costas1965
AVClub Fanatic
Έχω την γνώμη - πρόταση οι κ. κ. Συντονιστές να φροντίσουν να δημιουργηθεί άμεσα & ένα νέο νήμα "Πλάνη /Ξεχονδριστήρας (solo k multi)".
Άραγε το Πάσχα αργεί φέτος?
Έχω την γνώμη - πρόταση οι κ. κ. Συντονιστές να φροντίσουν να δημιουργηθεί άμεσα & ένα νέο νήμα "Πλάνη /Ξεχονδριστήρας (solo k multi)".
Tι πες τώρα ρε φίλε !!!
Έσκισε στα δύο την οξιά τελείως ευθεία, τελείως καθαρά, χωρίς να ανάψει το ξύλο πουθενά, σε φλούδα των 4 mm !
"παπούτσι" το είχα διαβάσει κάπου στον σωλήνα το συγκεκριμένο σπρωχτήρι.
Πρέπει να φτιάξεις και ένα βαγονάκι να τρέχει στους οδηγούς για το πρώτο κόψιμο των κορμών στην κορδέλα.... καλά ξέρω... το έχεις ξεκινήσει![]()
Να φτιάξουμε και κανένα κούτσουρο από την βελανιδιά μου. Θα το κανονίσουμε. Να "συλλάβω" το βαγονάκι ή έχεις σκεφτεί κάτι άλλο ??
Είχε που είχε ο παππούς την πρωτιά, στις κατασκευές, τώρα θα μας ρίξει και κεφάλι. :worshippy:
Καλημέρα μαστόρια...
Ρε Κώστα, δεν το λυπάσαι αυτό το ξύλο να το βάλεις στη φωτιά;
Παναγιώτη καλημέρα. Ίσως το αλλάξω το τροπάριο κ ...εξαφανιστώ. Κάπου έχω αρχίσει κ "κουράζομαι". Θα δείξει.
Καλημέρα, τελικά πρέπει να είναι πολύ καλός ο εργοδότης σου που σε αφήνει κ ποσταρεις εν ώρα εργασίας![]()
Κώστα βλέπω και στις δικές σου τις κοπές τα ίδια μαντάτα που βλέπω και στις δικές μου...Πότε ανοίγει το θέμα για τους ξεχονδριστήρες είπαμε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.