Pro Evolution Soccer 2011

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pro Evolution Soccer 2011

Εν ολίγοις, αν κατάλαβα καλά γιατί είμαι λίγο καμμένος σήμερα, αν πάρουμε την Ελληνική έκδοση, θα έχουμε ελληνικό μενού και σχολιασμό, μόνο. Αν θέλω αγγλικό μενού (και όχι "Γιρονδίνους του Μπορντώ"...:BDGBGDB55:) θα πρέπει να αγοράσω την Αγγλική (ο σχολιασμός δεν με ενδιαφέρει πολύ, έτσι κι αλλιώς στο "οff" το είχα πάντα).

Οι γλώσσες που υποστηρίζει το "Ελληνικό" PES2011 σε κείμενο παιχνιδιού και γλώσσα σχολιασμού είναι:

Γαλλικά,Γερμανικά,Ιταλικά,Ισπανικά,Ελληνικά και Πορτογαλικά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pro Evolution Soccer 2011

Οι γλώσσες που υποστηρίζει το "Ελληνικό" PES2011 σε κείμενο παιχνιδιού και γλώσσα σχολιασμού είναι:

Γαλλικά,Γερμανικά,Ιταλικά,Ισπανικά,Ελληνικά και Πορτογαλικά.

Δεν πάνε καλά οι τύποι.. Τέλος πάντων, για το Αγγλικό με βλέπω (αν κρατηθώ μέχρι να βγει)
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες:grinning-smiley-043

Είναι το πρώτο αληθινό "Pro Evolution Soccer" στο PS3, θα με έχουν στο πλευρό τους!
:BDGBGDB55::BDGBGDB55::firstprize::firstprize::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Γιαννη δεν θα μπορουσα να το πω καλυτερα!!!!
Απιστευτο ειναι κλεβω λιγο χρονο αναμεσα απο τα ματσ και σας γραφω απλα ειναι τελειο!!!

Αφου δεν υποστηριζει την αγγλικη γλωσσα με τα patch απο τα διαφορα fan sites πχ.we hellas,winning eleven ktl τι γινεται?

Αν τα βαλουμε τι προβλεπεται οτι θα γινει?

Τη σημερινή δύσκολη εποχή, νομίζω ότι η ελληνική αγορά χρειάζεται στήριξη, ειδικά αν η τιμή του προϊόντος είναι πάνω-κάτω η ίδια, έξω και μέσα...Γιατί να δώσεις τα λεφτά σου στους Εγγλέζους? Δεν αγοράζεις δα και κράνος που μπορεί να το βρεις στην Αγγλία 400ε όταν εδώ έχει 800ε...

Last edited:
Αφου δεν υποστηριζει την αγγλικη γλωσσα με τα patch απο τα διαφορα fan sites πχ.we hellas,winning eleven ktl τι γινεται?

Αν τα βαλουμε τι προβλεπεται οτι θα γινει?

Λογικά δεν θα έχουμε πρόβλημα,περιμένουμε να εμφανιστούν και βλέπουμε...

Δεν είναι θέμα τιμής.

Είναι θέμα Γλώσσας.

Προτιμώ τους Άγγλους σχολιαστές.

Και εγώ τους προτιμώ αλλά μετά μην ζητάμε τα ρέστα για προσθήκη περισσότερων Ελληνικών ομάδων.

Ρε παιδια ημαρτον οπου και αν κοιταω ολο γκρινια βλεπω για την ελληνικη εκδοση...

Μια χαρα ειναι για πρωτη φορα...και αν δεν την στηρίξουμε δεν θα επαναληφθει ωστε και να υπαρξει και καποια βελτιωση...

Αν δεν αγοραζανε περυσι τοσοι πολλοι το ελληνικο pes, νομιζεται φετος θα αποφάσιζαν να κανουν ελληνικη περιγραφη?

Και στην τελικη σιγουρα καποιοι υπαρχουν που παρακολουθουν αυτην την "επενδυση" της konami (μην ξεχναμε οτι εδωσαν και καποια λεφτα...)και σιγουρα θα ακουσουν τα παραπονα και θα βελτιωσουν αυτο το νεο "προιον' που εφτιαξαν φετος για να παει και καλυτερα του χρονου...

