Pro Evolution Soccer 2012

Re: Απάντηση: Pro Evolution Soccer 2012

Μια ερώτηση γιατί δεν έχω καταλάβει,στο online ανά καιρούς μου αλλάζει κατηγορία (D1,2,3,4,5),τι είναι αυτές οι κατηγορίες και για ποιον λόγο αλλάζουν,τι προϋποθέσεις χρειάζονται?

Ανάλογα με την βαθμολογία σου κάθε εβδομάδα κατατάσσεσαι στην αντίστοιχη κατηγορία δυναμικότητας. Έπειτα μπορείς να συμμετέχεις σε διοργανώσεις στην αντίστοιχη κατηγορία που βρίσκεσαι. Εγώ είμαι στην πρώτη κατηγορία D1 λόγο της βαθμολογίας μου(560), αν πέσω κάτω από 510 περίπου βαθμούς την επόμενη εβδομάδα θα υποβιβαστώ στην D2 και δεν θα μπορώ να λάβω μέρος στις διοργανώσεις της κορυφαίας κατηγορίας.

Ερώτηση.

Εχετε προσέξει στο ροστερ του παναθηναικου οτι δεν υπαρχουν ο leto και o boumsong ;

Ναι, έχασε την μπάλα η konami με αυτά που κάνει ο Sebastian!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pro Evolution Soccer 2012

Ανάλογα με την βαθμολογία σου κάθε εβδομάδα κατατάσσεσαι στην αντίστοιχη κατηγορία δυναμικότητας. Έπειτα μπορείς να συμμετέχεις σε διοργανώσεις στην αντίστοιχη κατηγορία που βρίσκεσαι. Εγώ είμαι στην πρώτη κατηγορία D1 λόγο της βαθμολογίας μου(560), αν πέσω κάτω από 510 περίπου βαθμούς την επόμενη εβδομάδα θα υποβιβαστώ στην D2 και δεν θα μπορώ να λάβω μέρος στις διοργανώσεις της κορυφαίας κατηγορίας.
Thanks JohnBougiou!

Βρε παιδιά όταν την ''κάνει'' ο αντίπαλος την ώρα του αγώνα μου βγάζει προειδοποίηση για περιορισμούς..?!
Επίσης όταν έχει πρόβλημα το δίκτυο και πρέπει να σταματήσει ο αγώνας.

Βρε παιδιά όταν την ''κάνει'' ο αντίπαλος την ώρα του αγώνα μου βγάζει προειδοποίηση για περιορισμούς..?!
Επίσης όταν έχει πρόβλημα το δίκτυο και πρέπει να σταματήσει ο αγώνας.

Έτσι είναι δυστυχώς, η KONAMI δεν ενδιαφέρεται για το ποιός φταίει που σταμάτησε το παιχνίδι...

Αν την "κάνει" κερδίζεις 3-0 αλλά μειώνεται το ποσοστό ολοκλήρωσης των αγώνων σου. Αν διακοπή λόγω σύνδεσης δυστυχώς δεν ελέγχεται ποιος το προκάλεσε.

Με λύπη διαπιστώνω ότι η πλειοψηφία που προκαλεί time lag (χρονική καθυστέρηση) είναι Έλληνες.

Άλλη βλακεία αυτή,λες και θα κερδίσουν το έπαθλο.Είναι πολύ κουραστικό στην διάρκεια του αγώνα,αναρωτιέμαι αν ευχαριστιούνται παιχνίδι ή μόνο για την νίκη..?

Παντελή, μόνο για τους βαθμούς παίζουν. Φέτος έχουν αποχωρήσει πολλοί από δαύτους, λόγο δυσκολίας στο σκοράρισμα και επέλεξαν το fifa 12.

Διαθέσιμο σήμερα το νέο patch file 1.03!

konami_top.gif

Improved response to long shot, etc. • The goalkeeper.
· Skill Card "Speed ​​Star" fixed effects. (Because too strong an effect, made the adjustment).
Changed the conditions for an opponent to find on-line mode. ("Free Match" to "search path level" change)
Fixes a phenomenon in online mode conditions to stop certain circumstances.
As you made the adjustment more comfortable playing - Various modes.
Πηγή: konami.jp

Παίδες, να ρωτήσω κατιτίς:

Για κάποιον που δεν είναι hardcore παίχτης ποδοσφαιρακίων, κάνει το Pro; Έτσι, για απλό casual gaming πού και πού;

Πιο εύκολο στο χειρισμό είναι το fifa 12, θα το διασκεδάσεις! Το pes 12 έχει αρκετά νέα στοιχεία και θέλει αρκετή εξάσκηση για καλό ποδόσφαιρο!

Στέργιο, "κατέβασε" τα demos και πάρε μια γεύση.

Μετά από αρκετή ενασχόληση με το καινούριο προ, μόνο ένα έχω να πω: ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Είναι το χειρότερο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει ποτέ!! Ένα τεράστιο ψέμα. Τίποτα από όσα γίνονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ντροπή στην κονάμι, κάθε χρόνο και χειρότερο. Πως τα καταφέρνουν πραγματικά αναρωτιέμαι!!!

Δεν έχουμε... Μας έχουν απογοητεύσει οι Ιάπωνες, περιμέναμε πολλές αλλαγές και βελτιώσεις.