Καλημερα κι απο εμενα σε ολους
Ειμαι ενας απο αυτους που δεν πηραν χαμπαρι τι λεγεται εδω και μολις πριν απο λιγο ξεκινησα να το διαβαζω. Ουτε που ειχα καταλαβει οτι ειχαν κλειδωθει καποια θεματα. Τα ειδα τωρα που τα αναφερατε.
Να πω κι εγω αν μου επιτρεπετε μερικα λογακια, ελπιζωντας να μην σας κουρασω. Οταν πριν απο 8-10 μηνες περιπου αναζητουσα βοηθεια σχετικα με τις εξελιξεις στο χωρο των νεων τεχνολογιων και συγκεκριμενα στο χωρο των τηλεορασεων, οπου και ειχα επικεντρωσει την ερευνα αγορας μου, μεσα απο μια αναζητηση στο γνωστο μας google, μου εβγαλε στα πρωτα αποτελεσματα το τοτε avforum. Ξεκινησα απο τοτε να διαβαζω για ενα διαστημα, χωρις να κανω εγγραφη στην αρχη. Οταν εφτασα σε σημειο να μην βρισκω απαντησεις σε καποια ερωτηματα που ειχα, αποφασισα να γινω ενεργο μελος και να απευθυνω στα υπολοιπα μελη τις οποιες απορειες ειχα. Κατα κακη μου τυχη, την περιοδο εκεινη εκλεισε το φορουμ κι ενημερωθηκα μεσω e-mail την αλλαγη ονοματος και διευθυνσης, το σημερινο avclub.
Αποκτωντας το μικροβιο σιγα σιγα αρχισα να ψαχνομαι υπερβολικα και να φτανω σε σημειο να γραφω πολυ συχνα για να μαθω πραγματα αλλα και οσα ειχα μαθει, να βοηθω αλλους με οτι ηξερα και γνωριζω. Την εκτος κατηγορια δεν την διαβαζα καθολου, για να πω και την αληθεια, στην αρχη ουτε που την ειχα προσεξει καθολου. Με τον καιρο ομως, μενοντας και στο εξωτερικο εκεινο το διαστημα, ξεκινησε η εν λογω κατηγορια, οπως και αλλες κατηγοριες που ισως να μην ηταν και ειναι των δικων μου αμεσων ενδιαφεροντων, να με προσελκυουν και να μου κρατουν συντροφια. Πραγμα που απο τον καιρο που επεστρεψα στην Ροδο, λογω της δουλειας που εχω, για να πω και την αληθεια, δεν εχω καιρο να διαβαζω σχεδον καθολου, εκτος των κατηγοριων που με ενδιαφερουν.
Που θελω να καταληξω λοιπον...Πιστευω οτι η μεγαλυτερη μεριδα των μελων του φορουμ ειναι εδω επειδη καποια απο τις βασικες κατηγοριες τους ενδιαφερει και αναζητουν πληροφοριες. Με τον καιρο, περνοντας αρκετο διαστημα μεσα στο φορουμ, περιμενοντας πολλες φορες να γραφτει και κατι νεο στην κατηγορια που τους ενδιαφερει, περνουν την ωρα τους στις ΕΚΤΟΣ θεματων κατηγοριες, οπου εκει με τον καιρο αρχιζουν και εχουν ενεργο ρολο. Μην μου πειτε ομως οτι καποιος απο εμας γραφτηκε στο φορουμ μονο και μονο για την κατηγορια CAFE???!!! Κι αν ναι, ποσοι να ειναι αυτοι τελικα? Προς θεου δεν αναφερομαι αρνητικα σε αυτους, αν υπαρχουν τετοια μελη, για να μην παρεξηγηθω. Απλα αναλυω την δικια μου σκεψη. :ernaehrung004:
Για να κλεισω, επιστρεφοντας στο θεμα αν θα πρεπει να κλειδωνονται τα threads ή οχι, αν θα πρεπει να διαγραφονται μημυματα ή οχι, θα αποφασισουν τα διαχειριστικα μελη, που ειναι και αυτοι απλα μελη σαν εμας και τιποτα παραπανω. Την οποια αποφαση θα παρουν, αν με επηρεασει στο μελλον θα το γραψω, ομως προς το παρον δεν ειχα προσωπικα κανενα προβλημα με το φορουμ και αυτο αποδεικνυουν και το πληθος των μηνυματων που εχω εδω μεσα. Ξαναλεω οτι, προσωπικα, και το τονιζω αυτο παλι, ειμαι εδω μεσα σε αυτη την υπεροχη παρεα γιατι μπορω και ανταλλασω αποψεις και πληροφοριες με ατομα που εχουν τα ιδια χομπυ με εμενα (εικονα και ηχος). Αυτα τα θεματα ειναι που διαβαζω και ειναι και ο λογος που ειμαι εδω μεσα. Για να το πω και καλυτερα, αυτα τα θεματα ειναι που με εφεραν στην παρεα. Το αν μιλαω πολλες φορες και στην ΕΚΤΟΣ θεματος κατηγορια, ειναι γιατι μου αρεσει καποια κουβεντα και θελω να συμμετεχω. Οτι δεν μου αρεσει, απλα το προσπερναω.
Μπορω να συνεχισω να λεω κι αλλα πολλα, αλλα πραγματικα αυτα τα πραγματα, ειναι πολλες φορες δυσκολο να τα γραψεις συνοπτικα και να δωσεις στους αλλους να καταλαβουν ακριβως τη σκεψη σου.
Με εκτιμηση σε ολους τους συνφορουμιτες/τισες
Παναγιωτης Χατζηχριστοδουλου (για να μην νομιζει ο οποιοσδηποτε οτι κρυβομαι πισω απο το nickname μου

)