PROAC D38

Re: Απάντηση: PROAC D38

Κατ' αρχή πρέπει να πώ,ότι προσωπικά προτιμώ Proac.

Αλλες επιλογές:

-ATC SCM 40
-AUDIO PHYSIC SCORPIO όχι το VIRGO.
-SONUS FABER HOMAGE

Υπάρχουν κι άλλες πολλές κι ίσως καλύτερες για το γούστο σου-χώρο σου,αλλά απο κάπου πρέπει να ξεκινήσεις...

Δεν μιλας για το νεο virgo φανταζομαι? Γιατι ειναι μακραν καλυτερο απο το scorpio.

Δεν μιλας για το νεο virgo φανταζομαι? Γιατι ειναι μακραν καλυτερο απο το scorpio.
Το 40 της ATC το έχω ακούσει και δεν μου είπε τίποτα !!! σε σχέση δηλαδή με το ATC 20 που έχω, είναι κατα την γνώμη μου πιό κάτω, για τα 50αρια της atc μάλιστα είναι πρώτα, αλλά απο τιμή δαγκώνουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: PROAC D38

Το 40 της ATC το έχω ακούσει και δεν μου είπε τίποτα !!! σε σχέση δηλαδή με το ATC 20 που έχω, είναι κατα την γνώμη μου πιό κάτω, για τα 50αρια της atc μάλιστα είναι πρώτα, αλλά απο τιμή δαγκώνουν.

Το πολύ καλό ηχείο μιά φορά(ή σχεδόν μιά φορά:flipout:) το παίρνεις!

Στριμώξου και πάρτο άν σου αρέσει.

Αν δεν άλλαξε τους τελευταίους μήνες αυτό εννοώ.Προσωπικά προτιμώ το Scorpio.

Επίσης να πούμε για να είναι γνωστό,ότι ο ιδρυτής-ιδιοκτήτης κι αρχισχεδιαστής της Audio Physic έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό κι έχει ιδρύσει άλλη εταιρεία την Sonics.

Αν δεν άλλαξε τους τελευταίους μήνες αυτό εννοώ.Προσωπικά προτιμώ το Scorpio.

Επίσης να πούμε για να είναι γνωστό,ότι ο ιδρυτής-ιδιοκτήτης κι αρχισχεδιαστής της Audio Physic έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό κι έχει ιδρύσει άλλη εταιρεία την Sonics.

Ο Joahim Berhard.

Αυτό δηλαδής πως γίνεται από τη στιγμή που μιλάμε για την ίδια σειρά της ίδιας εταιρίας σε πιό ακριβό ηχείο; :)

Επιμενω οτι το νεο virgo v ειναι μακραν καλυτερο απο το scorpio.Επισης το νεο tempo ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο. Αν προτιμας το scorpio τοτε ελα αν θελεις να ακουσεις και το νεο virgo εντελως ακαδημαικα και φιλικα να μου πεις την αποψη σου. Ισως η συγκριση που εκανες αφορουσε το παλιοτερο virgo.

Απάντηση: Re: PROAC D38

Επιμενω οτι το νεο virgo v ειναι μακραν καλυτερο απο το scorpio.Επισης το νεο tempo ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο. Αν προτιμας το scorpio τοτε ελα αν θελεις να ακουσεις και το νεο virgo εντελως ακαδημαικα και φιλικα να μου πεις την αποψη σου. Ισως η συγκριση που εκανες αφορουσε το παλιοτερο virgo.

Ισως.Ευχαριστώ για την πρόσκληση.

Μπορείς να μας περιγράψεις τι εννοείς με αυτό που λες? Δεν σου είπε τίποτα το 40ρι και σου "λέει" το 20ρι?
Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα από τα δυο, αλλά όπως έγραψα και σε παραδιπλανό θρεντ, όταν μιλάμε για ATC νομίζω ότι πρέπει να προσέχουμε τα συνοδά και το στήσιμο γενικότερα.

Πως σου ακούστηκαν τα 40ρια? Κάτω από ποιες συνθήκες? Σε τι χώρο? Με τι συνοδά? Τι δε σου άρεσε?

Εδώ μέσα υπάρχουν κάποιοι που τα έχουν, οπότε η ανταλλαγή απόψεων μόνο επικοδομοιτική μπορεί να είναι. -bye-

αν και θα φύγουμε από το θέμα....

χμμμ....και μένα θα με ενδιέφερε να μας περιγράψεις τι εννοείς με αυτό που λες....

