Πριονοκορδέλες Ξύλου

Re: Απάντηση: Πριονοκορδέλες Ξύλου

Ο Αρχηγός έχει τρελά κέφια σήμερα λέμε
:flipout:

Τσίγκλισμα μέ τήν καλή έννοια θέλει ο αρχηγός μας,καί μετά ποιός τόν πιάνει. :flipout:

Το τραπεζακι εχει μεν ραβδωσεις αλλα παχουλες που μπορει ανετα να κατσει απο μονολεπτο μεχρι δεκαευρω.

Και για του λογου το αληθες:))

To τεστακι θα το κανουμε οταν ερθεις για καφε :))

Μιχάλη σέ πειράζω,ο νέος είναι ωραίος,αλλά ευτυχώς ο παλιός είναι αλλιώς πού λέει καί τό τραγούδι,τώρα πού βλέπω τήν φωτογραφία μού θύμισε τόν δίσκο στήν εκκλησία,άμα πάμε γιά φαλημέντο μάς βλέπω εμάς νά βγάζουμε γιά δίσκο τό τραπέζι τής πριονοκορδέλας :flipout:.

Αγαπητοι μου συναδελφοι, Κωστα και Δημητρη, στην υγεια μας και να χαιρομαστε τις πριονοκορδελιτσες μας! :ernaehrung004:

Αγαπητοι μου συναδελφοι, Κωστα και Δημητρη, στην υγεια μας και να χαιρομαστε τις πριονοκορδελιτσες μας! :ernaehrung004:

Σαλούτο,τσίαρς,εβίβα καί άσπ(γ)ο πάτο όπως τά λένε ξενικά,έτσι ακριβώς Μιχάλη όπως τό επισημαίνεις. :ernaehrung004:

Όλα τα παιδιά έχουν ορεξούλες βλέπω σήμερα... -bye--bye-

isorropia.jpg

Σημερα ειχε κοπη κλαδιου αμυγδαλιας σε φετες, στην μικρη πριονοκορδελα proxxon.
Tα φετακια (παχος περιπου 6εκ) κοβοντουσαν σα σαλαμακι μορταδελα με την βοηθεια του σφιγκτηρα parkside:))

25337937978_0135d0a6ac_b.jpg

Σημερα ειχε κοπη κλαδιου αμυγδαλιας σε φετες, στην μικρη πριονοκορδελα proxxon.
Tα φετακια (παχος περιπου 6εκ) κοβοντουσαν σα σαλαμακι μορταδελα με την βοηθεια του σφιγκτηρα parkside:))

25337937978_0135d0a6ac_b.jpg
Γίνονται ωραία σουβέρ αυτά Μιχάλη..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πριονοκορδέλα ξυλέμπορα που τράβηξα χτες.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Με σπίρτο όρθιο θα είναι το τελικό challenge.
Κάποιοι παλιοί που ασχολούνταν με μηχανές ίσως να θυμούνται το τεστ με το όρθιο τσιγάρο πάνω στα εξακύλινδρα benelli...

Στάλθηκε από το Moto GP χρησιμοποιώντας "ξύστρες" στα γόνατα

Τι θυμηθηκες τωρα, πω, πω. Και σε καποιο Honda εξακυλινδρο νομιζω εβαζαν το τσιγαρο πανω στο ρεζερβουαρ ορθιο.

τα :offtopic: συνεχίζονται...
Πριονοκορδέλες ξύλου είναι το θέμα. Θέλουν αλλαγή τα μπουζί της;