Pro Evolution Soccer 2009

Ακόμα και το περσινό έβλεπε το Fifa σαν μυρμήγκι.
Το καινούργιο pro απλά είναι ασυναγώνιστο. Έπαιξα το demo και τρελλάθηκα. Τέλος τα εύκολα γκολ, αδιανόητη συμπεριφορά μπάλλας στο χόρτο, γραφικά υψηλοτάτου επιπέδου, τι άλλο να ζητάμε?
Το Fifa είναι εντελώς της πλάκας μπροστά του.

Εύγε Konami, πάω με τα μπούνια για αγορά.

ναι πρεπει να ειναι ασχετοι ολοι αυτοι που δινουν στο φιφα 9αρια και 10αρια
http://www.totalvideogames.com/articles/FIFA_09_13827.htm
http://www.videogamer.com/ps3/fifa_09/review.html
http://www.gamearena.com.au/ps3/games/title/fifa-09/reviews.php?id=4809491
http://www.3djuegos.com/juegos/analisis/3875/0/fifa-09/
http://uk.ps3.ign.com/articles/913/913806p1.html
http://www.gameover.gr/reviews/FIFA-09.6016.html

Δεν με απασχολούν οι κριτικές φίλε μου. Άλλωστε η Παπαρίζου κι ο Μαρτάκης παρουσιάζονται σαν αστέρια ενώ είναι για κλωτσιές..

Άσχετοι δεν είναι... απλά για να βγάλουν την βαθμολογία εξετάζουν πολλούς παραμέτρους,αν έβλεπαν μόνο το gameplay φυσικά και θα ξέραμε τον νικητή.:D

Δεν είναι το θέμα μας PES vs Fifa.

Παρακαλώ μην χαλάσουμε το thread με αντιπαλότητες.

Ευχαριστώ.

Δεν με απασχολούν οι κριτικές φίλε μου. Άλλωστε η Παπαρίζου κι ο Μαρτάκης παρουσιάζονται σαν αστέρια ενώ είναι για κλωτσιές..

μαζι σου Κωστα
αλλα μην ξεχνας που απευθυνονται τα μεσα που παρουσιαζουν σαν αστερι τον μαρτακη που λες
και που απευθυνονται εξιδικευμενα μεσα σαν το IGN
δεν τιθεται θεμα συγκρισης
εκτος αν διαβαζεις κριτικες παιχνιδιων απο την traffic εσυ-bye-

Άσχετοι δεν είναι... απλά για να βγάλουν την βαθμολογία εξετάζουν πολλούς παραμέτρους,αν έβλεπαν μόνο το gameplay φυσικά και θα ξέραμε τον νικητή.:D

Δεν είναι το θέμα μας PES vs Fifa.

Παρακαλώ μην χαλάσουμε το thread με αντιπαλότητες.

Ευχαριστώ.

χαχαχα προκαλεις:flipout:
τελος παντων αντιπαλοτητες μακρυα απο μας
και ειδικα για παιχνιδα
αλλα το φιφα ειναι το καλυτερο:flipout::flipout:

European PES Champion in grand Rome event

Στο 7th PES European Finals,την κούπα σήκωσε Γερμανός.

000340336.jpg

000340352.jpg

Attachments

• 000340338.jpg
    000340338.jpg
    46.5 KB · Views: 6
  • 000340342.jpg
    000340342.jpg
    45 KB · Views: 8
  • 000340346.jpg
    000340346.jpg
    24.9 KB · Views: 5
  • 000340348.jpg
    000340348.jpg
    36.7 KB · Views: 3
  • 000340350.jpg
    000340350.jpg
    34.4 KB · Views: 12
Πάντως έχω παρατηρήσει ότι οι καλύτεροι παίχτες είναι κατά σειρά Άγγλοι, Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι και τελευταίοι οι Γερμανοί.
Αν ζητάω στο online για χαλάρό παιχνίδι αντίπαλο, ψάχνω Γερμανό. Αν θέλω να δείξω σε φίλο που ήρθε σπίτι εκείνη την ώρα πόσες δυνατότητες υπάρχουν στην ανάπτυξη και τεχνική μιας ομάδας, ψάχνω Άγγλο για την επίδειξη... Μερικοί κάνουν αδιανόητα πράγματα σε βαθμό να σκέφτεσαι "πως διάολο κλέβουν..?"

...και χωρίς πλάκα, Έλληνες και Τούρκοι πονηριά μέχρις εσχάτων.

