Pro Evolution Soccer 2010

Τα penalty ήταν εύκολη υπόθεση στα προηγούμενα, τώρα υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας και συγκεκριμένος τρόπος για εύστοχη εκτέλεση.

Η αλήθεια είναι ότι σπάνια έχανα πέναλντυ στα προηγούμενα,
απλά η οδηγίες που λένε τα παλικάρια (ειδικά αυτό για την δύναμη του σουτ)
ίσχυε και πριν. Τουλάχιστον εγώ με αυτή την λογική τα βάραγα.

Για να δούμε λοιπόν πόσο δύσκολα έχουν γίνει.:BDGBDGB53:

Το έχω στα χέρια μου κ όντως το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το demo.Πολύ καλύτερο.Βελτίωση στα control,τις πάσες κ στο γενικότερο feeling.
Bέβαια είναι πιο αργό απο το fifa(οχι κατ´ανάγκη κακό).
Πάω να συνεχίσω.

Re: Απάντηση: Pro Evolution Soccer 2010

Το έχω στα χέρια μου κ όντως το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το demo.Πολύ καλύτερο.Βελτίωση στα control,τις πάσες κ στο γενικότερο feeling.
Bέβαια είναι πιο αργό απο το fifa(οχι κατ´ανάγκη κακό).
Πάω να συνεχίσω.

πως τόσο early?
αν υπάρχει θέμα, στείλε με pm

Το πήρα από 7,μπαίνω στο on line και μου λέει your version of PES2010 is incompatible.Φαντάζομαι το λέει επειδή επίσημα κυκλοφορεί στις 23,άρα λογικά τότε ανοίγει και το on line;

Το πήρα από 7,μπαίνω στο on line και μου λέει your version of PES2010 is incompatible.Φαντάζομαι το λέει επειδή επίσημα κυκλοφορεί στις 23,άρα λογικά τότε ανοίγει και το on line;
μάλλον δεν άνοιξαν οι server και σ'εμένα αυτό λέει.Από αύριο λοιπόν.

Το πήρα από το Πλαίσιο εχθές το απόγευμα.

Ωραιότατο είναι, αρκετά πιο αργό χωρίς να γίνεται κουραστικό.
Μπορείς εύκολα να κάνεις αρκετές πάσες.
Οι προωθημένες δεν περνάνε πλέον τόσο εύκολα.
Οι τερματοφύλακες είναι μέτριας ικανότητας.
Καλύτερα γραφικά (αναμενόταν)
Σου δίνεται ακόμα η δυνατότητα για κατά μέτωπο επίθεση χωρίς όμως να μπορείς να την ολοκληρώσεις μόνος σου εκτός και αν είσαι ο Μέσι.
Διαφορετική εκτέλεση Πέναλτι χωρίς να έχω καταλάβει ακόμα το τι πρέπει να γίνει .

Αυτά προς το παρών

Από τα διάφορα που διαβάζω στα σχόλια των εξειδικευμένων φόρουμ, οι γνώμες είναι αντίθετες σε ότι αφορά τη ταχύτητα του παιχνιδιού. Άλλοι μιλούν για αργή ανάπτυξη, άλλοι για συνεχείς αντεπιθέσεις με τη μπάλλα μόνιμα πάνω κάτω σε εξαντλητικούς ρυθμούς.

όπως και να´χει θα το πάρω γιατί μυρίζομαι πως βγήκε το καλύτερο pro της τελευταίας πενταετίας...

Από τα διάφορα που διαβάζω στα σχόλια των εξειδικευμένων φόρουμ, οι γνώμες είναι αντίθετες σε ότι αφορά τη ταχύτητα του παιχνιδιού. Άλλοι μιλούν για αργή ανάπτυξη, άλλοι για συνεχείς αντεπιθέσεις με τη μπάλλα μόνιμα πάνω κάτω σε εξαντλητικούς ρυθμούς.

όπως και να´χει θα το πάρω γιατί μυρίζομαι πως βγήκε το καλύτερο pro της τελευταίας πενταετίας...

Κώστα να σου πω, νομίζω ότι απλά γύρισε το Pro σε εποχές 2006 εκεί που η φιλοσοφία ήταν περισσότερο της ορθολογικής ανάπτυξης και όχι Run & Gun.

