Pro Evolution Soccer 2009

Τα γραφικά δεν είναι καλύτερα, το παιχνίδι είναι πιο αργό, οι ντρίπλες πολύ πιο δύσκολες, τα σουτ επίσης. Έχεις μια αίσθηση ότι ο παίκτης δεν πάει εκεί που θες στην άμυνα, το πρεσάρισμα δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικό. Τα μενού μου φαίνονται πρόχειρα και κακόγουστα.Είναι το πρώτο PES που δεν πρόκειται να αγοράσω. Προσωπικά το θεωρώ χειρότερο από το προηγούμενο. Αν τρέξουμε όλοι να το αγοράσουμε είναι σαν να τους λέμε πως ότι $@1κία και να φτιάξουν εμείς θα την πληρώνουμε.

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα , μπορει εσυ να θεωρεις το daewoo καλυτερο απο την φερραρι δεν σημαινει οτι πρεπει να συμφωνησουμε μαζι σου
το παιχνιδακι ειναι κορυφαιο καμια σχεση με το περσυνο που ειχε frame rate και γενικα ελαφρως χειροτερα γραφικα και animation απο το φετινο

υ.γ δεν παιρνουμε ενα ποδοσφαιρακι για τα μενου του

ασχημο πραγμα φιλε Trisalon το κολλημα
εχει γεμισει το ιντερνετ απο τυπους που 'προσκηνουν' το pro και το fifa
εγω απο περυσι γυρισα μετα απο χρονια στο φιφα και δεν το μετανοιωσα
αν θεωρεις καλυτερο το φετινο προ τι να πω
μαλλον γραφεις ετσι για να περασει η ωρα
περυσι πηραν κιτρινη καρτα,και φετος κοκινη

αν εχεις εσυ 70 ευρω για πεταμα οκ
αλλα εγω και πολυ αλλοι λυπαμαι δεν θα πεσουμε ξανα στην παγιδα την κοναμι
το ΦΙΦΑ 09 ειναι μακραν το καλυτερο ποδοσφαιρακι ολων των εποχων
ψαξτο λιγο και θα με θυμηθεις
εκτος αν σε πληρωνει η κοναμι

εγω παντως το φιφα δεν καταφερα να το παιξω...

ουτε ενα γκολ

(ενω στο μπασκετ μου φαινεται πιο ευκολος ο χειρισμος?)

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα , μπορει εσυ να θεωρεις το daewoo καλυτερο απο την φερραρι δεν σημαινει οτι πρεπει να συμφωνησουμε μαζι σου
το παιχνιδακι ειναι κορυφαιο καμια σχεση με το περσυνο που ειχε frame rate και γενικα ελαφρως χειροτερα γραφικα και animation απο το φετινο

υ.γ δεν παιρνουμε ενα ποδοσφαιρακι για τα μενου του

Μεγάλε χαλάρωσε. Τη γνώμη μου έγραψα. Δεν είπα πουθενά ότι πρέπει σωνει και καλά να συμφωνήσεις μαζί μου. Η σύγκριση που έκανες με τα αυτοκίνητα είναι εντελώς άστοχη. Έχεις καταλάβει ότι βρίσκεσαι σε σοβαρό forum και όχι σε παιδική χαρά για fanboys?

Δεν ξερω σε τι μηχανημα το παιζετε, αλλα στο PS3 τα γραφικα δεν εχουν μεγαλες διαφορες απο το 08.

Παντως δεν ειμαι ικανοποιημενος απο το νεο PRO. Οπως ειπα και πριν, μια απο τα ιδια μου φαινεται με το περσινο.

εγω παντως το φιφα δεν καταφερα να το παιξω...

ουτε ενα γκολ

(ενω στο μπασκετ μου φαινεται πιο ευκολος ο χειρισμος?)

στο μπασκετ τα τελ χρονια το 2Κ ειναι μακραν το καλυτερο
φετος παντως λενε οτι το ΝΒΑ live09 ειναι αρκετα βελτιωμενο

gameplay σε στυλ pes 5(μακραν το καλυτερο pro που ειχε βγει ever) αλλα πολυ βελτιωμενο... δλδ παιζεις και ευχαριστιεσαι, δεν εκνευριζεσαι οπως στα δυο τελευταια...

τουλαχιστον αυτες ειναι οι πρωτες εντυπωσεις... ξερεις προσπαθουμε να παιξουμε πρωτα ενα παιχνιδι αρκετες φορες στη full εκδοση για να βγαλουμε το συμπερασμα οτι ειναι το καλυτερο στο ειδος του... φιλε beavis

εγω νομιζω παντω οτι η ιστορια επαναλαμβανεται αλλα απο την αναποδη
οσοι δεν ειναι κολλημενοι και παιζουν πολλα χρονια θα συμφωνησουν
τις λαλακιες που εκανε το ΦΙΦΑ τα τελ.χρονια και απο εκει που ηταν παιχνιδαρα εγινε παιχνιδακι μεχρι το (ΦΙΦΑ 06) της κανει τωρα η κοναμι με το ΠΡΟ.
Ειδικα περυσι μας κοροιδεψε κανονικα,και φετος δεν συγχωρειται με τιποτα,ελεος

Δεν ξερω σε τι μηχανημα το παιζετε, αλλα στο PS3 τα γραφικα δεν εχουν μεγαλες διαφορες απο το 08.

