Prince of Persia

Καινούργιο trailer και srceenshots για τον αναμενόμενο τίτλο.

...

Last edited:
...

Attachments

• thumb1280x1280_2926968381_3794dd9a6c_o.jpg
    thumb1280x1280_2926968381_3794dd9a6c_o.jpg
    92.3 KB · Views: 16
  • medium_2927826274_756dd4cd3d_o.jpg
    medium_2927826274_756dd4cd3d_o.jpg
    137 KB · Views: 11
  • medium_2926968867_55858f71c1_o.jpg
    medium_2926968867_55858f71c1_o.jpg
    79.3 KB · Views: 10
Εντυπωσιακά δεν λέω, αλλά εξακολουθούν να μου φαίνονται περίεργα. Θα προτιμούσα την αληθοφανή απεικόνιση (π.χ. assasin's creed) από το καρτουνίστικο στυλ. :chinscratch:

Re: Απάντηση: Prince of Persia

Εντυπωσιακά δεν λέω, αλλά εξακολουθούν να μου φαίνονται περίεργα. Θα προτιμούσα την αληθοφανή απεικόνιση (π.χ. assasin's creed) από το καρτουνίστικο στυλ. :chinscratch:
+1 !

Έτσι δεν μπορουμε να δουμε τα κανονικά γραφικά, αλλά το πως το εχουν σχεδιασει οι σχεδιαστες στο χαρτί, ή στην οθόνη...

οχι, λένε ότι θα είναι ΕΤΣΙ και το παιχνίδι !
Δηλαδή ??? Τι ετσι?? Καρτουνίστικο ???? :blink::blink:

Πανε να μετατρέψουν και το POP σε αλλο ενα Final Fantasy ???

Έλεος....:slapface:

Δηλαδή ??? Τι ετσι?? Καρτουνίστικο ???? :blink::blink:

Πανε να μετατρέψουν και το POP σε αλλο ενα Final Fantasy ???

Έλεος....:slapface:

το Final Fantasy δεν ειναι καρτουνιστικο...

μακαρι να ειχε το pop την κλασση του ff...

Το παιχνιδι θα ειναι απο τα κορυφαια, αλλωστε αυτου του ειδους τα γραφικα εχουν τυχει θερμης υποδοχης απο πολλους χρηστες απο οτι διαβαζω σε ξενα site οπως το gamespot.

Τα multiplatform πλην εξαιρεσεων εκτος οτι εχουν χαλια γραφικα στις μεταφορες στους σε κονσολες εχουν σαν βαση το pc σαν σχεδιασμο πλην ελαχιστων τιτλων οπως ποδοσφαιρακια ξυλικια και λοιπα ,στις κονσολες πρεπει να αποφευγονται , υπαρχει το Pc εκει παιζονται καλλιτερα
δεν περιμενω να δω και κατι αξιολογο εδω

Η Ubisoft επιβεβαίωσε την καθυστέρηση μιας εβδομάδας για την έκδοση του PC,στις 12 Δεκεμβρίου. Για τις κονσόλες παραμένει στις 5 Δεκεμβρίου.

Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος (PC Version):

Supported OS: Windows® XP/Windows Vista®
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360® Controller for Windows recommended)

* Supported Video Cards at Time of Release:

ATI® RADEON® X1600*/1650*-1950/HD 2000/3000 series
NVIDIA GeForce® 6800*/7/8/9 series

Πηγή: forums.ubi.com

Συνέντευξη του πρωταγωνιστή και παρασκήνια από την ανερχόμενη ταινία Prince of Persia: The Sands of Time.

Ρε παιδιά μιλάτε.....χτες το πήρα χαμπάρι ότι κυκλοφόρησε. Το βράδυ θα σας πω τι παίζεται... από το gamespot βαθμολογία 8.0 :chinscratch:

Το gamespot εβαλε στο μετριο Left 4 Dead 8.5 και στο POP 8.0...:flipout:

Aυτοι δεν τα πανε καλα με μερικες εταιρειες τελευταια , μαλλον πρεπει να αρχισουν να τα σκανε σε διαφημιση.

Παντως οσοι το επαιξαν το Prince μου λενε τα καλυτερα λογια.-bye-

Κι εγω που το παιξα λιγο μου αρεσε πολυ.
Απλα μετα απο λιγο επαναλμβανεται διαρκως.

Πολυ καλα γραφικα και πλοκη, εχει και πολλους διαλογους που δεν μπορεις να τους προσπερασεις.