Νομίζω λοιπόν ότι απλά το ζητούμενο είναι να προσαρμοστούμε σε μια διαφορετική φιλοσοφία από αυτή που το προ έβγαζε τα τελευταία, όπως σωστά είπες, 5 χρόνια .

Εν τέλει το παιχνίδι είναι τόσο γρήγορο όσο εσύ θέλεις να είναι. Θέλω να πω ότι από την χθεσινή εμπειρία μου σε διπλό, ο φίλος μου δεν έπιασε την αλλαγή και επέμενε στο ίδιο μοτίβο με το Pro 2008,2009. Με αποτέλεσμα να του κάνουν εντύπωση η πάσες, η κίνηση των παικτών, η γενικότερη ανάπτυξη.

Κλείνοντας να πω ότι όσοι παίζουν προ εδώ και μια δεκαετία θα το ευχαριστηθούν αρκετά.

επιτελους μπορεις να παιξεις αμυνα παιχτες superman π.χ. messi.
κοψαν λιγο και τη ταχυτητα για να μην παιρνεις ενα παιχτη και πας απτην μια περιοχη στην αλλη,αλλα ναγκαστηκα να αλλαξεις πασες μεχρι να φτασεις στην αλλη περιοχη.να δουμε και το online τι θα λεει;

για το online παιδια εχω ακουσει οτι παει σφαιρα και οσοι παιξαν ειναι απολυτα ικανοποιμενη.
αντε ρε να παει 5 να τελειωσω απτην δουλεια να παω να λοιωσω.....

Δεν υπάρχει σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις, σε ότι αφορά γραφική απεικόνιση και απόδοση του παιχνιδιού (στο pc). Έχω εγκαταστημένη και την περυσινή έκδοση που παρά την ισχύ του μηχανήματος (i7), έκανε κάποια "νερά". Η απεικόνιση του Pes2010 είναι τέλεια, σαν παραμύθι. Το gameplay ακόμα δεν μπορώ να το κρίνω πλήρως, καθώς δεν έχω δοκιμάσει να παίξω διπλό, αλλά και με τον computer αντίπαλο, καταλαβαίνω πως είναι σχεδιασμένο για περισσότερη διασκέδαση και με πολύ ωραίο passing game.

Όντως έχει βελτιωθεί στους τομείς που λέτε απλώς ακόμα κ τώρα δεν μπορείς να σταματήσεις τον ronaldo ή τον messi οταν σου κάνουν κατά μέτωπο επίθεση.
Αυτό το λέω μετά απο πολλά διπλά μεταξύ real-barca.
Το πιο σπαστικό πάντως απ'όλα είναι οι τερματοφύλακες.Εκτός απο αυτό που έγραψα για αποκρούσεις πάνω στα πόδια αντιπάλων έχουν μονίμως την τάση να κάνουν εξόδους χωρίς λόγο.
Πλέον το νέο κόλπο για εύκολα γκολ είναι να κρεμάσεις τον τερματοφύλακα.

Re: Απάντηση: Pro Evolution Soccer 2010

Το πιο σπαστικό πάντως απ'όλα είναι οι τερματοφύλακες.Εκτός απο αυτό που έγραψα για αποκρούσεις πάνω στα πόδια αντιπάλων έχουν μονίμως την τάση να κάνουν εξόδους χωρίς λόγο.

Και όμως έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί σε αρκετές περιπτώσεις έχουν αποσοβήσει σίγουρα Tet a Tet.

Πλέον το νέο κόλπο για εύκολα γκολ είναι να κρεμάσεις τον τερματοφύλακα.

Ανέκαθεν τα θεωρούσα τα πιο όμορφα goal. Όντως είναι πολύ πιο εύκολα.

1) παρεμπιπτόντως, έχει καταλάβει κανείς πως βγαίνει αυτός ο αριθμός δίπλα από κάθε παίκτη.

2)Τα συστήματα είναι περιορισμένα ή είναι Ιδέα μου ..Παλιότερα είχε 5-6 βασικές κατηγορίες όπου η κάθε μία είχε τις δικές της παραλλαγές ..Τώρα δεν βρήκα παρά 7-8 συστήματα.