Pro Evolution Soccer 2009

Μια ερωτηση που δεν εχω βρει πουθενα απαντηση.
Μπορω να παιζω online με ενα φιλο απο την ιδια κονσολα δηλαδη 2vs2 με αλλους στο ιντερνετ ??
ναι

Παιδιά τα "μούφα" πέναλτυ του 2008 από τζατζάρισμα τα διορθώσανε;

Σάκη, επιτέλους τα διορθώσανε...!!! Μην κάνεις το λάθος και το συγκρίνεις με το 2008 δεν θα βρεις ομοιότητες,εξάλλου το 2008 ήταν η χειρότερη έκδοση σε όλη την ιστορία της Konami.

Χθες έπαιξα κάνα 2ωρο πάλι το βράδυ....με βλέπω καμιά μέρα να μην κοιμάμαι το βράδυ κ να έρχομαι κατευθείαν στην δουλειά ! :flipout::flipout::flipout:

Το κακό είναι ότι δυσκολεύομαι πολύ να σκοράρω....όλο στα πουλιά τα ρίχνω τα σουτάκια μου....κ ήμουν τόσο καλός παίκτης....:BDGBGDB55:

Μια ερωτηση που δεν εχω βρει πουθενα απαντηση.
Μπορω να παιζω online με ενα φιλο απο την ιδια κονσολα δηλαδη 2vs2 με αλλους στο ιντερνετ ??

Σταύρο το έχεις δοκιμάσει; Για πες μας περισσότερες πληροφορίες πως εισάγεις (σε ποιο σημείο του παιχνιδιού) τον δεύτερο παίκτη, από την ίδια κονσόλα(PS3).

Το έψαξα λίγο το βραδάκι αλλά δεν μπόρεσα να το βρω...

Σταύρο το έχεις δοκιμάσει; Για πες μας περισσότερες πληροφορίες πως εισάγεις (σε ποιο σημείο του παιχνιδιού) τον δεύτερο παίκτη, από την ίδια κονσόλα(PS3).

Μην μου λετε τετοια!!

Thanks παντως για το ενδιαφερον :worshippy:

Είναι update για το online μέρος του Pro Evolution Soccer. Φέτος το online θα μας εκπλήξει ευχάριστα!

Το βράδυ έπαιξα τα πρώτα on line παιχνίδια και οι εντυπώσεις ήταν παραπάνω από άριστες! Δεν είδα το παραμικρό lag ή σπάσιμο. Απίστευτη ροή σαν να έπαιζα με φίλο στο σπίτι... Επιτέλους πήγαμε μπροστά!

p.s. είδα ότι πολλοί έπαιζαν 2vs2 την ώρα που μπήκα;)

Το βράδυ έπαιξα τα πρώτα on line παιχνίδια και οι εντυπώσεις ήταν παραπάνω από άριστες! Δεν είδα το παραμικρό lag ή σπάσιμο. Απίστευτη ροή σαν να έπαιζα με φίλο στο σπίτι... Επιτέλους πήγαμε μπροστά!

p.s. είδα ότι πολλοί έπαιζαν 2vs2 την ώρα που μπήκα;)

Κώστα μην κατεβάσεις το update...

Μετά το update εμφανίζει μήνυμα(στο online): An error has occurred.

Κώστα μην κατεβάσεις το update...

Μετά το update εμφανίζει μήνυμα(στο online): An error has occurred.

Το έκανα Γιάννη από πριν.
Μπορεί να μην φταίει το update αλλά ίσως κάποιες τελευταίες δοκιμές στον server...
Θα μάθουμε..
Πάντως αυτή την ώρα on line γιοκ!

Χθες εκανα κι εγώ πρεμιέρα στο νέο pro.
Οι προλαλήσαντες με κάλυψαν πλήρως.
Ξεκίνησα να παίξω ένα παιχνιδάκι και κατέληξα να κοιμηθώ στις 4:00.
Επιτέλους the King is Back!

Ερώτηση:
Στον playlist editor και συγκεκριμένα στην Mp3 Library, πως εμφανίζονται τα tracks από τη playlist?
Έφτιαξα playlist ΚΟΝΑΜΙ_ΡΕS (όπως γράφει το βιβλιαράκ) με 20 κομμάτια για να ακούγονται στο παιχνίδι αλλά δεν βλέπω να φορτώνονται.:slapface:

Το έκανε κανείς?

Με USB stick γίνεται να περάσουμε τα κομμάτια? Η από τον Media Server?

Δεν χρειάζεται.
Βάζεις όποιο cd θες και κάνεις import σε mp3 τα κομμάτια που θες.
Αργότερα ανοίγεις νέα playlist με όνομα KONAMI_PES (και όχι κάποιο άλλο) και ρίχνεις τα κομμάτια μέσα. Αυτή τη playlist τη βλέπει το παιχνίδι σύμφωνα με το manual. Έλα όμως που δεν...

να το εχω δοκιμασει οχι αλλα σιγουρα γινεται
θα πεσει πολυ φαπα αν δεν ειναι ετσι
(μαλλον απο το add friend)

Δεν χρειάζεται.
Βάζεις όποιο cd θες και κάνεις import σε mp3 τα κομμάτια που θες.
Αργότερα ανοίγεις νέα playlist με όνομα KONAMI_PES (και όχι κάποιο άλλο) και ρίχνεις τα κομμάτια μέσα. Αυτή τη playlist τη βλέπει το παιχνίδι σύμφωνα με το manual. Έλα όμως που δεν...
στην αγγλικη βερσιον του manual δεν λεει για δημιουργια playlist αν δεν κανω λαθος, αλλα και παλι δεν γινεται τπτ
και εχω κατι ομορφα να περασω ρε γμτ!!!!