Προ-πληρωμένες πιστωτικές κάρτες

Eυχαριστώ sfortis.
Ξέρεις αν γίνεται να είναι ονομαστική (και κυρίως αν έχει καμία αξία-χρησιμότητα το να είναι ονομαστική η κάρτα κυρίως στις online αγορές).

Εγώ φίλε μου έχω της τράπεζας κύπρου έδω και μερικους μήνες.
Ζητάει 1ε κάθε φορά που τη φορτώνεις και 5ε όταν την πήρα.
Έχω ψωνίσει μ´αυτήν 30 τουλάχιστον φορές χωρίς πρόβλημα!
Μάλιστα τώρα που ένεργοποίησα και το Internet banking της τράπεζας έβαλα κάποια λεφτά σε έναν λογαριασμό που άνοιξα και μπορώ να την φορτίζω χωρίς κόπο.

Re: Απάντηση: Προ-πληρωμένες πιστωτικές κάρτες

Eυχαριστώ sfortis.
Ξέρεις αν γίνεται να είναι ονομαστική (και κυρίως αν έχει καμία αξία-χρησιμότητα το να είναι ονομαστική η κάρτα κυρίως στις online αγορές).

Βεβαίως... γράφει το όνομά σου πάνω το οποίο πρέπει να το δώσεις κανονικά και στο site που θα ψωνίσεις!

Εγώ που χρησιμοποιώ πιστωτική κάρτα Visa δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Κάθε μήνα έρχεται αναλυτικότατα ο λογαριασμός με κάθε λεπτομέρεια στις χρεώσεις και στις πιστώσεις.
Κάνεις αγορές από παντού και αν όπως είπε ο georgebird αγοράζεις μετά το κλείσιμο της κάρτας, στην ουσία χρεώνεσαι μετά από 1+1 μήνα κάτι το οποίο εξυπηρετεί πολύ...
Άσε που έχει και το πρόγραμμα bonus και σου "επιστρέφει" χρήματα με κάθε αγορά από συμβεβλημένο κατάστημα.
Πιο εύκολα μπορεί κάποιος να σου κλέψει pin στο ΑΤΜ παρά να σε υποκλέψει ηλεκτρονικά μέσω πιστωτικής...
Συμπερασματικά λοιπόν δεν βρίσκω κάποιο λόγο για να πάρει κάποιος προληρωμένη... Ο μόνος λόγος είναι η ανούσια φοβία για υποκλοπή και για τον εαυτό του (να μην μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του από υπερκαταναλωτισμό)...

Re: Απάντηση: Προ-πληρωμένες πιστωτικές κάρτες

Ψάχνω για προπληρωμένη κάρτα για αγορές μέσω διαδικτύου.
Έκανα μια αναζήτηση και στο forum και παραέξω απ'το χωριό αλλά δεν έχω καταλήξει.

Θέλω να συνεργάζεται με paypal και να γίνεται δεκτή εκτός Ελλάδας.

Οι δύο μέχρι στιγμής υποψήφιες είναι από τη Eurobank και από τη Κύπρου. Και οι δύο έχουν χρεώσεις για να "φορτιστούν" ενώ της Κύπρου έχει και έξοδα έκδοσης και ανανέωσης σε αντίθεση με αυτή της Eurobank η οποία εκδίδεται χωρίς χρέωση και ανανεώνεται αυτόματα (ατ λιστ αϊ θινκ σόου).
Αν κατάλαβα καλά η κάρτα που εκδίδει η Κύπρου μπορεί να είναι και ονομαστική (δεν γνωρίζω αν μπορεί να γίνει το ίδιο και με την κάρτα της Eurobank). Να το προτιμήσω αντί της ανώνυμης;
Το ζητούμενο πάνω απ'όλα όμως είναι να συνεργάζεται με paypal και να γίνεται δεκτή από ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Εγω εχω προπληρωμενη Κυπρου, και την εχω ξεσκiσει στο paypal.Κανένα προβλημα.Μπορεις να την αποκτησεις και χωρις ονομα η να βγαλεις και δευτερη στο ιδιο ονομα. 1 ευρω η προμηθεια τη φορά. Εξοδα εκδοσης 10 ευρω.Δεν πληρωνεις ουτε συνδρομη.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. :smileJap:
Ήταν κατατοπιστικότατες.