Παντως δεν ειμαι ικανοποιημενος απο το νεο PRO. Οπως ειπα και πριν, μια απο τα ιδια μου φαινεται με το περσινο.

βαλε να παιξεις το ντεμο και μετα βαλε το 08 να δεις και να καταλαβεις τις διαφορες στα γραφικα...

ειδικα το χορταρι κανει μπαμ οτι ειναι επιτελους χορταρι και οχι ταπητας...

gameplay σε στυλ pes 5(μακραν το καλυτερο pro που ειχε βγει ever) αλλα πολυ βελτιωμενο... δλδ παιζεις και ευχαριστιεσαι, δεν εκνευριζεσαι οπως στα δυο τελευταια...

τουλαχιστον αυτες ειναι οι πρωτες εντυπωσεις... ξερεις προσπαθουμε να παιξουμε πρωτα ενα παιχνιδι αρκετες φορες στη full εκδοση για να βγαλουμε το συμπερασμα οτι ειναι το καλυτερο στο ειδος του... φιλε beavis

Συμφωνω και επαυξανω-bye-
αλλα το προβλημα ειναι οταν αρνειται καποιος εστω και να το δοκιμασει
οταν περυσι ωριομουν για το ΦΙΦΑ και το ποσο χαλια ειναι το ΠΡΟ δεν με πιστευε κανενας
Το εδωσα σε ολους τους κολλημενους φιλους μου το ΦΙΦΑ να το δοκιμασουν με το ζορι,και με ευγνομονουσαν
γιατι δεν υπηρχε περιπτωση ουτε το ντεμο να δοκιμασουν,τοσο κολλημα
φετος εχουν ηδη προπαραγγειλει το ΦΙΦΑ 09 και απο αυριο αρχιζει το λιωσιμο

Εχω προλάβει να παίξω μόνο 1 5λεπτο παιχνίδι...

ειλικρινά το σκέφτομαι αν θα ακυρώσω την προπαραγελία ή όχι...
μάλλον θα το αποφασίσω μέσα στο ΣΚ...

Παιδιά γιατί παίζεται Pro Evolution; Για τα γραφικά; Για τα δικαιώματα;

Ήταν η έκδοση που περίμενα... ειλικρινά!

Ένα μεγάλο μπράβο στην Konami όπου δεν παρασύρθηκε στην "νέα" κουλτούρα που επικρατεί και επικεντρώθηκε αποκλειστικά στο gameplay,χωρίς να την ενδιαφέρει τίποτα άλλο!

Επιτέλους μετά από ένα χρόνο "απουσίας" παίζω πάλι ποδόσφαιρο!

Konami :grinning-smiley-043

Μεγάλε χαλάρωσε. Τη γνώμη μου έγραψα. Δεν είπα πουθενά ότι πρέπει σωνει και καλά να συμφωνήσεις μαζί μου. Η σύγκριση που έκανες με τα αυτοκίνητα είναι εντελώς άστοχη. Έχεις καταλάβει ότι βρίσκεσαι σε σοβαρό forum και όχι σε παιδική χαρά για fanboys?

να μαθεις να σεβεσαι την επιλογη των αλλων και οχι να προσπαθεις να επιβαλλεις την γνωμη σου

<Αν τρέξουμε όλοι να το αγοράσουμε είναι σαν να τους λέμε πως ότι $@1κία και να φτιάξουν εμείς θα την πληρώνουμε.>

αγοραζουμε μαλακιες δηλαδη?

ξεκολα που θα μας κανεις και κυρηγμα, σε παιδικη χαρα να πας το avatar σου -bye-

να ηρεμισουν τα πνευματα!!! και εσυ τρισαλον χαλαρωσε ρε φιλε λιγο... σε καθε θρεντ υπερασπιζεσαι το πσ3 λες και εχεις μετοχες στην σονυ... τωρα νομιζω πως εχεις και στην κοναμι...

Trisalon δεν θα επιτρέψω επιθέσεις σε μέλη του AvClub όπου εκφράζουν την άποψη τους και δέχονται μια ανεξήγητη επίθεση από το πρόσωπο σου.

λοιπον στα του παιχνιδιου... ωρα για τα αρνητικα...

9 παιχνιδια 4 κοκκινες στην αντιπαλη ομαδα για φάουλ που ηταν το πολυ για κιτρινη... οι δυο μαλιστα στο ιδιο ματς... κερδισμενες και οι δυο απο τον Gay-Ronaldo... τελικα κερδισα 1-0...

