χθες μου ηρθε αυτο (σορρυ stelakis αλλα ηταν φτηνο το ατιμο), επιλογεας εξι εισοδων + 1 xlr αν χρειαστει. Ερχετε με ενα ποτ για την επιλογη των εισοδων που δεν εχει θέσεις. Καταρχην να πω οτι ειναι πολυ καλη σαν κατασκευη, η πιο βαρια πλακετα που εχω πιασει, με παχιες μεγαλες πιστες, αρκετες στρωσεις και πολυ καλα υλικα.
Επειδη ομως δεν εχει καποιες οδηγιες ή σχηματικο ως ασχετος εχω τις εξης αμφιβολιες:
1. το συνδεω με ενα απο 12v ζευγαρια του τοροειδη + και -. Το αλλο ζευγαρι θα μεινει εκτος, σωστα?
2. κατω απο τα led εχει 6 εισοδους, αυτες για ποιο λογο υπαρχουν?
3. Η εισοδος για το ποτ ειναι κατω αριστερα (ΒΝ9) και εχει τα χαρακτηριστικα CBA, να υποθεσω οτι ειναι κατα σειρα +,-,γη?
Τελος αντι του ποτ που ηρθε θα ηθελα να δοκιμασω και αυτο
εχει σε καθε οροφο μια μονιμη συνδεση και 8 κατ επιλογη (οι στροφες τερματιζουν στην ογδοη). Αν συνδεσω μονιμα το +, το - κατ επιλογη και στο δευτερο οροφο συνδεω μονιμα την γη και τις θεσεις μεταξυ τους ειναι οκ?
Βεβαια κατι δεν μου παει καλα γιατι εχω την εντυπωση οτι ο επιλογεας δουλευει περισσοτερο σαν dpdt διακοπτης αφου μαλλον οταν θα φτανεις στο 6 με θα σε πηγαινει στο 1, αρα δεν εχει νοημα να βαλω τον δικο μου διακοπτη με τις θεσεις...Τα λεω καλα?