kalamaria
Senior Member
- 1 February 2008
- 309
Re: Απάντηση: Re: Πριονοκορδέλες Ξύλου
σε ευχαριστω πολυ...με εσωσες
σε ευχαριστω πολυ...με εσωσες
Τελικά δεν είναι λίγα τα Watt που χάνεις. Είναι πάνω από τα μισά. Και αν σκεφτούμε ότι η τιμή είναι περίπου 100 πάνω γιά την μεγάλη, συμφέρει.
τωρα που το λες μπορει να εκανα την χαζομαραΜηπως την εχεις υπερβολικα σφιχτη???
Γνωριζω οργανοποιο που την εχει. Δεν ξερω αν ο ανθρωπος εχει ορεξη να κανει review . Ειναι 80ντα φευγα. Ο γιος του εχει Online καταστημα με υλικα και εργαλεια και καμια φορα πηγαινω στην αποθηκη αντι να μου τα στειλει και την ειδα εκει. Μαζι με μια επιτραπεζια σεγα proxxon 460 μια μια πλανη-ξεχονδριστηρα Boston. Το μονο που μπορω να κανω ειναι αν θες να βγαλω φωτογραφιες , να κοιταξω τζογους και να τον ρωτησω αν ειναι ευχαριστημενος... Αν εχει και κανενα ξυλο να κοψει ακομη καλυτεραΕπανέρχομαι με το θέμα της πριονοκορδέλας.
Σκέφτομαι γιά την metabo bas 317.
Την έχει κάποιος να με προϊδεάσει?
Ο φίλος Νίκος Πετειναράκης μου είπε να την δω από κοντά (εκτός συσκευασίας) πριν να προχωρήσω σε αγορά.
Μου είπε επίσης, ότι κανείς από τα online μαγαζιά που φαίνεται να την διαθέτουν, δεν την έχει ετοιμοπαράδοτη.
Μιχάλη αν τα ρουλεμάν είναι μακρυά απο τη λεπίδα είναι σοβαρό θέμα.Θεωρώ όμως πως αυτός που το έγραψε ήταν άσχετος.Πως είσαι φίλε;;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Πάρτε boston ρε και αλλάξτε πριόνια!Με τα ρέστα πάρτε και πλάνη-ξεχονδριστήρα!Καλά,εσύ Διαβολικέ που έχεις μην πάρεις!
Καλά είμαι Νίκο!....δε τη παλεύω άλλο εδώ στο νότο!...έχω την εντύπωση ότι θα κάνω τη δουλειά μου και με μικρότερης ισχύος κορδέλα. Ειδικά μετά την αλλαγή της μαμά κορδέλας, που είναι κοινό ανακοινωθέν σε όποιο review και αν διάβασα.
Νίκο (Diav), γιά βάλε στο καλάθι άλλη μία να δεις πως διαφοροποιούνται τα μεταφορικά!....μήπως κάνουμε μιά καλή!
Νίκο (Πετειν), διάβασε το ποστ #101. Τι καταλαβαίνεις?
http://www.luthier.gr/index.php?topic=112.90
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.