οι αλλες δυο κερδισμενες η μια απο τον Gay-Ronaldo και η αλλη απο τον Messi... και οι 4 στο ιδιο μερος του γηπεδου του γηπεδου...

στα 9 παιχνιδια εχω 3 ισοπαλιες με 0-0, 3 με 1-1, δυο νικες με 1-0 και 1 ηττα με 0-1...

βλεπεις η συνηθεια να παιζεις το γελιο 2008 εχει κακο αποτελεσμα...

παιδια μολις το κατεβασα και εγω ,δεν μασαω σιγουρα θα εειναι φοβερο μπροστα παμε οχι πισω ....

ασχημο πραγμα φιλε Trisalon το κολλημα
εχει γεμισει το ιντερνετ απο τυπους που 'προσκηνουν' το pro και το fifa
εγω απο περυσι γυρισα μετα απο χρονια στο φιφα και δεν το μετανοιωσα
αν θεωρεις καλυτερο το φετινο προ τι να πω
μαλλον γραφεις ετσι για να περασει η ωρα
περυσι πηραν κιτρινη καρτα,και φετος κοκινη

αν εχεις εσυ 70 ευρω για πεταμα οκ
αλλα εγω και πολυ αλλοι λυπαμαι δεν θα πεσουμε ξανα στην παγιδα την κοναμι
το ΦΙΦΑ 09 ειναι μακραν το καλυτερο ποδοσφαιρακι ολων των εποχων
ψαξτο λιγο και θα με θυμηθεις
εκτος αν σε πληρωνει η κοναμι

α) δεν κανει 70 το site το προσφερει σε καλη τιμη
β) που ειναι καλυτερο ευχαριστως να σου πω , γραφικα (προσωπα παιχτων και χορταρι πιο ρεαλιστικα απο του φιφα) , πιο θεαματικα γκολ βαζεις απο οτι στο fifa , και κατεβαζεις καλυτερα τη μπαλα και στο pasing game , στο fifa δεν κατορθωσα ουτε τα μισα shots στο τερμα του αντιπαλου να κανω σε σχεση με το προ , και το fifa ηταν σε μετρια δυσκολια , ενω το προ στη μεγιστη
γ) καλλιτερος ηχος στο demo του pro απο οτι στου fifa
δ) αν πληρωνε η κοναμι θα ημουνα στις μπαχαμες διακοπες δεν θα σου απαντουσα τωρα

α) δεν κανει 70 το site το προσφερει σε καλη τιμη
β) που ειναι καλυτερο ευχαριστως να σου πω , γραφικα (προσωπα παιχτων και χορταρι πιο ρεαλιστικα απο του φιφα) , πιο θεαματικα γκολ βαζεις απο οτι στο fifa , και κατεβαζεις καλυτερα τη μπαλα και στο pasing game , στο fifa δεν κατορθωσα ουτε τα μισα shots στο τερμα του αντιπαλου να κανω σε σχεση με το προ , και το fifa ηταν σε μετρια δυσκολια , ενω το προ στη μεγιστη
γ) καλλιτερος ηχος στο demo του pro απο οτι στου fifa
δ) αν πληρωνε η κοναμι θα ημουνα στις μπαχαμες διακοπες δεν θα σου απαντουσα τωρα

ειχα ορκιστει να μην μπω στην διαδικασια αυτη ,ποιο ειναι καλυτερο,αλλα δεν αντεχω ρε συ να τα διαβαζω αυτα
α)για το ποσο θα το παρεις μαγκια σου,και 10 ευρω αν το βρεις το προ παρτο γιατι δεν αξιζει παραπανω
β)τωρα σιγουρευτικα οτι δεν εχεις δει ποτε τα φιφα 08,09
ναι φατσες εχει καλυτερες το προ ε και????
ειναι τοσο σημαντικο στο ποδοσφαιρο?
σε ολα τα αλλα το φιφα ειναι μπροστα,σταδια,χορταρι,κλπ
γ) θα μας τρελλανεις? ποιον ηχο ρε συ ακουσες στο ντεμο του προ? ενα εντελως ψευτικο ντουπ εχει οταν κλωτσουν την μπαλλα,και μαλιστα εντελως ιδιο σε πασα ,μακρινη μπαλια κλπ,τι αλλο ηχο εχει που ακουσες????
δ)δεν ειναι καλα στις μπαχαμες,ζητα αλλου να σε στειλουν

Ακόμα και το περσινό έβλεπε το Fifa σαν μυρμήγκι.
Το καινούργιο pro απλά είναι ασυναγώνιστο. Έπαιξα το demo και τρελλάθηκα. Τέλος τα εύκολα γκολ, αδιανόητη συμπεριφορά μπάλλας στο χόρτο, γραφικά υψηλοτάτου επιπέδου, τι άλλο να ζητάμε?
Το Fifa είναι εντελώς της πλάκας μπροστά του.

Εύγε Konami, πάω με τα μπούνια για αγορά.