Eυχαριστώ sfortis.
Ξέρεις αν γίνεται να είναι ονομαστική (και κυρίως αν έχει καμία αξία-χρησιμότητα το να είναι ονομαστική η κάρτα κυρίως στις online αγορές).
@ akisnm156 : Έχεις βγάλει ονομαστική ή ανώνυμη;
Εγω εχω προπληρωμενη Κυπρου, και την εχω ξεσκiσει στο paypal.Κανένα προβλημα.Μπορεις να την αποκτησεις και χωρις ονομα η να βγαλεις και δευτερη στο ιδιο ονομα. 1 ευρω η προμηθεια τη φορά. Εξοδα εκδοσης 10 ευρω.Δεν πληρωνεις ουτε συνδρομη.Ψάχνω για προπληρωμένη κάρτα για αγορές μέσω διαδικτύου.
Έκανα μια αναζήτηση και στο forum και παραέξω απ'το χωριό αλλά δεν έχω καταλήξει.
Θέλω να συνεργάζεται με paypal και να γίνεται δεκτή εκτός Ελλάδας.
Οι δύο μέχρι στιγμής υποψήφιες είναι από τη Eurobank και από τη Κύπρου. Και οι δύο έχουν χρεώσεις για να "φορτιστούν" ενώ της Κύπρου έχει και έξοδα έκδοσης και ανανέωσης σε αντίθεση με αυτή της Eurobank η οποία εκδίδεται χωρίς χρέωση και ανανεώνεται αυτόματα (ατ λιστ αϊ θινκ σόου).
Αν κατάλαβα καλά η κάρτα που εκδίδει η Κύπρου μπορεί να είναι και ονομαστική (δεν γνωρίζω αν μπορεί να γίνει το ίδιο και με την κάρτα της Eurobank). Να το προτιμήσω αντί της ανώνυμης;
Το ζητούμενο πάνω απ'όλα όμως είναι να συνεργάζεται με paypal και να γίνεται δεκτή από ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.