Last edited:
Όταν αρχίζεις και κάνεις quote τον εαυτό σου και μάλιστα του ζητάς και συγνώμη... είναι η στιγμή που πρέπει να πας να το κοιτάξεις... :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: PROAC D38

Όταν αρχίζεις και κάνεις quote τον εαυτό σου και μάλιστα του ζητάς και συγνώμη... είναι η στιγμή που πρέπει να πας να το κοιτάξεις... :BDGBGDB55:

Βασικά αυτό που πρέπει να κοιτάξω είναι η ορθογραφία μου... :slapface:

Αυτό δηλαδής πως γίνεται από τη στιγμή που μιλάμε για την ίδια σειρά της ίδιας εταιρίας σε πιό ακριβό ηχείο; :)

http://www.atc.gb.net/scm20-2.htm

Αν μιλάμε για αυτό μπορεί και να γίνεται... το 40 είναι στην entry level κατηγορία της ATC ενώ το παραπάνω σε υψηλότερη... το ίδιο μπορεί να ισχύει και για αυτό http://www.atc.gb.net/scm20series.htm

Θυμάμαι τι πλάκα είχα πάθει όταν είχα ακούσει πριν 10+ χρόνια στην Θεσσαλονίκη μτχ το SCM 20 (οχι το SL) με τον Luxman μου (Μ-03) δυστυχώς δεν κατάφερα να το πάρω τότε.... ακόμα αυτό θα είχα σίγουρα....

Αυτά είναι τα ενεργά...
Δεν νομίζω ότι ο φίλος εννοεί ότι σύγκρινε τα ενεργά 20άρια με τα παθητικά 40άρια...
Τα 40άρια είναι τα top της σειράς entry level ενώ τα 20SL τα μικρότερα της σειράς tower...
Έχω όμως την εντύπωση ότι εννοεί τα παλιά 20άρια που αντικαταστάθηκαν από τα 19άρια.

Αλλά θα δείξει μόλις απαντήσει...

Όπα παιδιά ο άνθρωπος μιλάει μάλον για τα ΑΤC σε σχέση με τα Audio Physic.... αν είναι έτσι το προηγούμενο post μου είναι off.... :smash:
κι άλλος θέλει κοίταγμα...

Αυτά είναι τα ενεργά...
Δεν νομίζω ότι ο φίλος εννοεί ότι σύγκρινε τα ενεργά 20άρια με τα παθητικά 40άρια...
Τα 40άρια είναι τα top της σειράς entry level ενώ τα 20SL τα μικρότερα της σειράς tower...
Έχω όμως την εντύπωση ότι εννοεί τα παλιά 20άρια που αντικαταστάθηκαν από τα 19άρια.

Αλλά θα δείξει μόλις απαντήσει...

Υπάρχουν και παθητικά 20SL όχι tower.... (υπήρχαν τουλάχιστον) τα οποία δεν νομίζω οτι αντικαταστάθηκαν απο τα 19 αν και τα δύο ονομάζονται SCM. Η entry level σειρά scm 7, 11, 19, 40 νομίζω οτι είναι εντελώς καινουρια με μονάδες λίγο πιο απλές σε σχέση με τα παλιότερα SCM20SL(passive) ας πούμε.... τα οποία εξελίχθηκαν στα SCM20-2.... νομίζω!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PROAC D38

Μπορείς να μας περιγράψεις τι εννοείς με αυτό που λες? Δεν σου είπε τίποτα το 40ρι και σου "λέει" το 20ρι?
Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα από τα δυο, αλλά όπως έγραψα και σε παραδιπλανό θρεντ, όταν μιλάμε για ATC νομίζω ότι πρέπει να προσέχουμε τα συνοδά και το στήσιμο γενικότερα.

Πως σου ακούστηκαν τα 40ρια? Κάτω από ποιες συνθήκες? Σε τι χώρο? Με τι συνοδά? Τι δε σου άρεσε?

Εδώ μέσα υπάρχουν κάποιοι που τα έχουν, οπότε η ανταλλαγή απόψεων μόνο επικοδομοιτική μπορεί να είναι. -bye-
Τα άκουσα στήν έκθεση HI END φέτος, και τα 40αρια και τα 50αρια. τα 40αρια πάντα κατά την γνώμη μου ήταν λιγότερο αναλυτικά απο τα 20αρια που έχω, και φυσικά πολύ λιγότερα και σε ανάλυση και σε όγκο και σε όλα σε σχέση με τα50αρια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PROAC D38

Τα άκουσα στήν έκθεση HI END φέτος, και τα 40αρια και τα 50αρια. τα 40αρια πάντα κατά την γνώμη μου ήταν λιγότερο αναλυτικά απο τα 20αρια που έχω, και φυσικά πολύ λιγότερα και σε ανάλυση και σε όγκο και σε όλα σε σχέση με τα50αρια
Τα 20αρια passive είναι στην σειρά professional προηγούνται των 50 και έπονται των 10.
Τα 40 είναι τα μεγαλύτερα της σειράς home entertaiment, entry level.