Pro Evolution Soccer 2009

Ρε παιδιά δεν θέλει εγκατάσταση το παιχνίδι???

Δεν μου βγάζει κάποια επιλογή...

καλησπερα και απο μενα..τυχαια περναγα απο το γκουγκλ και λεω ας γραφτουμε και εδω!που λετε ο ανταγωνισμος φετος εχει φτασει στα υψη νομιζω διοτι νομιζα οτι φετος το φιφα .... αναποδα το νεα προ συμφωνα με το ντεμο παντα...ελα ομως που επαιξα φουλ γκεϊμ και επαθα την πλακα μου!!! απιστευτο το προ φετος..εγω παιζω επισημα στο pc γιαυτο οσοι γνωριζουν παρακαλω να βοηθησουν...η μονη ξενερα που εφαγα ειναι οτι δν εχει καμια μα καμια...μεταγραφη!ελεος???η εκδοση για pc μιλαω παντα..μηπως εχει βρει κανενας κανα patch η κατι το οποιο να φτιαχνει αυτο το προβλημα??ακουσατε για κανενα uptade??γιατι εμενα κατι πηρε το αυτι μου..υπαρχει κανεις που πεζει στο pc με τις καινουργιες μεταγραφες??αν βοηθησει,ευχαριστω εκ των προτερων :)

Εγκατάσταση μέσα από τα settings, έχει επιλογή install, όπως είπε κιόλας ο klekor παραπάνω.

Χθες έπαιξα με την Liverpool κ οι κινήσεις των Babel, Torres, Gerrard είναι τόσο φυσικές κ αντίγραφα της πραγματικότητας που έτριβα τα μάτια μου !

ΚΟΝΑΜΙ :grinning-smiley-043

Ρε παιδιά μία βοήθεια σας παρακαλώ!!! Εχθές το νοίκιασα για να το δω και εγώ γιατί είμαι μεγάλος φαν από το Pro2006. Έχω ένα πρόβλημα το οποίο όμως νομίζω πως ήταν έτσι και στο 2008 και δεν βρίσκω λύση. Αν παίζεις tournament με δεύτερο άτομο και ο καθένας έχει επιλέξει τη δικιά του ομάδα παλία (προ07) σε άφηνε όταν ο Ρ1 έπαιζε αντίπαλος με μία ομάδα του ομίλου του ο Ρ2 να πάρει την αντίπαλη ομάδα ώστε να τον δυσκολέψει. Στο 2008 όμως και στο 2009 δυστηχώς στο Player settings μέσα στο παιχνίδι σε αφήνει ο Ρ2 να πάει μόνο στην ίδια ομάδα με τον Ρ1 ή ο Ρ1 να παίξει μόνο με τον υπολογιστή. Υπάρχει καμία λύση; Please..........

Last edited:
Νομιζω τελικα....θα κατσω εδω!!!!klekor ρε φιλε σε υπερευχαριστω ομως!!!αψογος αψογος!!αντε καλα παιχνιδια να εχουμε :D

επειτα απο πολλες προσπαθειες προσεξα οτι τα εβαλα ολα (kitserver ktl) εκτος απο...τις μεταγραφες! :( νομιζω εψαξα ολο το site που εστειλες και δν βρηκα προκοπη :( εσυ παιζεις με τις καινουργιες μεταγραφες??? μπορεις να μ γραψεις ακριβως το link που χρειαζομαι για τις μεταγραφες??σορυ για το πρηξιμο..

Ερώτηση:
Στον playlist editor και συγκεκριμένα στην Mp3 Library, πως εμφανίζονται τα tracks από τη playlist?
Έφτιαξα playlist ΚΟΝΑΜΙ_ΡΕS (όπως γράφει το βιβλιαράκ) με 20 κομμάτια για να ακούγονται στο παιχνίδι αλλά δεν βλέπω να φορτώνονται.:slapface:

Το έκανε κανείς?

