ερευνα αγορας μου, μεσα απο μια αναζητηση στο γνωστο μας google, μου εβγαλε στα πρωτα αποτελεσματα το τοτε avforum. Ξεκινησα απο τοτε να διαβαζω για ενα διαστημα, χωρις να κανω εγγραφη στην αρχη. Οταν εφτασα σε σημειο να μην βρισκω απαντησεις σε καποια ερωτηματα που ειχα, αποφασισα να γινω ενεργο μελος και να απευθυνω στα υπολοιπα μελη τις οποιες απορειες ειχα. Κατα κακη μου τυχη, την περιοδο εκεινη εκλεισε το φορουμ κι ενημερωθηκα μεσω e-mail την αλλαγη ονοματος και διευθυνσης, το σημερινο avclub.

Αποκτωντας το μικροβιο σιγα σιγα αρχισα να ψαχνομαι υπερβολικα και να φτανω σε σημειο να γραφω πολυ συχνα για να μαθω πραγματα αλλα και οσα ειχα μαθει, να βοηθω αλλους με οτι ηξερα και γνωριζω. Την εκτος κατηγορια δεν την διαβαζα καθολου, για να πω και την αληθεια, στην αρχη ουτε που την ειχα προσεξει καθολου. Με τον καιρο ομως, μενοντας και στο εξωτερικο εκεινο το διαστημα, ξεκινησε η εν λογω κατηγορια, οπως και αλλες κατηγοριες που ισως να μην ηταν και ειναι των δικων μου αμεσων ενδιαφεροντων, να με προσελκυουν και να μου κρατουν συντροφια. Πραγμα που απο τον καιρο που επεστρεψα στην Ροδο, λογω της δουλειας που εχω, για να πω και την αληθεια, δεν εχω καιρο να διαβαζω σχεδον καθολου, εκτος των κατηγοριων που με ενδιαφερουν.

Που θελω να καταληξω λοιπον...Πιστευω οτι η μεγαλυτερη μεριδα των μελων του φορουμ ειναι εδω επειδη καποια απο τις βασικες κατηγοριες τους ενδιαφερει και αναζητουν πληροφοριες. Με τον καιρο, περνοντας αρκετο διαστημα μεσα στο φορουμ, περιμενοντας πολλες φορες να γραφτει και κατι νεο στην κατηγορια που τους ενδιαφερει, περνουν την ωρα τους στις ΕΚΤΟΣ θεματων κατηγοριες, οπου εκει με τον καιρο αρχιζουν και εχουν ενεργο ρολο. Μην μου πειτε ομως οτι καποιος απο εμας γραφτηκε στο φορουμ μονο και μονο για την κατηγορια CAFE???!!! Κι αν ναι, ποσοι να ειναι αυτοι τελικα? Προς θεου δεν αναφερομαι αρνητικα σε αυτους, αν υπαρχουν τετοια μελη, για να μην παρεξηγηθω. Απλα αναλυω την δικια μου σκεψη. :ernaehrung004:

Για να κλεισω, επιστρεφοντας στο θεμα αν θα πρεπει να κλειδωνονται τα threads ή οχι, αν θα πρεπει να διαγραφονται μημυματα ή οχι, θα αποφασισουν τα διαχειριστικα μελη, που ειναι και αυτοι απλα μελη σαν εμας και τιποτα παραπανω. Την οποια αποφαση θα παρουν, αν με επηρεασει στο μελλον θα το γραψω, ομως προς το παρον δεν ειχα προσωπικα κανενα προβλημα με το φορουμ και αυτο αποδεικνυουν και το πληθος των μηνυματων που εχω εδω μεσα. Ξαναλεω οτι, προσωπικα, και το τονιζω αυτο παλι, ειμαι εδω μεσα σε αυτη την υπεροχη παρεα γιατι μπορω και ανταλλασω αποψεις και πληροφοριες με ατομα που εχουν τα ιδια χομπυ με εμενα (εικονα και ηχος). Αυτα τα θεματα ειναι που διαβαζω και ειναι και ο λογος που ειμαι εδω μεσα. Για να το πω και καλυτερα, αυτα τα θεματα ειναι που με εφεραν στην παρεα. Το αν μιλαω πολλες φορες και στην ΕΚΤΟΣ θεματος κατηγορια, ειναι γιατι μου αρεσει καποια κουβεντα και θελω να συμμετεχω. Οτι δεν μου αρεσει, απλα το προσπερναω.

Μπορω να συνεχισω να λεω κι αλλα πολλα, αλλα πραγματικα αυτα τα πραγματα, ειναι πολλες φορες δυσκολο να τα γραψεις συνοπτικα και να δωσεις στους αλλους να καταλαβουν ακριβως τη σκεψη σου.

Με εκτιμηση σε ολους τους συνφορουμιτες/τισες
Παναγιωτης Χατζηχριστοδουλου (για να μην νομιζει ο οποιοσδηποτε οτι κρυβομαι πισω απο το nickname μου :grinning-smiley-043 )
-bye-

panosxgr said:
Με εκτιμηση σε ολους τους συνφορουμιτες/τισες
Παναγιωτης Χατζηχριστοδουλου (για να μην νομιζει ο οποιοσδηποτε οτι κρυβομαι πισω απο το nickname μου :grinning-smiley-043 )
-bye-

καλυτερα να κρυφτεις πισω απο το nickname
δυκολο και μακρυ το ονομα:D :ernaehrung004:

Φιλε Παναγιωτη μπραβο που εγραψες το ονοματεπωνυμο σου .
Εγω δεν το γραφω δημοσια για ενα απλο λογο.Δεν θελω να ξερει ο καθε πιθανος "ψυχακιας" που μαλλον διαβαζει και δεν γραφει εδω μεσα (μπορει βεβαια και να γραφει) ποιος ειμαι και να βρει και μαλλον ευκολα που μενω.
Μπορει και να ειμαι υπερβολικος βεβαια και να κανω λαθος, αλλα ετσι με εμαθε να κανω ενας βαθυς γνωστης επι πολλα χρονια του αντικειμενου και το ακολουθω ευλαβικα.
Μονο οταν στελνω πμ γραφω το ονοματεπωνυμο μου και το τηλεφωνο.
Ειμαι παραλογος?????

χωρις κακια αλλα με φιλικη διαθεση αναρωτιεμαι ...

..........τωρα αν συμφωνησω με τους πολλους στο να μην κλειδωνονται τα θεματα θα μου πει ο Σπυρος Σουρλας ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑλι συμφωνεις ;;;;;

χεχεχεχεχεχε ναι παλι .......

Αγαπητε Βασιλη αν εσυ ΚΑΜΜΙΑ φορα δεν μπορεις να βρεις που μενεις....εγω ΠΟΛΛΕΣ φορες δεν μπορω να βρω που μενω(το ξερεις ενα ποτο που το λενε τσιπουρο??? :)) )
Απλα δικαιολογω την δικη μου ανωνυμια,και χαιρομαι αυτους που δεν κωλωνουν και ειναι επωνυμοι.
Μιχαλης.