Πριονοκορδέλες Ξύλου

Έχω την γνώμη - πρόταση οι κ. κ. Συντονιστές να φροντίσουν να δημιουργηθεί άμεσα & ένα νέο νήμα "Πλάνη /Ξεχονδριστήρας (solo k multi)".

Άραγε το Πάσχα αργεί φέτος?

Έχω την γνώμη - πρόταση οι κ. κ. Συντονιστές να φροντίσουν να δημιουργηθεί άμεσα & ένα νέο νήμα "Πλάνη /Ξεχονδριστήρας (solo k multi)".

Για σένα μάλλον όπου νάναι έρχεται... Θα σε σουβλίσει η γιαγιά. :flipout:

Re: Απάντηση: Πριονοκορδέλες Ξύλου

Βρε διθαφθορέα!Βρε καταστροφέα!

:flipout::flipout:

Άλλοι είναι οι πρωτεργάτες του εγκλήματος που τους έχουν ήδη στα χωριά τους κ άλλοι ήδη σε κιτρινόκουτες.
Οπότε μακριά από εμένα το πικρό ποτήριον του Διαφθορέα - Ξεμπουρίστρα.

Απλά το προτείνω για να είναι μαζέμενα τα Σχόλια - Παρατηρήσεις μας, όπως έγινε κ με την "Πριονοκορδέλα ξύλου" που νομίζω ότι μας βοηθήσε κ μας βοηθάει όλους.

Re: Απάντηση: Πριονοκορδέλες Ξύλου

Tι πες τώρα ρε φίλε !!!

Έσκισε στα δύο την οξιά τελείως ευθεία, τελείως καθαρά, χωρίς να ανάψει το ξύλο πουθενά, σε φλούδα των 4 mm !

Φοβερό εργαλείο, μπράβο σου που έκανες την κίνηση και την πήρες. Καλές κοπές!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πριονοκορδέλες Ξύλου

καλορίζικες οι πριονοκορδέλες σας να τις χαρείτε. βάλατε μπουρλότο στο τι παραλάβαμε, πρώτος ξεκίνησε ο πετειναράκης και μετά έγινε το σώσε. άντε να δούμε τι άλλο θα δουν τα μάτια μας.

Είναι "σπρωχτήρι" ξύλου. Οι εσωτερικές κοπές μόνο με την σέγα πάγκου γίνονται.

Άντε & κόψιμο καυσόξυλων για όμορφα νερά & μια καλή δικαιολογία.

"παπούτσι" το είχα διαβάσει κάπου στον σωλήνα το συγκεκριμένο σπρωχτήρι.
Πρέπει να φτιάξεις και ένα βαγονάκι να τρέχει στους οδηγούς για το πρώτο κόψιμο των κορμών στην κορδέλα.... καλά ξέρω... το έχεις ξεκινήσει :flipout:

Απάντηση: Re: Πριονοκορδέλες Ξύλου

"παπούτσι" το είχα διαβάσει κάπου στον σωλήνα το συγκεκριμένο σπρωχτήρι.
Πρέπει να φτιάξεις και ένα βαγονάκι να τρέχει στους οδηγούς για το πρώτο κόψιμο των κορμών στην κορδέλα.... καλά ξέρω... το έχεις ξεκινήσει :flipout:

Να κανονίσουμε να έρθεις να πιούμε καφέ κ να την δουλέψουμε παρέα.

Να φτιάξουμε και κανένα κούτσουρο από την βελανιδιά μου. Θα το κανονίσουμε. Να "συλλάβω" το βαγονάκι ή έχεις σκεφτεί κάτι άλλο ??

Είχε που είχε ο παππούς την πρωτιά, στις κατασκευές, τώρα θα μας ρίξει και κεφάλι. :worshippy:

Να φτιάξουμε και κανένα κούτσουρο από την βελανιδιά μου. Θα το κανονίσουμε. Να "συλλάβω" το βαγονάκι ή έχεις σκεφτεί κάτι άλλο ??

Για πρόχωρα κ στην δική σου "σύλληψη".
https://youtu.be/Kb1QC-Zv2PI

Καλημέρα μαστόρια...
Ρε Κώστα, δεν το λυπάσαι αυτό το ξύλο να το βάλεις στη φωτιά;

Είχε που είχε ο παππούς την πρωτιά, στις κατασκευές, τώρα θα μας ρίξει και κεφάλι. :worshippy:

Παναγιώτη καλημέρα. Ίσως το αλλάξω το τροπάριο κ ...εξαφανιστώ. Κάπου έχω αρχίσει κ "κουράζομαι". Θα δείξει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημέρα μαστόρια...
Ρε Κώστα, δεν το λυπάσαι αυτό το ξύλο να το βάλεις στη φωτιά;

Καλημέρα, τελικά πρέπει να είναι πολύ καλός ο εργοδότης σου που σε αφήνει κ ποσταρεις εν ώρα εργασίας :flipout:

Παναγιώτη καλημέρα. Ίσως το αλλάξω το τροπάριο κ ...εξαφανιστώ. Κάπου έχω αρχίσει κ "κουράζομαι". Θα δείξει.

Καλημέρα, δεν νομίζω! Και πως θα κάνει το φόρουμ χωρίς παππού. Αν το κάνεις θα ακολουθήσω και εγώ. (απειλή...) :ciao:

Καλημέρα, τελικά πρέπει να είναι πολύ καλός ο εργοδότης σου που σε αφήνει κ ποσταρεις εν ώρα εργασίας :flipout:

Ναι, έχω το ελεύθερο, με καταλαβαίνει...
Αν κι όταν δν καταλαβαίνει είναι ακόμα καλύτερα... :ADFADF1:

Κώστα βλέπω και στις δικές σου τις κοπές τα ίδια μαντάτα που βλέπω και στις δικές μου...Πότε ανοίγει το θέμα για τους ξεχονδριστήρες είπαμε;

Νικόλα και άλλο;
http://avclub.gr/forum/showthread.php/152891-Πλανες-ξεχονδριστηρες-γωνιαστρες