Μια ερώτηση γιατί δεν έχω καταλάβει,στο online ανά καιρούς μου αλλάζει κατηγορία (D1,2,3,4,5),τι είναι αυτές οι κατηγορίες και για ποιον λόγο αλλάζουν,τι προϋποθέσεις χρειάζονται?
Ερώτηση.
Εχετε προσέξει στο ροστερ του παναθηναικου οτι δεν υπαρχουν ο leto και o boumsong ;
Ναι, έχασε την μπάλα η konami με αυτά που κάνει ο Sebastian!
Thanks JohnBougiou!Ανάλογα με την βαθμολογία σου κάθε εβδομάδα κατατάσσεσαι στην αντίστοιχη κατηγορία δυναμικότητας. Έπειτα μπορείς να συμμετέχεις σε διοργανώσεις στην αντίστοιχη κατηγορία που βρίσκεσαι. Εγώ είμαι στην πρώτη κατηγορία D1 λόγο της βαθμολογίας μου(560), αν πέσω κάτω από 510 περίπου βαθμούς την επόμενη εβδομάδα θα υποβιβαστώ στην D2 και δεν θα μπορώ να λάβω μέρος στις διοργανώσεις της κορυφαίας κατηγορίας.
Βρε παιδιά όταν την ''κάνει'' ο αντίπαλος την ώρα του αγώνα μου βγάζει προειδοποίηση για περιορισμούς..?!
Επίσης όταν έχει πρόβλημα το δίκτυο και πρέπει να σταματήσει ο αγώνας.
Improved response to long shot, etc. • The goalkeeper.
· Skill Card "Speed Star" fixed effects. (Because too strong an effect, made the adjustment).
Changed the conditions for an opponent to find on-line mode. ("Free Match" to "search path level" change)
Fixes a phenomenon in online mode conditions to stop certain circumstances.
As you made the adjustment more comfortable playing - Various modes.
Πηγή: konami.jp
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.