Αλλαξα σημερα την κορδελα της Dewalt που εχω πανω απο τον Μαιο του 2017, μετα απο δυο ολοκληρα χρονια δηλαδη!! Δυο χρονια ασταματητης σχεδον κοπης σκληρων κυριως ξυλων.
Η κορδελα ειναι ακριβη, πανω απο 40 ευρω ειτε απο Ελλαδα ειτε απο εξωτερικο, εκτος εαν την βρεις προσφορα στα warehouse deals του Amazon γυρω στα 15 ευρω (απο οπου και εχω παρει δυο).
Eδω η παλια κορδελα διπλωμενη και η καινουρια ετοιμη να μπει. Λιγο ταλαιπωρια το βαλε βγαλε της κορδελας, παλαιας κοπης και τεχνολογιας το εργαλειο, το οποιο ομως ειναι δυναμη!!
Διασταση κορδελας: 2090μμ χ 16μμ πλατος χ 0.6μμ παχος και 4 TPI. Aποκλειστικη σχεδον χρηση το rip cutting ολων των ειδων τα ξυλα, κυριως οξια.
Καλως να τα δεχτεις Κυριακο, το μεγαλυτερο αδερφακι της που εχεις παραγγειλει ειναι ακομα καλυτερο και δυνατοτερο.
Το ποστ εγινε για χαρη της κορδελας που αλλαξα, οπου η ποιοτητα της και η αντοχη της ειναι ανταξια του ονοματος Dewalt και φυσικα ανταξια της τιμης..
Eυτυχως βρηκα ενα τροχειο πολυ κοντα μου με ειδικα τροχιστικα μηχανηματα και θα την παω για τροχισμα. Τετοιο μεταλλο δεν πετιεται.
Μια προσπαθεια που εκανα να τροχισω μια κορδελα με dremel, αν και βελτιωσε λιγο τα πραματα, δεν πετυχε..