Ακριβώς αυτό έκανα που περιγράφεις και τα αναγνώρισε! Έπειτα τα επιλέγεις και με "Add to playlist" τα τοποθετείς όπου θες(Top Menu,Master League,Cup... All playlist)!!!

παιδια ελπιζω να ξερετε οτι αν κανετε edit μια ομαδα , μπορειτε με τον ιδιο τροπο να περασετε και συνθηματα για καθε ομαδα ξεχωριστα ετσι???:grandpa:

Απάντηση: Re: Pro Evolution Soccer 2009

παιδια ελπιζω να ξερετε οτι αν κανετε edit μια ομαδα , μπορειτε με τον ιδιο τροπο να περασετε και συνθηματα για καθε ομαδα ξεχωριστα ετσι???:grandpa:

ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ ???????

Δεν το ήξερα !

Δλδ, κάνεις mp3 λίστα, μετά πας στην ομάδα κ βάζεις το mp3 που θες ώς σύνθημα ;;;;;;;; :BDGBGDB55:

στo edit team εχει επιλογη να διαλεξεις συνθηματα ειτε μεσα απο δικα του αρχεια, ειτε μεσα απο δικα σου mp3-bye--bye-

Υ.Σ. να και μια φορα που προσφερα και εγω κατι σε εσας....:BDGBDGB53::BDGBDGB53:

Last edited:
Έρχεται νέο update για το Pro Evolution Soccer 2009!

H Konami Digital Entertainment GmbH's ανακοίνωσε την διάθεση του free downloadable update για τον Νοέμβριο,θα περιέχει δικαιώματα από περισσότερες ομάδες και μεταγραφές! :SFGSFGSF:

Το update θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εβδομάδες με ανανεώσεις από την Ισπανική μεριά: Athletico Madrid, Sevilla, Racing Santander και Valladolid. Θα περιλαμβάνει μεταγραφές από τις περισσότερες ομάδες μέσα στο παιχνίδι,αν δεν είναι όλες. Στο UEFA Champions League θα προσθέσουν ακόμα 12 ομάδες και μια προσθήκη για το "Become a Legend" το "Theatre of Legends" στο οποίο θα "ανεβάζεις" replay για την θέαση από τους φίλους σου.

Jon Murphy; said:
"PES 2009 is already a million seller in pre-orders alone, but these new additions show how we are determined to continually improve the content of the game," commented Jon Murphy PES European Team Leader for Konami Digital Entertainment GmbH. "We hope the updated team data and new UEFA Champions League elements will show our ongoing support for PES 2009's team rosters, and look to continually enhancing such sections in the coming year at no extra cost."

Πηγή: Konami Digital Entertainment

Δεν χρειάζεται.
Βάζεις όποιο cd θες και κάνεις import σε mp3 τα κομμάτια που θες.
Αργότερα ανοίγεις νέα playlist με όνομα KONAMI_PES (και όχι κάποιο άλλο) και ρίχνεις τα κομμάτια μέσα. Αυτή τη playlist τη βλέπει το παιχνίδι σύμφωνα με το manual. Έλα όμως που δεν...

Έλα όμως που δεν... δεν μου τα βλεπει και δεν μπορω να περασω ουτε τα συνθηματα:slapface:

επειτα απο πολλες προσπαθειες προσεξα οτι τα εβαλα ολα (kitserver ktl) εκτος απο...τις μεταγραφες! :( νομιζω εψαξα ολο το site που εστειλες και δν βρηκα προκοπη :( εσυ παιζεις με τις καινουργιες μεταγραφες??? μπορεις να μ γραψεις ακριβως το link που χρειαζομαι για τις μεταγραφες??σορυ για το πρηξιμο..

φιλε εγω το παιζω στο ps3 και με το pc εχω ασχοληθει ελαχιστα... δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθήσω...

για δες εδω: http://wehellas.gr/

Last edited:
Δεν χρειάζεται.
Βάζεις όποιο cd θες και κάνεις import σε mp3 τα κομμάτια που θες.
Αργότερα ανοίγεις νέα playlist με όνομα KONAMI_PES (και όχι κάποιο άλλο) και ρίχνεις τα κομμάτια μέσα. Αυτή τη playlist τη βλέπει το παιχνίδι σύμφωνα με το manual. Έλα όμως που δεν...