Επισης δεν θυμαμαι να ηταν και πέρυσι τοσο πετυχημενα σχεδιασμενοι οι περισσότεροι ελληνες παικτες...
(δεν το ειχα αγορασει, γιατι "τα ειχα παρει" με το gameplay του, αλλα φετος σκιζει...)
και φυσικα αυτο που ειπε και ο Γιαννης για νεες ελληνικες ομαδες...

Ολα αυτα επηρεάζονται με τον ποσο πουλαει ενας τιτλος...
Αλλα το να μην αγορασει κανεις την Ελληνικη εκδοση το θεωρω πολυ κακο για την ελληνικη κοινοτητα των gamers...
(Πανω που αρχιζουν και μας υπολογιζουν και εμας σαν χωρα εμεις γυρναμε την πλατη)

Μιλαω παντα φιλικα και εκφραζω την γνωμη μου,και τις ανησυχίες μου, σχετικα με το (ελληνικο) μελλον αυτου του απιστευτου παιχνιδιου με τετοια ιστορια...!!!

Υ.Γ. Σήμερα γινεται το pes ελληνικο, αυριο θα γινουν και αλλα...

Last edited:
Και εγώ τους προτιμώ αλλά μετά μην ζητάμε τα ρέστα για προσθήκη περισσότερων Ελληνικών ομάδων.

Μισό,

Δηλαδή θα εξαρτηθεί η ενσωμάτωση ή μη των Ελληνικών Ομάδων στο παιχνίδι από την πώληση ή μη, της Ελληνοποιημένης έκδοσης του PES´2011 ;;;

Που μην ξεχνάμε ότι δεν είναι δα και Ελληνοποιημένης, είναι απλά η Ευρωπαϊκή έκδοση με Ελληνικό περιτύλιγμα. Όπως γινόταν δηλαδή και τόσα χρόνια. Η μόνη διαφορά φέτος είναι ότι έχουν περιλάβει Ελληνική Γλώσσα στον σχολιασμό μέσα σε διάφορες άλλες Ευρωπαϊκές γλώσσες, (εδώ να παραθέσω τις γλώσσες που ανάφερε ο Γιάννης σε προηγούμενο Post).

Και για να μην μακρηγορώ, αν ήθελε η Konami να εκτιμήσει τις πωλήσεις του παιχνιδιού της στην Ελληνική Επικράτεια, είχε την δυνατότητα να το κάνει.

Τόσο καιρό αγοράζαμε το παιχνίδι από την Ελλάδα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι μια επιχείρηση δεν ξέρει τι πουλάει σε κάθε χώρα. Σαφώς και ξέρει.

Για τα δεδομένα της αγοραστικού κοινού της Χώρας μας, υποψιάζομαι ότι αναλογικά θα ήταν άκρως πετυχημένες οι πωλήσεις.

Αλλά η Konami δεν θα ασχοληθεί με τις μερικές χιλιάδες πωλήσεις που έχει στην Ελλάδα για να ενσωματώσει τις Ελληνικές Ομάδες, πόσο μάλλον όταν αυτές τις πωλήσεις τις έχει διαχρονικά σίγουρες. Πόσοι είναι αυτοί άραγε που δεν αγοράσανε το επόμενο χρονικά Pro επειδή δεν είχε τον Άρη μέσα ?? Υποψιάζομαι ότι περισσότεροι ήταν αυτοί που δεν το αγοράσανε γιατί την Arsenal την Ονόμαζαν Lodnon.

Και με το τελευταίο θέλω να δηλώσω ότι εδώ δεν έχει δώσει λύση στο Μείζον ζήτημα της Ονοματοδοσίας των μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων, που σίγουρα θα τις κοστίζουν περισσότερα σε Prestige και πωλήσεις, θα κάτσει να ασχοληθεί με τον Πανιώνιο. Πόσο μάλλον όταν η έλλειψη του δεν έχει και επιπτώσεις, αφού οι Έλληνες είναι σίγουροι αγοραστές.

