JohnBougiou
Supreme Member
παιδιά, αν έχεις ξεκινήσει το master league και κάνεις εγκατάσταση patch ενημερώνετε το πρωτάθλημα που παίζεις..???
Ναι!
παιδιά, αν έχεις ξεκινήσει το master league και κάνεις εγκατάσταση patch ενημερώνετε το πρωτάθλημα που παίζεις..???
Ψάχνω να βρω ένα patch για το pes 2011 που να περνάει σωστά ονόματα για παίχτες, ομάδες, σήματα, εμφανίσεις κλπ. καθώς και το γερμανικό πρωτάθλημα.
Επειδή κυκλοφορούν διάφορα στο ίντερνετ, έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό; Θέλω ένα που να έχει γίνει ολοκληρωμένη και πρωτίστως ΣΟΒΑΡΗ δουλειά.
(Δεν θέλω να περάσω το πατσάκι που έφτιαξε ο 15χρονος Κλάους μια νύχτα στην παγωμένη Νυρεμβέργη αφού πρώτα αποφάσισε ότι ο J. Schieber είναι πιο γρήγορος από τον Etoo… :furious3![]()
Για ποιά έκδοση;
Την Ελληνική έχω.
Nαι, μόλις πατάω το start η το Χ με βγαζει στην αρχικη εικόνα με γαλλικά γράμματα και φορτωνει... κατόπιν αρχίζει πάλι η demo παρουσίαση.... 10 φορές το έχω κάνει αυτό και όλο το ίδιο γίνεται.
Λες και το δισκάκι αυτό είναι μόνο για παρουσίαση του παιχνιδιού.... απο παιχνίδι όμως τίποτα.
Βλέπω να δίνω μάχη αύριο στο πλαίσιο....
Έχουμε online κοινότητα αλλά το φετινό pro evo έχει πολλά λάθη και δεν μαζευτήκαμε.
Η δικιά μας Κοινότητα στο δίκτυο! "PES2011"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.