Pro Evolution Soccer 2010

γιαυτο το λογο φετος εχουν βγαλει το L1+R3 (ελεγχος τερματοφυλακα)

Έκανα 3 ματσάκια στο on line με 24άρα σύνδεση,δεν ξέρω πολύ καθυστέρηση ρε παιδί μου.Σε κάποιες φάσεις πατούσα για πάσα ή έκανα τρίπλα και την έκανε μετά από 2 sec...

Δε ξέρω,ίσως φταίει ότι ήταν πρώτη μέρα,ίσως οι συνδέσεις των άλλων δεν ήταν γρήγηρες;Θα δείξει τις επόμενες μέρες εάν παίξω και με κανένα από Ελλάδα.

εγω που επαιξα με εναν φιλο μου online ηταν ολα αψογα,αν και σιγουρα στο online υπαρχει ενας πιο αργος ρυθμος στις αντιδρασεις των παιχτων οπος λες,και ειδικα οταν αμυνεσαι γινεται πιο αισθητο,αλλα φετος το σιγουρο ειναι οτι δεν υπαρχει lag,τηλεμεταφορες,πατιναζ των παιχτων κ.τ.λ. οπως περυσι.

Μου συμβαίνει κάτι ΦΟΒΕΡΟ, σχεδόν απογοητευτικό...

Δεν μου συγκρατεί το σύστημα και την ενδεκάδα μετά από κάθε παιχνίδι...

Κάνω που κάνω μια ώρα να φτιάξω το σύστημα και την ενδεκάδα, το σώζω στο Copy Data, παίζω το παιχνίδι, και όταν τελειώνει και πάμε να παίξουμε καινούργιο βγάζει πάλι το default

αφού το έχεις σώσει, στο νέο ματς πήγαινε πάλι στο copy data πάτα πάνω σε αυτό που έχεις σώσει από το προηγούμενο παιχνίδι και μετά πάτα πάνω πάνω που λέει αν θυμάμαι καλά deafult settings η κάτι τέτοιο...

παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις εμενα μου χει τσακισει τα νευρα... ειναι λιγο οτι ναναι η καινουργια εκδοση , εχω παιξει κανα 3ωρο και τα νευρα μου ειναι τσαταλια...

αφού το έχεις σώσει, στο νέο ματς πήγαινε πάλι στο copy data πάτα πάνω σε αυτό που έχεις σώσει από το προηγούμενο παιχνίδι και μετά πάτα πάνω πάνω που λέει αν θυμάμαι καλά deafult settings η κάτι τέτοιο...

Έτσι κάνω, αλλά στις όλες τις προηγούμενες εκδόσεις το διάβαζε μόνο του το σύστημα. Εκτός των άλλων πλέον δεν σώνεται καν η ενδεκάδα.

Συμβαίνει σε εσάς κάτι τέτοιο ??

επεισης το προ δεν εχει τον μαρεσκα μεσα, οχι μονο στον ολυμπιακο ουτε στην σεβιλλη και γενικα στο ροστερ ολων των ποδοσφαιριστων..,.

Πωτς γκενιν αυτο?

επεισης το προ δεν εχει τον μαρεσκα μεσα, οχι μονο στον ολυμπιακο ουτε στην σεβιλλη και γενικα στο ροστερ ολων των ποδοσφαιριστων..,.

Πωτς γκενιν αυτο?
Θα κάνει η Κοναμι ενημέρωση όπως πέρυσι με παίκτες που δεν υπάρχουν.

Παιδιά καθημερινές απογεύματα και βραδυνές ώρες θα ξεκινήσουμε πρωτάθλημα με μέλη του φόρουμ.Σας περιμένουμε.Κοινότητα " AVCLUB" κωδικός πρόσβασης "157". (PS3):award:

Απιστευτο! Επιτελους! PRO!!! Το online τα σπαει και τα μαζευει κιολας.
2vs2 και δεν κοιμαμαι λεμεεεεεεεε