ειχα ορκιστει να μην μπω στην διαδικασια αυτη ,ποιο ειναι καλυτερο,αλλα δεν αντεχω ρε συ να τα διαβαζω αυτα
α)για το ποσο θα το παρεις μαγκια σου,και 10 ευρω αν το βρεις το προ παρτο γιατι δεν αξιζει παραπανω
β)τωρα σιγουρευτικα οτι δεν εχεις δει ποτε τα φιφα 08,09
ναι φατσες εχει καλυτερες το προ ε και????
ειναι τοσο σημαντικο στο ποδοσφαιρο?
σε ολα τα αλλα το φιφα ειναι μπροστα,σταδια,χορταρι,κλπ
γ) θα μας τρελλανεις? ποιον ηχο ρε συ ακουσες στο ντεμο του προ? ενα εντελως ψευτικο ντουπ εχει οταν κλωτσουν την μπαλλα,και μαλιστα εντελως ιδιο σε πασα ,μακρινη μπαλια κλπ,τι αλλο ηχο εχει που ακουσες????
δ)δεν ειναι καλα στις μπαχαμες,ζητα αλλου να σε στειλουν

α) εχω και τα 2 ντεμο προσωπα και χορταρι ειναι πιο ωραια στο pro

β)οσο για το fifa στο pc ειτε 07,08,09 τα εχω παιξει ολα , δραμα σκρολαρει η κινηση σε οποιαδηποτε καρτα να εχεις σε σχεση με του pro που ειναι στρωτη και γρηγορη χωρις κολληματα οπως του fifa
εχω (7900 gtx-X2 Athlon 4800) προτεινεται κονσολα καλυτερα.

γ) το pro εχει πιο ρεαλιστικο ηχο στις φωνες του πληθους και με μεγαλυτερη ενταση απο οτι στου fifa

δ)η κινηση στο fifa στην εκδοση του ps3 ειναι εξαιρετικα αργη σε βαθμο που σε πιανει υπνος μεχρι κανεις πασα γρηγορη εν κινηση σε εχει προλαβει ο αντιπαλος , το indicator τι το θελανε :violent-smiley-030:

ε)απο την ea δεν περιμενουμε και και κανενα παιχνιδι της προκοπης τα περισσοτερα παιχνδια στο pc χαρακτηριζονται απο frame drops και σπαστη κινηση, απο τα need for speed μεχρι τα fifa και τα metal of honor

Trisalon δεν παίρνεις από λόγια; Είπαμε ότι δεν είναι θέμα PES vs Fifa.

Εδώ γράφουμε τις εντυπώσεις μας για το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο.

Mόλις κατέβασα το demo του pro2009 και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ.
Θετικά: Πολύ ωραίο gameplay,σε κάτι γιόμες τα στοπαρίσματα των αμυντικών μου με το μυτάκι με εξέπληξαν πάρα πολύ. Η κίνηση του παιχνιδιού είναι μέρα με νύχτα σε σχέση με το 2008,γρήγορη και ομαλότατη,δεν πέφτει frame ούτε όταν η περιοχή είναι γεμάτη παίκτες.Ευτυχώς που το διόρθωσαν.
Δυσκολία αντιπάλου και ιδιαίτερα της αμυντικής γραμμής.Έπαιξα 4 παιχνίδια εγώ Μan utd και αντίπαλος η Barcelona και αυτός ο Πουγιόλ με τάραξε στα δυνατά μαρκαρίσματα,σπρωξιές,τάκλιν στη μπάλα κλπ.

Αρνητικά: Γραφικά στο ίδιο επίπεδο με το 2008.
Οι παίκτες για κάποιο λόγο οι πιο πολλοί μου μοιάζουν ίδιοι όσον αφορά τη σωματοδομή τους,με εξαίρεση στους superstars όπου έχει γίνει πολύ καλή δουλειά.

Συμπέρασμα: Εμένα μου αρέσει πολύ,καμία σύγκριση με το FIFA09 το οποίο ακούγοντας από τους φίλους του παιχνιδιού ότι είναι το καλύτερο που έχει βγει,παίζοντάς το με χάλασε πολύ.Ωραία γραφικά αλλά από gameplay χάλια μαύρα.Βέβαια αυτή είναι η άποψή μου,δεν την επιβάλλω σε κανέναν!

Trisalon δεν παίρνεις από λόγια; Είπαμε ότι δεν είναι θέμα PES vs Fifa.

Εδώ γράφουμε τις εντυπώσεις μας για το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο.

Το τελευταιο απο μενα-bye-
Ειναι μεγα λαθος να συγκρινουμε ανομοια πραγματα παντως.
Το ΠΕΣ ειναι το καλυτερο arcade ποδοσφαιρακι αν το θελετε
αλλα το φιφα ειναι ο καλυτερος και με διαφορα εξομοιωτης ποδοσφαιρου με ασυλληπτο βαθος.
Οποτε περι ορεξεως...

Το τελευταιο απο μενα-bye-
Ειναι μεγα λαθος να συγκρινουμε ανομοια πραγματα παντως.
Το ΠΕΣ ειναι το καλυτερο arcade ποδοσφαιρακι αν το θελετε
αλλα το φιφα ειναι ο καλυτερος και με διαφορα εξομοιωτης ποδοσφαιρου με ασυλληπτο βαθος.
Οποτε περι ορεξεως...

Αυτό το πιστευεις? Λυπάμαι.....

Αυτό το πιστευεις? Λυπάμαι.....

να λυπασαι τα λεφτ απου εδωσες περυσι για το προ:flipout:
πλακα κανω φιλε
ειπαμε περι ορεξεως...
οταν εμεις θα παιζουμε 10 vs 10 οnline εσυ καστε μετρα το lag
μην μου μιλατε δεν θα τελειωσουμε ποτε:flipout: