ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ......

johny1989

AVClub Addicted Member
17 December 2007
2,573
με το πολυ χρησιμο προγραμματακι mkv2vob καταφεραμε να μπορουμε να βλεπουμε τις hd ταινιες που ειναι mkv στο ps3 με hardcoded subs.με την ιδια ποιοτητα χωρις καμια απωλεια.(ειμαι καταενθουσιασμενος με την εικονα και σε συγκριση παντα με κανονικα blu ray)
ετσι γλυτωσα την δαπανηρη δημιουργια htpc .
το προβλημα τωρα ειναι οτι τα 50 gb του ps3(τα αλλα 10 ειναι για ydl) να εχουν σχεδον γεμισει με ταινιες των 8gb που ειναι σε 2*4gb λογω του περιορισμου του ps3.
πρεπει λοιπον να προσθεσω εναν εξωτερικο σκληρο 3.5" usb2.0 fat32(αν οχι να τον κανω format μετα σε fat32). και θελω να μου προτεινετε εναν που να ειναι συμβατος.βρηκα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303917
θα ειναι συμβατο?ειναι φατ32 ?
ποσα gb θα βλεπει το ps3?
ΣΑΣ ευχαριστω εκ των προτερων.:worshippy::ears:
 
το θεμα σου πρεπει να ειναι αν ειναι συμβατος με το ps3...fat32 η ntfs η zfs μπορου να ειναι ολοι οι δισκοι. λογικα δε πρεπει να εχεις ουτε προβλημα συμβατοτητας.:2thumb22sup:
 
το ξερω αλλα ποιος θα μου πει ?η wd που της εστειλα mail μου ειπε ρωτα τη sony και η sony μου ειπε οτιδηποτε fat 32 kai usb 2.0 ειναι οκ.
θελω καποια επιβεβαιωση απο καποιον χρηστη.μην πανε χαμενα 140ε.
 
το λογικο ειναι να μην εχεις προβλημα...πιστευω οτι οποιοσδηποτε δισκος usb 2.0 κανει απο τη στιγμη που θα φορμαριστει σε fat32... μενει να απαντησει και καποιος που εχει δοκιμασει...προσωπικα δεν εχω ps3 και δε ξερω αλλα ετσι πιστευω:a0210:
 
καποιος?γινεται να φορμαριστει σε φατ32 απευθειας απο το πσ3?
 
Ενας φίλος μου έχει το προηγοιυμενο mybook και δουλέυει κανονικά. είναι φορμαρισμένος σε fat32 απο την wd.
 
ok ολο και πιο κοντα ειμαι στην αγορα .κανεις αλλος επιβεβαιωση.
ευχαριστω
 
γιατι ΔΕΝ καις τις ταινιες σε δισκακια dvd double layer, για να μπορεις να τις αποθηκευεις κιολας, και να τις δινεις και σε αλλους φιλους σου που εχουν PS3 να τις βλέπουν ???
 
το σκεφτηκα και αυτο αλλα οσο ναναι ειναι καλυτερο το hdd αποφευγω το να βαζω και να βγαζω dvd καθως να αγοραζω συνεχεια και οσο ναναι το να γραφω dldvd θελει χρονο. προς το παρον αυτο κανω μιας και το πσ3 εχει γεμισει.
 
υποστηριζει και Ελληνικους υποτιτλους το προγραμμα ??

Και τους καιει πανω στην εικόνα, ή τους βαζει σαν stream και μπορεις αν θες να τους απενεργοποιήσεις ???
 
υποστηριζει και ελληνικους και οπως ειπες τους καιει πανω στην εικονα.δεν μπορεις να τους απενεργοποιησεις αλλα γιατι να τους απενεργοποιησεις?
δοκιμασε το θα κουφαθεις απο την ποιοτητα εικονας μερικες φορες μου φαινετε πως ειναι και καλυτερο απο το original.εχω το trailer i am legend απο το ps store και ολη την ταινια απο το γνωστο site σε matroska και μου φαινετε οτι ειναι καλυτερο το mkv .εχει και καλυτερη κινηση και λιγο πιο ευκρινεια .....περιεργο ε?
 
Μαλλον θα ειναι ο ενσωματωμενος player του PS3 που το κανει να φαινεται καλυτερα... Με καποιο τροπο του προσθετει επιπλέον sharpness και contrast... -bye-

Στο PC τα αρχεια αυτα παιζουν κανονικά όπως και τα .mkv, ή τα αναγνωριζει σωστά ΜΟΝΟ το PS3 ??? :grandpa:

Γιατι ειναι σπασιμο να εχεις δυο φορες την ιδια ταινια αποθηκευμενη.... Μια για να παιζει στο PC και μια για το PS3 ....
 
μεχρι τωρα οσες εχω παιζουν εξισου καλα και στο 3 και στο πισι.
οποτε αν θες κατεβασε την μετετρεψετην και εισαι οκ.
κανεις αλλος για το σκληρο?