Pro Onkyo PR-SC886 στο "μαύρο δωμάτιο"...

Γιαννη εχω και εγω ρς 3 και 886 εχουν δικεο τα παιδια παμε για Blu-ray . Τη σου ελεγα για τον χωρο για xlr ,ολα αυτα μαζι εφεραν το αποτελεζμα αυτο ψακστο ακομα μπορης να παρης ποιο πολλα καλες ακροασης.Υ.Γ Και εγω αγορασα σημερα 5 JAMO D7 Και 1 ROTEL 993 3X200 Kαι ειμε ετιμος για xlr γραψε αμα θες για τα καλωδια ευχαριστω

Γιαννη εχω και εγω ρς 3 και 886 εχουν δικεο τα παιδια παμε για Blu-ray . Τη σου ελεγα για τον χωρο για xlr ,ολα αυτα μαζι εφεραν το αποτελεζμα αυτο ψακστο ακομα μπορης να παρης ποιο πολλα καλες ακροασης.Υ.Γ Και εγω αγορασα σημερα 5 JAMO D7 Και 1 ROTEL 993 3X200 Kαι ειμε ετιμος για xlr γραψε αμα θες για τα καλωδια ευχαριστω

Καλορίζικα και καλοάκουυστα Γιάννη μου...πολύ καλές επιλογές έκανες.
Οσο γιά τα xlr που λές,πιστεύω ότι θα ακούσεις μεγάλες διαφορές και σου μεταφέρω εδω αντίστοιχη απάντηση που έχω δώσει στον Βασίλη σε διπλανό θέμα...
"Βασίλη, εγω ήθελα και πολλά πανάθεμά με....επτά το σύνολο!!!....ευτυχώς δεν χρειαζόμουν περισσότερο απο 1 μέτρο γιά το κάθε ένα.
Λοιπόν πήγα σε κάτι καλό και οικονομικό..."

23 ευρώ το κάθε ένα...σύνολο...161 ευρώ.Είναι της Kloz τα M2-FM-1-N-0100
http://www.klotz-ais.com/

Γιαννη καλοριζικα. Δεν σε εχω ξεχασει απλα λειπω ολη τη βδομαδα απο το σπιτι. Δευτερα επιστρεφω και θα σε παρω τηλ για να σε βοηθησω.

Ευχαριστω ολους .Βασιλη σε περιπτωση παρης xlr να σου στιλω τα λευτα πρωτα να μου επερνες 3 γιατη εχω 2 .Αντε να παμε για powerbay oppo.

Χθες εκατσα να δω τον αγωνα. Το dreambox το ειχα ριξει πανω στον ΟΝΚΥΟ και το ειχα βαλει να δινει 720p. H εικονα με απογοητευσε (πολλα κοψιματα και εικονα καρε καρε σε γρηγορες φασεις). Στο ημιχρονο εκανα αλλαγη και εβαλα το dreambox να δινει εικονα στο DVDO VP30 παλι σε 720p. Η μερα με την νυχτα. Η εικονα απλα φοβερη και χωρις κανενα προβλημα.
Προσωπικα πιστευω οτι δεν αξιζει να ασχοληθω αλλο με τον επεξεργαστη εικονας του ΟΝΚΥΟ. Αν καποιος θελει κορυφαια εικονα η χρηση ξεχωριστου επεξεργαστη ειναι μονοδρομος.

Re: Απάντηση: Pro Onkyo PR-SC886 στο "μαύρο δωμάτιο"...

Χθες εκατσα να δω τον αγωνα. Το dreambox το ειχα ριξει πανω στον ΟΝΚΥΟ και το ειχα βαλει να δινει 720p. H εικονα με απογοητευσε (πολλα κοψιματα και εικονα καρε καρε σε γρηγορες φασεις). Στο ημιχρονο εκανα αλλαγη και εβαλα το dreambox να δινει εικονα στο DVDO VP30 παλι σε 720p. Η μερα με την νυχτα. Η εικονα απλα φοβερη και χωρις κανενα προβλημα.
Προσωπικα πιστευω οτι δεν αξιζει να ασχοληθω αλλο με τον επεξεργαστη εικονας του ΟΝΚΥΟ. Αν καποιος θελει κορυφαια εικονα η χρηση ξεχωριστου επεξεργαστη ειναι μονοδρομος.

Το DVDO είναι αυτό της Anchor Bay? Και τι έχεις κάνει, όλες τις συσκευές εικόνας τις ρίχνεις πάνω σε αυτό για upscaling, και μετά στην τηλεόραση?
Εχεις δει μεγάλες διαφορές σε σχέση με τον scaler της tv?
Και το βασικό, πόσο κοστίζει? Υπάρχει στην Ελλάδα?
-bye-

Γιατι τοσο ασχημα ο Ονκυο?εγω που εχω τον 906(ιδιο επεξεργαστη εχουν) παιζει αψογα.

Υ.Γ εχω βαλει 2 ανεμιστηρακια πανω απο τον reon γιατι ζεματει,τωρα ειναι μια χαρα.

Γιατι τοσο ασχημα ο Ονκυο?εγω που εχω τον 906(ιδιο επεξεργαστη εχουν) παιζει αψογα.

Υ.Γ εχω βαλει 2 ανεμιστηρακια πανω απο τον reon γιατι ζεματει,τωρα ειναι μια χαρα.

Eχεις δει εικονα απο εξωτερικο επεξεργαστη για να κανεις συγκριση?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pro Onkyo PR-SC886 στο "μαύρο δωμάτιο"...

