Prince of Persia

JohnBougiou

Supreme Member
17 January 2007
3,385
Athens
igoogle_screenshot.png

Η Ubisoft,μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες video game, ανακοίνωσε το νέο Prince of Persia όπου προβλέπετε να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους για Xbox 360,PLAYSTATION 3, PC και Nintendo DS.

Το νέο Prince of Persia θέλει να μπει για τα καλά στο next-generation gaming,με όλοι την ομάδα από το Assassin’s Creed™ και Prince of Persia® Sands of Time trilogy, προσδοκούν να δημιουργήσουν ένα πρωτοποριακό gameplay.

Έρχονται περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Prince of Persia.

Πηγή: ubisoftgroup.com

Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού EDGE έρχονται περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο Prince of Persia.

και θα ειναι και 1080 native.
ολα τα προηγουμενα τα εχω ξεσκισει

Re: Απάντηση: Prince of Persia

Ειμαι φαν της σειρας απο το πρωτο POP που ειχε κυκλοφορησει πριν καμια 20αρια χρονια.:SFGSFGSF:

Θυμαμαι την πρωτη επαφη με το Prince of Persia 15 χρονια πριν περιπου οντας φοιτητης σε ενα πακετακι 4 δισκετων 3.5"!
Απο τοτε το αγαπημενο μου,το χαρηκα στην τριλογια του για PS2 (αν και δεν καταφερα ακομα να κερδισω τον βεζιρη στο τελευταιο!) και απο οτι φαινεται θα το ξαναχαρω στην πιο HD εκδοση του!
Δυσκολο παιχνιδι, αλλα αυτο ειναι και η ομορφια του! :)

Re: Απάντηση: Prince of Persia

Θυμαμαι την πρωτη επαφη με το Prince of Persia 15 χρονια πριν περιπου οντας φοιτητης σε ενα πακετακι 4 δισκετων 3.5"!
Απο τοτε το αγαπημενο μου,το χαρηκα στην τριλογια του για PS2 (αν και δεν καταφερα ακομα να κερδισω τον βεζιρη στο τελευταιο!) και απο οτι φαινεται θα το ξαναχαρω στην πιο HD εκδοση του!
Δυσκολο παιχνιδι, αλλα αυτο ειναι και η ομορφια του! :)
Πάντως ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού αν πήγαινε σε Ολυμπιακούς στο ζυγό,σίγουρα θα έπαιρνε το χρυσό.Τύφλα να´χει ο Ταμπάκος.

The Prince is back -- sleeker, smarter and better than ever.
Μια πρώτη ματιά από το IGN... εδώ.

H συνέντευξη του JC Guvot, the game’s creative director στο Gamespot uk, με λεπτομερείς περιγραφές για τις δυνατότητες του τίτλου... μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ.

Τάσο ακόμα είναι υποκατασκευή και δεν μπορούν/δεν θέλουν να δείξουν κάτι μέσα από το παιχνίδι. Παντός είμαι πολύ αισιόδοξος διότι το δουλεύουν έμπειρα άτομα από τον χώρο του video gaming!