Pro Evolution Soccer 2010

Δε με προλάβατε... πήγα και είχε 52 ευρώ.... δοκίμασα την τύχη μου βέβαια λέγοντας ότι ήρθα από πολύ μακριά μόνο γιατί άκουσα ότι είναι σε προσφορά και ο υπάλληλος μου είπε ότι ουδέποτε ήταν σε τέτοια τιμή...

...οπότε ή ο Αλέξης είδε το 2009 και μπερδεύτηκε, ή αυτοί είχαν κάνει λάθος τιμολόγηση και τώρα κάνουν τις πάπιες.... :D

Φυσικά και δεν το πήρα, και επειδή σε κανένα ελληνικό κατάστημα (από όσα θα τολμούσα να δώσω αριθμό κάρτας) δεν κάνει κάτω από 48 μαζί με τα μεταφορικά, θα το πάρω από Αγγλία, έτσι για το γαμώτο... ;)

Δε με προλάβατε... πήγα και είχε 52 ευρώ.... δοκίμασα την τύχη μου βέβαια λέγοντας ότι ήρθα από πολύ μακριά μόνο γιατί άκουσα ότι είναι σε προσφορά και ο υπάλληλος μου είπε ότι ουδέποτε ήταν σε τέτοια τιμή...

...οπότε ή ο Αλέξης είδε το 2009 και μπερδεύτηκε, ή αυτοί είχαν κάνει λάθος τιμολόγηση και τώρα κάνουν τις πάπιες.... :D

Φυσικά και δεν το πήρα, και επειδή σε κανένα ελληνικό κατάστημα (από όσα θα τολμούσα να δώσω αριθμό κάρτας) δεν κάνει κάτω από 48 μαζί με τα μεταφορικά, θα το πάρω από Αγγλία, έτσι για το γαμώτο... ;)
το βρηκα σε ηλεκτρονικο καταστημα 45Ε.θα το παρω αυριο.ποιος ο λογος να το παρεις απο αγγλια.νομιζω ιδια τιμη εχει

το βρηκα σε ηλεκτρονικο καταστημα 45Ε.θα το παρω αυριο.ποιος ο λογος να το παρεις απο αγγλια.νομιζω ιδια τιμη εχει

Προσωπική παραξενιά.... όταν μιλάμε για online αγορά, άρα έτσι κι αλλιώς πιστωτικές, αναμονή κλπ, απλά διαλέγω την απολύτως χαμηλότερη τιμή (συγκρίνοντας αξιόπιστα καταστήματα πάντα)...

Αν ήταν για 2-3 ευρώ παραπάνω να είχα το παιχνίδι άμεσα θα τα έδινα, τώρα απλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος για το χαράτσι του έξυπνου Έλληνα, έστω κι αν αυτό είναι μικρό...

Απ'την άλλη, ίσως επειδή το ποσό είναι μικρό να εμπιστευτώ για πρώτη φορά ένα από τα άγνωστα ελληνικά καταστήματα που το'χουν φτηνά... :idea:

εχει τοσο μεγαλη διαφορα στα γραφικα με το 09?

Όχι τόσο εντυπωσιακή.... αλλά σύμφωνα με όσα διαβάζω (προσωπική άποψη δεν έχω σχηματίσει μετά από 2-3 ματσάκια που έπαιξα), είναι πολύ καλύτερο σαν ουσία παιχνιδιού.

Προσωπική παραξενιά.... όταν μιλάμε για online αγορά, άρα έτσι κι αλλιώς πιστωτικές, αναμονή κλπ, απλά διαλέγω την απολύτως χαμηλότερη τιμή (συγκρίνοντας αξιόπιστα καταστήματα πάντα)...

Αν ήταν για 2-3 ευρώ παραπάνω να είχα το παιχνίδι άμεσα θα τα έδινα, τώρα απλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος για το χαράτσι του έξυπνου Έλληνα, έστω κι αν αυτό είναι μικρό...

Απ'την άλλη, ίσως επειδή το ποσό είναι μικρό να εμπιστευτώ για πρώτη φορά ένα από τα άγνωστα ελληνικά καταστήματα που το'χουν φτηνά... :idea:
θα παω να το παραλαβω εγω.και θα το εχω αμεσα.γιατι να μπλεξω με αγγλια οταν σε 5λεπτα απο το σπιτι μου θα παω να το παρω?

Οσοι παραγγελνετε απο Αγγλια,εχετε υπ οψιν οτι η απεργια των ταχυδρομικων συνεχιζεται,οποτε θα εχετε καθυστερησεις στις αποστολες σας.

οχι.44Ε το βρηκα οσο και το Play.δεν τα ηξερα αυτα τα site.ειναι αξιοπιστα για αγορες ομως?

Στο thehut έχω προσωπική εμπειρία και είμαι υπερευχαριστημένος.. έχω πάρει αν θυμάμαι καλά 2 φορές από εκεί...

για το zavvi δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά έχω ακούσει-διαβάσει τα καλύτερα...

προχώρα άφοβα... με την απεργία δεν ξέρω τι παίζει όμως...

Παιδιά έγινα και εγώ μέλος της παρέας σας, σήμερα έφερε ο αδερφός μου δωράκι το PRO. Το ID μου είναι gatoulis23, τα λέμε μέσα!

To πήρα επιτέλους, από Ελλάδα στα 43 ευρώ. Για να μη γράψω το κατάστημα και με δείρουν είναι το πρώτο ή το δεύτερο που βγάζει στο scroutz... απλά πήγα και το παρέλαβα μια και ήταν κοντά και γλύτωσα τα μεταφορικά.

Το αγόρασα σήμερα για ps2. Παρότι είχα πολύ καιρό να παίξω, θυμήθηκα γιατί το θεωρώ το κορυφαίο ποδόσφαιρο που κυκλοφορεί. Πολύ καλό gameplay, και αρκετά δύσκολο, όπως το προτιμώ. Άντε λιώσιμο πάλι μετά από χρόνια...

εμενα φετος δεν μαρεσει καθολου,και δεν ξερω μηπως επειδη παιζω με αναλογικο και προσθεσαν την 360 κινηση,και ειναι ελεεινος ο χειρισμος.

Καλησπερα

Ηλιθια ερωτηση μαλλον εχω μα θα την κανω...

Εχω ps3
πως ακριβως γινεται η εγκατασταση των option files?

Σας ευχαριστω πολυ
Γιωργος