Τα penalty ήταν εύκολη υπόθεση στα προηγούμενα, τώρα υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας και συγκεκριμένος τρόπος για εύστοχη εκτέλεση.
Το έχω στα χέρια μου κ όντως το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το demo.Πολύ καλύτερο.Βελτίωση στα control,τις πάσες κ στο γενικότερο feeling.
Bέβαια είναι πιο αργό απο το fifa(οχι κατ´ανάγκη κακό).
Πάω να συνεχίσω.
Μαλλον για καλό μου κανει εμεναBέβαια είναι πιο αργό απο το fifa(οχι κατ´ανάγκη κακό).
μάλλον δεν άνοιξαν οι server και σ'εμένα αυτό λέει.Από αύριο λοιπόν.Το πήρα από 7,μπαίνω στο on line και μου λέει your version of PES2010 is incompatible.Φαντάζομαι το λέει επειδή επίσημα κυκλοφορεί στις 23,άρα λογικά τότε ανοίγει και το on line;
Από τα διάφορα που διαβάζω στα σχόλια των εξειδικευμένων φόρουμ, οι γνώμες είναι αντίθετες σε ότι αφορά τη ταχύτητα του παιχνιδιού. Άλλοι μιλούν για αργή ανάπτυξη, άλλοι για συνεχείς αντεπιθέσεις με τη μπάλλα μόνιμα πάνω κάτω σε εξαντλητικούς ρυθμούς.
όπως και να´χει θα το πάρω γιατί μυρίζομαι πως βγήκε το καλύτερο pro της τελευταίας πενταετίας...
Το πιο σπαστικό πάντως απ'όλα είναι οι τερματοφύλακες.Εκτός απο αυτό που έγραψα για αποκρούσεις πάνω στα πόδια αντιπάλων έχουν μονίμως την τάση να κάνουν εξόδους χωρίς λόγο.
Πλέον το νέο κόλπο για εύκολα γκολ είναι να κρεμάσεις τον τερματοφύλακα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.