Πριονοκορδέλες Ξύλου

Κώστα μετά τό ban τού "μεγάλου αφεντικού" βλέπω έκανες ένα κράτει πού λέμε :smash:
Δύσκολη η καλογερική μέ αυτά τά Swiffer χαχαχα :ernaehrung004:

Σε μια κόλλα Α4 & μετά στην Metabo για όλες τις κοπές (αντιγραφή από Χιώτης).
Σημύδα πάχους 15 mm & διαστάσεις έργου 200 mm x 200 mm.

Απάντηση: Re: Πριονοκορδέλες Ξύλου

Aυτο το μεγεθος μαλιστα, μπραβο Κωστα!!!

Τι πλατος κορδελα ειχες πανω στην πριονοκορδελα?

Μιχάλη η πριονοκορδέλα αυτή με έχει εντυπωσιάσει.

Μπορεί να φορέσει 6, 12 k 15 mm πλάτος κορδέλα.
Ίσως βγάλει κάποια στιγμή k 3 mm από ότι μου είπε ο αντιπρόσωπος.

Το τελευταίο διάστημα δουλεύω, όπως k σήμερα, σταθερά με τα 6 mm.

Απάντηση: Re: Πριονοκορδέλες Ξύλου

Κωστα βαλε το σε μια βαση και φερε το μαζι την Κυριακη!!!

Κάτσε να έρθω κ εγώ γιατί έχει ξεκινήσει κάποιο "θεματάκι". Αν έρθω (έρθουμε) θα το φέρω.

Re: Απάντηση: Πριονοκορδέλες Ξύλου

Καλέ μου μπατζανάκη, όσο αδημονείς εσύ γιά την άφιξη τής νύφης, άλλο τόσο αδημονώ κι εγώ… Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ακόμα εν πλώ, πως το βαπόρι φτάνει την ερχόμενη Πέμπτη στον Περαία, και πως η πολυπόθητη άφιξη στο νησί θα λάβει χώραν μάλλον μεσοβδόμαδα τής παραπάνω βδομάδας. Ελπίζω μόνο να μην τηνε μπαρκάρανε σε κανα πλοίο σαν τον Τιτανικό, και αναστήσουμε τον Κουστώ να τηνε ψάχνει στον πάτο τής θάλασσας. Εν τω μεταξύ εσύ εξακολούθα νὰ συνευρίσκεσαι με την κουνιάδα μου (στο δωματιάκι τής ταράτσας) και να παράγετε ωραίους απογόνους...:chinese::chinese:

https://www.instructables.com/id/Ge...-the-table-to-the-blade-and-perform-necessar/

Σχεδόν στο άνω όριο της η κορδέλα των 6 mm, ζορίστηκε πολύ αλλά στο τέλος τα κατάφερε.
Θέλουν αρκετή εξοικείωση οι κοπές αυτές, καλό τεντωμα κ σωστή ρύθμιση των ρουλεμάν της κορδέλας.

Last edited by a moderator:
Δεν σε προλάβαινω φιλαράκο. Εγώ μετά από 12ωρα πέφτω ξερός σαν κροκόδειλος.
Κοτσιδιαρι, Άστον να φτιάξει καμία μπιζουτιερα για την γιαγια

Σήμερα μετά από πολλές ημέρες είχα ρεπό (αλλά με το κινητό συνέχεια να επικοινωνώ).
Οπότε μεταξύ λαγάνας, χταποδιού & ταραμοσαλάτας, ανέβηκα & λίγο επάνω. Είχα ασυλία σήμερα.

Σχεδόν στο άνω όριο της η κορδέλα των 6 mm, ζορίστηκε πολύ αλλά στο τέλος τα κατάφερε.
Θέλουν αρκετή εξοικείωση οι κοπές αυτές, καλό τεντωμα κ σωστή ρύθμιση των ρουλεμάν της κορδέλας.

Μπράβο ρε μαστρο-Κώστα. :a0210:
Προβλέπω πολύ δυνατή κατασκευή.