Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Μιχάλη ξεκάθαρο αυτό που λέει το παιδί αλλά δυσκολεύομαι να το πιστέψω πως μια σοβαρή εταιρεία υπέπεσε σε τέτοιο φάουλ απο τη στιγμή που η δικιά μου η "τσίπικη" είναι άψογη στις ρυθμίσεις της.
Θα ήταν πολύ χρήσιμο αν μπορούσες να κάνεις κάτι τέτοιο.
Επίσης, σε κάποιες κριτικές διάβασα ότι τα ράουλα είναι αρκετά μακριά από την κορδέλα και όσο και να τα ρυθμίσεις δεν φτιάχνει. Τι ήθελε να πεί ο ποιητής δεν ξέρω. Ίσως βέβαια αυτό να έχει αντίκτυπο μόνο σε απαίτηση γιά κοπές ακριβείας.
Δεν εχει νοημα εκτος και εαν εννοει τους οδηγους, τα ρουλεμανακια δεξια αριστερα και πισω απο την κορδελα, στο σημειο που κοβεις. Αλλα και παλι δεν υπαρχει περιπτωση να μην ρυθμιζονται.
Γενικα ειδα μια ασχετοσυνη στα σχολια. Την dewalt αλλος την απορριπτει επειδη ειναι 23 κιλα, αλλος θεωρει οτι εχει γινει λαθος στην φωτο, αλλος μπερδευει μια κορδελα με την αλλη και παει λεγοντας))
Μη λες τη πριονοκορδέλα του φίλου μου τσίπικη!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Νίκο (Diav), που μένεις?
H 317 δεν εχει ρουλεμαν.
Εχει μεταλλο σε επαφη με την κορδελα. Και δεν μπορεις να βαλεις After market οδηγο με ρουλεμαν, γιατι εχει τετραγωνη διατομη η φωλια.
Προφανως το δεν πανε κοντα εννοει οτι δε μπορεις εξ'αρχης να τα εχεις σε επαφη με την κορδελα αλλα να αφησεις ενα μικρο κενο αφου δεν περιστρεφονται.
10 εκατοστα υψος ειναι τεραστιο εκτος αν σκεφτεσαι μονιμο σχισιμο κατα μηκος δοκαριων και σανιδων οποτε πας στα 150mm+ υψος για να μην εχεις κανενα ζορι. --->Οποτε η μεγαλη μεταμπο ειναι μονοδρομος.
Εαν ομως μπορεις να βρεις ξυλεια στα μετρα σου, μια Βοστον σαν του Νικου με τα 12εκ. μαξ. υψος κοπης ειτε η μικρη μεταμπο με τα 10εκ. ειναι μια χαρα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Μια χαρα ειναι αυτοι οι οδηγοι. Και η δικη μου η dewalt ιδιο συστημα εχει, δεν εχει ρουλεμαν.
Διακενο μικρο ουτως η αλλως πρεπει να αφηνεται σε καθε περιπτωση, ειτε εχει ρουλεμαν, ειτε μπλοκ.
Διαφωτιστικο το video που ανεβασες. Οι οδηγοι ρυθμιζονται μια χαρα και δεν βλεπω κανενα απολυτως προβλημα.
νομίζω το παγκοπρίονο Metabo κόβει 9 εκ και κάπου το πήρε το ματι μου στις γνωστές ομάδες στο facebook λίγο δουλεμένο στα 400Μικρά πράγματα κατά βάση Μιχάλη. Max 10cm ύψος ξύλου. Και σχετικά μικρή χρήση. Το δίλλημα είναι μικρή ή μεγάλη metabo, λόγω της μικρής διαφοράς τιμής.
Η Bas 318 τι διαφορές έχει απ´ την 317;
Κώστα καλή δουλειά,εγώ μόλις σχόλασα.Όρια στη δημιουργικότητα δεν υπάρχουν,το γνωρίζεις καλά..Νομίζω πως όταν κάποιος συλλέξει τα εργαλεία που χρειάζεται,ή που νομίζει οτι χρειάζεται,πρέπει να απελευθερώσει το μυαλό του και να μετουσιώσει τη φαντασία σε δημιουργία..Εγώ τουλάχιστον αυτό θα βάλω στόχο..Αν και δε με αφήνει όσο θέλω η καθημερινότητα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.