Οι απόψεις διαφέρουν. Σε όποιον δεν αρέσει να ακούει διαφορετικές απόψεις... υπάρχει και το ξυδάκι!μια χαρά είναι το PRO, όποιος δεν του αρέσει υπάρχει και το LionKing σε έκδοση 486dx2![]()
Οι απόψεις διαφέρουν. Σε όποιον δεν αρέσει να ακούει διαφορετικές απόψεις... υπάρχει και το ξυδάκι!μια χαρά είναι το PRO, όποιος δεν του αρέσει υπάρχει και το LionKing σε έκδοση 486dx2![]()
Φίλε Mocca όταν μάθεις να διαβάζεις, ξαναγράψε. Έχω πει οτι είμαι fanboy του PRO απο εποχής ISS. Βλέπεις ανεμόμυλους για εχθρούς!!!Ξυδάκι ας πιεις εσύ που δεν σου αρέσει το παιχνίδι. Ακούς εκεί που θα μας πεις και για ξυδάκι.
"Οι απόψεις διαφέρουν" λες και δεν το ξέρουμε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε διαφορετική άποψη.
Το θέμα είναι ότι μια ζωή αρνητικοί σε όλα ρε, τα καλά δεν τα βλέπει κανείς;
Όχι μόνο στο PRO, γενικά.
Όλοι με τη κακή κουβέντα στο στόμα.
Όλες οι versions του PRO έχουν διαφορετικό gameplay για αυτό και το γουστάρουμε το παιχνίδι.
Όποιος θέλει να παίξει 10 φορές να πάρει όλες τις κούπες και μετά να το βαρεθεί ας πάει να παίξει Sensible World of Soccer ή Tehkan World Cup αλλά ξέχασα από την ώρα που βγήκε το Fifa ξεχάσαμε τι εστί gaming.
Υ.Γ. Σε μας που αρέσει το PROS θα παίζουμε πάλι ατελείωτα![]()
Το θέμα είναι ότι μια ζωή αρνητικοί σε όλα ρε, τα καλά δεν τα βλέπει κανείς;
Όχι μόνο στο PRO, γενικά.
Όλοι με τη κακή κουβέντα στο στόμα.
Όλες οι versions του PRO έχουν διαφορετικό gameplay για αυτό και το γουστάρουμε το παιχνίδι.
Όποιος θέλει να παίξει 10 φορές να πάρει όλες τις κούπες και μετά να το βαρεθεί ας πάει να παίξει Sensible World of Soccer ή Tehkan World Cup αλλά ξέχασα από την ώρα που βγήκε το Fifa ξεχάσαμε τι εστί gaming.
Υ.Γ. Σε μας που αρέσει το PROS θα παίζουμε πάλι ατελείωτα![]()
Τωρα που ειδα το βιντεακι σου φιλε Trisalon θυμηθηκα ενα απο τα πραγματα που μου την εδωσε με το demo του PES. Σε οτι γκολ εβαλα/εφαγα ο τερματοφυλακας τα εφαγε ορθιος...:slapface:
Κοιτα το τελος στο βιντεακι σου και θα δεις
darth_kospo και μόνο που το fifa είναι βασανιστικά αργό για ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να ασχοληθεί κάποιος με το gameplay. Το είπες και μόνος σου, οι χρήστες το βαριούνται. Το ποδόσφαιρο και τα αθλήματα θέλουν action αλλιώς όπως είπα πιο πριν Lion King και Άγιος Ο Θεός!
Για να μην παρερμηνευτώ, στο Fifa 10 θεωρήθηκε σκόπιμο να ανέβει η ταχύτητα και ο ρυθμός του παιχνιδιού, ώστε να μπορέσει να προσφέρει μαζί με ένα άρτιο τεχνικά gameplay και άφθονη διασκέδαση. Σε αντίθεση το Pro αναγκάστηκε να ρίξει λίγο το ρυθμό του, για να μπορέσει να δείξει ένα πιο ρεαλιστικό χαρακτήρα.
Απλά δεν έχω καταλάβει αν έχεις ασχοληθεί με το Fifa 09- 10( πιθανών και κάτοχος ), έτσι ώστε να το σχολιάζεις αρνητικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.