Συγγνώμη για το μακροσκελές του Post, απλά είχα όρεξη για Φλυαρία και λίγο θυμό για την έλλειψη Αγγλικών..ε και λίγο η αναμονή για μια βδομάδα ακόμα..:bigcry:

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ αλλά σε εποχές PS1,PS2 η konami απλά έβλεπε ελάχιστες ή μηδενικές αγορές για το προϊόν της. Πως απαιτούμε την προσθήκη του Ελληνικού πρωταθλήματος; πως το στηρίζουμε;

Όταν είχαμε πρωτοδεί ελληνικό μενού είπαμε "ίσως του χρόνου να υπάρχει και ελληνικός σχολιασμός".Να που έγινε.Σημαίνει ότι μας έδωσαν σημασία.Προφανώς θα υπήρχαν και πολλές πωλήσεις.Ίσως του χρόνου να υπάρχουν κ.α

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ αλλά σε εποχές PS1,PS2 η konami απλά έβλεπε ελάχιστες ή μηδενικές αγορές για το προϊόν της. Πως απαιτούμε την προσθήκη του Ελληνικού πρωταθλήματος; πως το στηρίζουμε;

Γιάννη,

Μην ξεχνάς ότι την εποχή του Ps1 και Ps2, οι πωλήσεις γινόντουσαν στο "μαγαζάκι" της γειτονιάς...(if you know what i mean)..

Γιατί πως γίνεται πριν το Ps3 να πούλαγε το PES 10 κομμάτια (που λέει ο λόγος ) και μετά το Ps3 ( το οποίο δεν ξεκλειδώθηκε ) να πούλησε 1000 ??

Δεν πιστεύω ότι ξαφνικά ΟΛΟΙ να συνειδητοποίησαν πόσο γαμάτο παιχνίδι είναι ?

Απλά αναγκάστηκαν να πάνε να το αγοράσουν.

Τέσπα, το μόνο πραγματικό δίλημμα, αν θέλεις να στηρίξεις μια εταιρία και το παιχνίδι της, είναι να το αγοράσεις Original ή όχι.

Σε αυτό το δίλημμα για την δική μου περίπτωση, έχει δώσει απάντηση η Sony. (Αναφέρομαι σε αυτή την έκδοση μιας και έχω PS3)

Για τους υπόλοιπους ισχύει ακόμα.

Όταν είχαμε πρωτοδεί ελληνικό μενού είπαμε "ίσως του χρόνου να υπάρχει και ελληνικός σχολιασμός".Να που έγινε.Σημαίνει ότι μας έδωσαν σημασία.Προφανώς θα υπήρχαν και πολλές πωλήσεις.Ίσως του χρόνου να υπάρχουν κ.α

Δεν μπορώ επ ουδενί να πιστέψω, ότι υπάρχει εν δυνάμει αγοραστικό κοινό στην Ελλάδα, όπου περιμένει να λανσάρει η ΚONAMI το Ελληνικό Πρωτάθλημα για να πάει να αγοράσει το παιχνίδι, ενώ τώρα δεν το κάνει.

Δηλαδή ήμαρτον ! Εδώ δεν περιλαμβάνει την Budesliga και (το ξαναλέω) ψαχνόμαστε ανάμεσα σε North London και Chesterham.

Και μια που ήρθε η κουβέντα στον Ελληνικό Σχολιασμό.
Πέρσι στο Pes 2010 δεν υπήρχε καν η δυνατότητα για επιπλέον γλώσσες σχολιασμού (μήπως δεν πούλησε πολύ το PES2009).

Φέτος αποφασίστηκε να βγει μια Ευρωπαϊκή Έκδοση η οποία εκτός όλων των άλλων γλωσσών (Γαλλικά,Γερμανικά,Ιταλικά,Ισπανικά,Ελληνικά και Πορτογαλικά) περιλαμβάνει και την Ελληνική. Δεν είναι δα ότι ανακάλυψαν τον τροχό για εμάς. Όλα είναι Θέμα πολιτικής προώθησης σε ζητήματα μάλιστα που δεν κοστίζουν πολύ....όπως η Μετάφραση και η Μεταγλώττιση.

Δεν θέλω να ακούγομαι επιθετικός, απλά όρεξη για κουβέντα να γίνεται...

Last edited:
Δεν μπορώ επ ουδενί να πιστέψω, ότι υπάρχει εν δυνάμει αγοραστικό κοινό στην Ελλάδα, όπου περιμένει να λανσάρει η ΚONAMI το Ελληνικό Πρωτάθλημα για να πάει να αγοράσει το παιχνίδι, ενώ τώρα δεν το κάνει.