@ BGPVirus: Δεν είναι μόνο θέμα ανασφάλειας. Είτε μας αρέσει είτε όχι τίθεται και αυτό το ζήτημα. Έχω μάθει να αγοράζω κάτι μόνο όταν έχω χρήματα. Αν δεν έχω δεν αγοράζω. Έτσι λοιπόν η πιστωτική κάρτα μου είναι παντελώς άχρηστη. Και συν τοις άλλοις είμαι φοιτητής. Βέβαια αυτό (το να μην έχεις δυνατότητα να αποπληρώσεις τις δόσεις δηλαδή) δεν είναι :violent-smiley-030: σοβαρό εμπόδιο για καμία τράπεζα. :fahne90:

απ'ότι ξέρω, πιστωτική κάρτα σε φοιτητή δίνεται μόνο με εγγύηση γονέα ο οποίος έχει εισόδημα στο εκκαθαριστικό του...μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα...είπαμε δίνιουν πολύ πιο εύκολα απ'οτι παλιότερα οι τράπεζες,
αλλά ούτε εγώ δεν πρόλαβα τις εποχές που για ανώτατο δάνειο 300.000 δραχμές έπρεπε να πας στην τράπεζα 20 πιστοποιητικά ...
εγώ πρόλαβα το ότι το 1997 που είχα μισθοδοσία από την εταιρία μου σε κάποια τράπεζα, έπρεπε να βάλω να μιλήσει ο οικονομικός μας διευθυντής με την τράπεζα για να καταφέρω να μου εκδώσουν την πρώτη μου πιστωτική...τότε βέβαια η κάρτα είχε ένα επιτόκιο περί το 27% αν θυμάμαι καλά και Συνδρομή κάθε έτος από την αρχή, και ήμουν και χαρούμενος γιατί ήμουν ο μόνος που είχε ενώ οι φίλοι για να ψωνίσουν στην αγορά χρησιμοποιούσαν diners του πατέρα τους :)

Attica Gift Card.Μεχρι τώρα εδώ και 2 χρόνια περίπου,όλα αψογα χωρίς κανένα πρόβλημα.Εισφορά κρατάνε μόνο στο κάθε "γέμισμα"της κάρτας

Attica Gift Card,την εχω εδω και 6 μηνες αλλα μετα το πρωτο διμηνο μου την χακεψαν και με χρεωσαν με ολο το υπολοιπο ποσο που ειχα διαθεσιμο (περιπου 170 ευρω απο τα 300) απο την TRAINITALIA (ανυπαρκτη εταιρεια)!!!! Οι αγορες που ειχα κανει ηταν μοναδες απο το rapidshare και ειστηρια απο τη HELLENIC SEAWAYS (μαλλον αυτους χακεψαν και τσιμπησαν τους κωδικους της καρτας).
Εκανα γραπτη αμφισβητηση της χρεωσης και μετα απο ενα μιση μηνα με ειδοποιησαν οτι δεν γινεται δεκτη η ψευτικη χρεωση αλλα θα πρεπει να βγαλω νεα καρτα.
Το αναφερω γιατι αργα ή γρηγορα σε ολους θα συμβει αυτο απλα εγω ημουν ατυχος.
Συμβουλη το πολυ 300 ευρουλακια μεσα στη καρτα και αν χρειαστουν πιο πολλα γεμισμα και αγορα την ιδια στιγμη αν γινεται.

Εχω 2-3 καρτες (Visa , Mastercard κτλ) τις οποιες δεν χρησιμοποιω σχεδον ποτε και εχω και την Prepaid της Κυπρου.

Την εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες για αγορες στο internet γιατι παρεχει μεγαλη ασφαλεια και ακομη και να σου υποκλεψουν τα στοιχεια της δεν μπορουν να σε χρεωσουν (σε αντιθεση με τις αλλες καρτες).

Μαλιστα την χρησιμοποιω και για να παρω ποντους για το XBOX Live και ειναι η μονη καρτα Ελληνικης τραπεζας που δεχεται η συγκεκριμενη υπηρεσια , καθως ολες τις αλλες προσφατα τις απαγορευσαν για αγνωστο λογο.

Ισως παιζει ρολο οτι η Τραπεζα Κυπρου εχει εδρα την Αγγλια στο τελευταιο.

Εγώ παιδιά Τράπεζα Πειραιώς χρησιμοποιώ μέσω winbank.Μέσα εκεί μπορείς να κάνεις έκδοση προπληρωμένης κάρτας WEBUY.Eίναι καθαρά για internet,δηλαδή δε σου δίνουν πλαστική κάρτα.Η έκδοση γίνεται αμέσως και πολύ γρήγορα.Είναι δωρεάν και χρειάζεται να έχεις λογαριασμό.Επίσης το περιοδικό pc world κατατάσσει πρώτες τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς, ανάμεσα στις αντίστοιχες υπηρεσίες 14 τραπεζών.Δείτε λεπτομέρειες https://www.winbank.gr/loginPortal/login.asp?Lang=GR...