Το DVDO είναι αυτό της Anchor Bay? Και τι έχεις κάνει, όλες τις συσκευές εικόνας τις ρίχνεις πάνω σε αυτό για upscaling, και μετά στην τηλεόραση?
Εχεις δει μεγάλες διαφορές σε σχέση με τον scaler της tv?
Και το βασικό, πόσο κοστίζει? Υπάρχει στην Ελλάδα?
-bye-

Κωστα αυτο που λες ειναι το επομενο μοντελο (το κορυφαιο τους αυτη τη στιγμη). Εγω εχω το μοντελο VP30.

Αυτο που εχω εχει σταματησει πια σαν μοντελο και μπορεις να βρεις μονο αυτο που μου ανεφερες (λιγο πανω απο τα 2000 αν δεν κανω λαθος) και τα εχει ο Ορφεας.

Τις διαφορες (που για μενα ειναι μεγαλες) θα τις δεις μονος σου οταν ερθεις μαζι με τον μπιλι για ακροαση των ηχειων.

Η συνδεση που θα κανω θα ειναι ολες οι πηγες σε αυτον και απο εκει στον ονκυο (για χρηση splitter και μονο).

Να πω την αληθεια οχι,αλλα και παλι ειναι εξαιρετικη εικονα και απο το τηλεοπτικο σημα που παιρνει και απο το blu-ray.

Λοιπον. Το bluray νομιζω οτι απλα περναει το σημα απο τον ονκυο. Απο εκει και περα στο απλο τηλεοπτικο σημα σιγουρα ειναι καλυτερα απο το τιποτα αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι κατωτερη η ποιοτητα σε σχεση με εξωτερικο επεξεργαστη.

Τηλεοπτικό σήμα δεν βλέπω παρά μόνο σε τηλεόραση και αυτό σπάνια.Οταν είναι γιά κανένα ποδόσφαιρο, προτιμώ να το δω εκτός σπιτιού με κανά φίλο και μερικές μπύρες...έχει περισσότερο ενδιαφέρον έτσι!!!
Γιά br όπως λεει και Βασίλης δεν τίθεται θέμα.
Για απλά dvd δισκάκια εμπιστεύομαι τον scaler του Jvc Hd1 και έτσι το θέμα επεξεργασίας εικόνας απο τον Pro δεν με ενδιαφέρει.

Για απλά dvd δισκάκια εμπιστεύομαι τον scaler του Jvc Hd1 και έτσι το θέμα επεξεργασίας εικόνας απο τον Pro δεν με ενδιαφέρει.

Νομιζω οτι ενας εξωτερικος επεξεργαστης δινει επιπλεον επιλογες (και δεν μιλαω μονο για κορυφαιους τυπου lumagen). Anyway παμε αλλου το θεμα.

Νομιζω οτι ενας εξωτερικος επεξεργαστης δινει επιπλεον επιλογες (και δεν μιλαω μονο για κορυφαιους τυπου lumagen). Anyway παμε αλλου το θεμα.

Σίγουρα...άσε που εγω τα απλά δισκάκια τα παίζω όταν έχω όρεξη, μέσω HTPC που κάνει παππάδες!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pro Onkyo PR-SC886 στο "μαύρο δωμάτιο"...

Κωστα αυτο που λες ειναι το επομενο μοντελο (το κορυφαιο τους αυτη τη στιγμη). Εγω εχω το μοντελο VP30.

Αυτο που εχω εχει σταματησει πια σαν μοντελο και μπορεις να βρεις μονο αυτο που μου ανεφερες (λιγο πανω απο τα 2000 αν δεν κανω λαθος) και τα εχει ο Ορφεας.

Τις διαφορες (που για μενα ειναι μεγαλες) θα τις δεις μονος σου οταν ερθεις μαζι με τον μπιλι για ακροαση των ηχειων.

Η συνδεση που θα κανω θα ειναι ολες οι πηγες σε αυτον και απο εκει στον ονκυο (για χρηση splitter και μονο).

Ο.Κ. Thanks !!!
-bye-

Aναφερω και εδω το προβλημα (το εγραψα και στο θεμα με το dvico) για την περιπτωση που εχει να κανει με τον προ.

Αν εχει κανενας αντιστοιχο προβλημα ας πει τι πρεπει να κανω.

Θα ηθελα να αναφερω ενα προβλημα που αντιμετωπιζω την τελευταια εβδομαδα (τουλαχιστον τοσο το εχω παρατηρησει) και θα ηθελα τα φωτα σας (αν καποιος εχει αντιμετωπισει αντιστοιχο προβλημα).
Εχω συνδεσει το dvico με τον προ (ονκυο) μεσω hdmi. Ενω ξεκιναει το dvico και εχω εικονα ξαφνικα χανω την εικονα και μενει μονο ο ηχος. Επισης παρατηρω στον προ και λεει οτι δεν λαμβανει σημα. Αυτο γινετε μονο στο dvico και σε καμια αλλη συσκευη (εχω δοκιμασει 2 dvico που εχω και στα 2 συμβαινει το ιδιο). Τι μπορει να φταιει?
Να ενημερωσω οτι παλια περναγα ηχο απο οπτικη και δεν ειχα τετοιο θεμα (το αναφερω γιατι ειναι η μονη αλλαγη που εχω κανει απο τοτε που επαιζε κανονικα). Επισης να αναφερω οτι συνδεδεμενο μονο στην τηλεοραση παιζει κανονικα (με εξερεση μια δυο φορες που εχασα το σημα στην εικονα).
Στο ενα εχω το τελευταιο φιρμ ενω στο αλλο το πρωτο (δεν το πειραξα ακομα).

Καμια ιδεα??