Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Κτήνος! Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση, πολύ κατατοπιστική κριτική, καλοδούλευτη πάντα!
Συμφωνω!Δυστυχως εχω διαπιστωσει απο την αρχη οτι χρειαζονται δυο (τουλαχιστον) πριονοκορδελες μεσα σε ενα μερακλιδικο σπιτικο)
Mια μεγαλη για να φτιαχνει πρωτη υλη απο κορμους και αγριοσανιδες και μια μικρη για να δημιουργει.
Για μεγαλη κορδελα Κυριακο θα προτεινα μονο απο Ελλαδα.
Δεν ειναι ευκολο να διαχειριστεις κορδελα βαρους 70+ κιλων εαν υπαρξει κατασκευαστικο προβλημα εξ'αρχης η προβλημα κατα την μεταφορα.
Πάρε από unicat.gr. Μόλις τις πήρα σταμάτησα τα σπασίματα, μόνο τις τροχιζω.Συμφωνω!
Ωστε να μη χρειαζεται να αλλαζεις κορδελες συχνα αυξανοντας τις πιθανοτητες τις σπασω...
Αλλη μια στο πανθεο των ηρωικων κορδελων περασε σημερα, αυξανοντας τον αριθμο στις τεσσερεις εκ της metabo.
Επειδη ειμαι ασυμφωρος θα δοκιμασω κολληση αυτων.
Παππου καπου εδειξες τη προσπαθεια σου, δεν μπορεσα να το βρω, εχει αντεξει η κορδελα σου?
Εγω εχω 2/2 σπασιματα. Απο οπου πηρα. Ειμαι κανιβαλος λεμε.Πάρε από unicat.gr. Μόλις τις πήρα σταμάτησα τα σπασίματα, μόνο τις τροχιζω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενδιαφρεται κανεις για αγορα ανταλλακτικών πριονοκορδελων απο Γερμανία???
Να το δουμε Κωστη και αν ειναι παραγγελνουμε απο εκει.
Καλησπερα.
Με εγγυηση τι γινεται απο το lefeld;
Ενδιαφερομαι για την metabo 261
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.