Στον playlist editor και συγκεκριμένα στην Mp3 Library, πως εμφανίζονται τα tracks από τη playlist?
Έφτιαξα playlist ΚΟΝΑΜΙ_ΡΕS (όπως γράφει το βιβλιαράκ) με 20 κομμάτια για να ακούγονται στο παιχνίδι αλλά δεν βλέπω να φορτώνονται.

Το έκανε κανείς?

το βρηκα:grandpa:
οταν δημιουργεις την playlist με ονομα KONAMI_PES στην πληκτρολογηση του ονοματος, μην μην πατησεις start στο τελος γιατι θα προσθεσει στο τελος ενα κενο!!!!!αχ ρε sony!!!! και αντι για[KONAMI_PES] θα ειναι [KONAMI_PES ] και μετα το παιχνιδι δεν την αναγνωριζει...
επισης οριστε μερικα συνθηματα για τους φιλους του παο http://rapidshare.com/files/154842624/panatha.rar.html

(καλο θα ηταν νομιζω να μαζεψουμε κιαλλα απο αλλεσ ομαδες,οποτε οποιος εχει ας δωσει..)
αλλα δυστυχως επιτρεπει μονο ενα για καθε ομαδα

Last edited:
Το ΦΙΦΑ εφτασε το gameplay της Konami... Το FIFA 2009 ειναι παιχνιδαρα.. Δεν ειναι αυτο που ξεραμε... Δεν εχει πλεον καθολου arcade μορφη.. 9/10

Απάντηση: Re: Pro Evolution Soccer 2009

Έρχεται νέο update για το Pro Evolution Soccer 2009!

Δείτε όμως κ το σχόλιο του site με τα κόκκινα γράμματα που υπογράμμισα !

Επίσης, θα αλλάξουν λίγο τον τρόπο που κάνουμε σπέσιαλ κινήσεις σε κάποιους παίκτες για να είναι πιο εύκολα πραγματοποιήσιμες !

http://kotaku.com/5064902/pro-evo-2009-already-getting-major-update

Pro Evo's been out for, what, a day or two? Least, it has in Europe. And already, it's getting an update. A major update at that. Due to be available for download in "about three weeks", the update will introduce correct licensing for Spanish clubs Athletico Madrid, Sevilla, Racing Santander and Valladolid, while many other teams will receive the correct rosters and playing strips. Controls have also been tweaked, allowing special moves to be performed more easily, and a replay sharing feature has also been added. Good to see Konami are devoted to keeping the game in tip-top shape, but you can't help but wonder whether this is them hitting the big red PANIC button after rival FIFA's critical resurgence.

Last edited:
δεν πειραζει ρε φιλε και παλι βοηθησες πολυ..παιδια οποιος το εχει στο pc και εχει βαλει ολες τις μεταγραφες ας μας στειλει και εδω το patch η οτιδηποτε αλλο εκανε για να τις εχει..thanks

το βρηκα:grandpa:
οταν δημιουργεις την playlist με ονομα KONAMI_PES στην πληκτρολογηση του ονοματος, μην μην πατησεις start στο τελος γιατι θα προσθεσει στο τελος ενα κενο!!!!!αχ ρε sony!!!! και αντι για[KONAMI_PES] θα ειναι [KONAMI_PES ] και μετα το παιχνιδι δεν την αναγνωριζει...
επισης οριστε μερικα συνθηματα για τους φιλους του παο http://rapidshare.com/files/154842624/panatha.rar.html

(καλο θα ηταν νομιζω να μαζεψουμε κιαλλα απο αλλεσ ομαδες,οποτε οποιος εχει ας δωσει..)
αλλα δυστυχως επιτρεπει μονο ενα για καθε ομαδα

Ναι αυτό ήτανε τελικά!
Και το 'ξερα ότι αφήνει space με το πάτημα του start...
Thanks man!:a0210: