Pro Evolution Soccer 2011

συμφωνω μονο στο οτι δεν αφηνουν πλεονεκτημα οι διαιτητες
η καρτες ειναι σωστες εκτος αν ενοεις οτι ειναι αυστηρες καποιες φορες
τα offside στα δειχνει με την κοκκινη γραμμη αν εχεις αμφιβολιες
τακλιν μονο του δεν μου εχει κανει ποτε οσο για την νοημοσυνη το παιχνιδι
μαθαινει συνεχως καινουργια πραγματα αλλα με αργο ρυθμο
επισης συμφωνω για της προωθημενες βγαινουν ευκολα και οχι η παικτες δεν εχουν αντοχη πρεπει να κανεις μελετημενη διαχειρηση τον παικτων.

Λάθος κατάλαβες. Οι παίχτες δεν κουράζονται καθόλου. Τρέχουν ασταμάτητα και μετά το 90.

Αν σε "κλαδέψω" από πίσω χωρίς να ακουμπήσω την μπάλα δεν είναι κόκκινη; Συμβαίνει πάρα πολλές φορές,με δολοφονικά tackling, στην πραγματικότητα θα του έκοβες την μπάλα για πάντα.

υπάρχει κάποιος οδηγός για τους βασικούς συνδυασμούς κουμπιών ?
Δεν μιλάω για τις εξωπραγματικές προσποιήσεις και ντρίπλες αλλα για 2-3 κολπάκια που να σταματούν αποτελεσματικά τις επιθέσεις του αντιπαλου ή ανοίγουν την άμυνα του.

Από το menu ''Κατάλογος εντολών'' δεν βγάζω ακρη. Μου φαίνονται ακαταλαβίστικα.

χμ… τα είδα αυτά αλλα συνεχίζω να τρώω ασύστολα τα γκολ !

Μάλλον χρειάζομαι περισσότερο practise.
Οποιος έχει καμια συμβουλή (για άμυνα κυρίως) ευπρόσδεκτη !

ευχαριστώ,
ελπίζω να κλείσω λίγο την αυνα μου. το R1 μαζι με Χ (=πίεση) τι κάνει ?

Dear PES-Fans,

we are glad to announce the release of an all NEW Data Pack for PES 2011!
It features Team Lineup updates which now reflect Winter Transfer Activity, New Team Strips and New Football Boots. Release is Mid March, stay tuned for more News! Christian, PES-Team

http://www.facebook.com/PES?sk=wall

μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς κάνει το R2 και το L2 σε άμυνα και επίθεση?
Συγκεκριμένα για το τελευταίο άλλοτε το L2 + σουτ κάνει λομπα, άλλοτε όχι και άλλες φορές η λομπα γίνεται με R2.

Ψάχνω και πως θα κάνει τεχνικό σουτ σε κατεύθυνση, που μερικές φορές μου βγαίνει με το R2

Επίσης το L2 σε διεκδικούμενες φάσεις κάνει το παίχτη να πάει δυνατά στη μπαλα και τσαρτσαρισμα στην άμυνα ?

Last edited:
Συνοπτικά:

L2 για στοπάρισμα

L2 & κατεύθυνση & Χ -> manual pass
L2 & πάνω -> περισσότερη παίχτες στο ανθρώπινο τείχος

R2: για τρίπλες και control του παίχτη σου

κρατημένο R2 -> τριπλά σε αργή κίνηση
R2 -> αποφεύγεις το sliding tackle
R2 & κύκλο -> ψηλή σέντρα
R2 & shoot -> controlled shot

L1 & shoot -> λόμπα
Shoot (τετράγωνο) & R1 -> λόμπα 2

Γενικά υπάρχουν αρκετοί συνδυασμοί με R2 ή L2,δες το manual του παιχνιδιού.

Dear PES-Fans, now it's official: The new DLC for PES 2011 will be available to PS3, Xbox 360 and PC users from March 15th. It updates winter transfers and movements up to the end of the January transfer for 135 Club teams, while Spain’s new kit and the Swedish national team’s away kit have been added. Ten new boot styles from adidas, NIKE, PUMA and Umbro have also been added. Christian, PES-Team

Re: Απάντηση: Pro Evolution Soccer 2011

Με ποιον τρόπο; Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα;

Ξαφνικά αρχίζουν (στη διάρκεια του παιχνιδιού) οι παίκτες μου να σέρνονται,να μην μπορούν να αλλάξουν μπαλιές(ειδικά μέσα στην περιοχή μου),να κολλάει για λίγο και αμέσως μετά να τρώω ευκολάκι..... εποχές προ 2008-2009

Υπάρχουν και αυτοί που φορτώνουν το δίκτυο υπέρ τους "lag cheat". Τους καταχωρείς στην μαύρη λίστα (Block List) και ξεμπερδεύεις μια και καλή.

Φίλοι (Friends) -> Προσθήκη στη λίστα φραγών σας (Adding to your block list‎‎)

Λάθος κατάλαβες. Οι παίχτες δεν κουράζονται καθόλου. Τρέχουν ασταμάτητα και μετά το 90.

Αν σε "κλαδέψω" από πίσω χωρίς να ακουμπήσω την μπάλα δεν είναι κόκκινη; Συμβαίνει πάρα πολλές φορές,με δολοφονικά tackling, στην πραγματικότητα θα του έκοβες την μπάλα για πάντα.
αν παρεις καλη ομαδα με παιχτες που εχουν αντοχη 80+ τοτε ναι ισχυει οτι τρεχουν .αν παρεις ομως μια ομαδα με μετριους παιχτεσ τοτε 8α σπας χειρηστηρια σαν και μενα γιατι σερνονται.και στην πραγματικοτητα οι καλοι παιχτεσ τρεχουν μεχρι το 90+
οσο για τα τακλιν εξαρταται απο το διατητη.αυτο υπηρχε ανεκα8εν απο τη σειρα της κοναμι απο τα προ του πλειστεισιον 1.
υπαρχει ο αυστηρος ,ο νορμαλ και ο αλλος που βαρασ τακλιν σαν τελευταιος παικτης και σου δινει απλα κιτρινη.

Παιδια..το εχω....και ειναι πολυ ωραιοοοο! Να το αγορασετε! Αξιζει τα λεφτα του!

xθες το πηρα κ επισημα. 30 ευρουλακια μιας κ επρεπε να γυρισω του ανιψιου αφου επεστρεψε απο διακοπες!! Αν και μεγαλωσα με fifa στο pc ειναι κ αυτο τρελα...... λιγο ακομα να μαθω τα κουμπια γιατι μου χουν πεσει πολλα τα ατιμα!!!