Μα δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο...Απλα δεν μπορεις να αποκλεισεις το γεγονος οτι μπορουν να προσθεσουν και αλλες ομαδες αν δουν την ελληνικη εκδοση να ανεβαίνει σε πωλησεις...

Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι τα Ελληνικα προτιμηθηκαν σε σχεση με αλλη γλωσσα τυχαία?

Εγω βλεπω pes buzz gt5 Ελληνικα και μεσα σε 1-2 χρονια... και ξερω οτι αν δεν στηριξουμε τις ελληνικες εκδοσεις δεν θα δουμε αλλα...

Παντα κουβεντα κανουμε...-bye-

Πάντως το παραπλανητικό: "Συμπεριλαμβάνει τa UEFA Champions League, UEFA Europe League & Copa Liberadores (θα περιέχει όλες τις επίσημες ομάδες, τα γήπεδα και τους παίκτες τους!)" και για το οποίο δεν ξέρω αν φταίει περισσότερο η konami, ή τα καταστήματα που το πωλούν, εξακολουθεί να υπάρχει. Γιατί ούτε όλες τις ομάδες των διοργανώσεων έχει, ούτε όλα τα γήπεδα.

Απορία: Europa League μπορείς να παίξεις ανεξάρτητα στην νέα έκδοση ή μόνο μέσω ολόκληρης σεζόν (αν διαλέξεις ομάδα που να είναι στο E.L.), όπως ήταν στο περυσινό?

Μα δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο...Απλα δεν μπορεις να αποκλεισεις το γεγονος οτι μπορουν να προσθεσουν και αλλες ομαδες αν δουν την ελληνικη εκδοση να ανεβαίνει σε πωλησεις...

Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι τα Ελληνικα προτιμηθηκαν σε σχεση με αλλη γλωσσα τυχαία?

Εγω βλεπω pes buzz gt5 Ελληνικα και μεσα σε 1-2 χρονια... και ξερω οτι αν δεν στηριξουμε τις ελληνικες εκδοσεις δεν θα δουμε αλλα...

Παντα κουβεντα κανουμε...-bye-

Προσωπικά το Localized σε κάποια πράγματα τα οποία τα έχουμε μάθει αλλιώς είναι υποκειμενικού γούστου.

Π.χ στις κεντρικές Ευρωπαϊκές Χώρες είναι συνήθεια εδώ και χρόνια ο κινηματογράφος τους να είναι μεταγλωττισμένος (βλ. Γαλλία, Γερμανία).

Το αποτέλεσμα είναι Bruce Willis να βλέπεις Bruce Willis να μην ακούς.

Και φυσικά άντε μεταγλώττισε το "I'll be back" .....

Στα δικά μας, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα παίξω Pro και θα επιλέξω επίπεδο δυσκολίας "Υπέροχος" ....

Ούτε ότι θα ξεκινάει παιχνίδι και δεν θα λέει ότι Welcome i'm Jon Champion ....

και για να γελάσουμε ...

Βασίλη Σκουντή Ζούμε ! σχολιαστή στον Ν2κ11 να σε Δούμε !!!.. ( Bryant για τρεις Βάλτο Αγόρι μου !!!_)

xaxaxa...
Πολλα δικια εχεις...
Αλλα πιστευωπως χωραει τρομερη βελτιωση και ειναι κριμα να μην τα βοηθησεις να εξελιχθουν σε καλυτερα.. Ακομα ειμαστε στην αρχη...

(προσπαθω να θυμηθω ενα adventure στο ps2 που έπαιζε ο αδερφος μου και ηταν μεταγλωτισμενο... Ηταν εκπληκτικο)

Α!! και το I'll be back σημαίνει θα επιστρεψω... :aetsch::aetsch::slapface:

Και για να μην ξεχνιομαστε ακουσα (ακομα να παω σπιτι...:bigcry:) οτι δεν υπαρχει ιχνος lag στο online... και ελπιζω να παραμεινει ετσι και με την εισοδο νεων χρηστων τις επομενες ωρες-μερες...