PROAC D38

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PROAC D38

Τα άκουσα στήν έκθεση HI END φέτος, και τα 40αρια και τα 50αρια. τα 40αρια πάντα κατά την γνώμη μου ήταν λιγότερο αναλυτικά απο τα 20αρια που έχω, και φυσικά πολύ λιγότερα και σε ανάλυση και σε όγκο και σε όλα σε σχέση με τα50αρια

Ααα! Έτσι πες το βρε παλικάρι.
Τα 20άρια τα ακούς σπίτι σου και τα 40άρια τα άκουσες στην έκθεση.
Άμα το πάμε έτσι, τα 40άρια που είχαν στην έκθεση δεν μου άρεσαν όσο τα 40άρια που έχω στο σπίτι μου... Συγκεκριμένα ήταν η μέρα με τη νύχτα! :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PROAC D38

Τα άκουσα στήν έκθεση HI END φέτος, και τα 40αρια και τα 50αρια. τα 40αρια πάντα κατά την γνώμη μου ήταν λιγότερο αναλυτικά απο τα 20αρια που έχω, και φυσικά πολύ λιγότερα και σε ανάλυση και σε όγκο και σε όλα σε σχέση με τα50αρια

πως ειναι δυνατον να συγκρινεις τα 40αρια και 50αρια που ακουσες στην εκθεση,με τα 20αρια που εχεις στο σπιτι,καμια σχεση!πολυ ατυχης η συγκριση σου!:rifle:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PROAC D38

πως ειναι δυνατον να συγκρινεις τα 40αρια και 50αρια που ακουσες στην εκθεση,με τα 20αρια που εχεις στο σπιτι,καμια σχεση!πολυ ατυχης η συγκριση σου!:rifle:
Φίλε μου εγώ κατέθεσα την αποψή μου, αν την βρήκες ατυχή μην της δίνεις σημασία.

Σιγά ρε παιδιά.Ιατρική γνωμάτευση είναι;
Την γνώμη του είπε ο άνθρωπος...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PROAC D38

Φίλε μου εγώ κατέθεσα την αποψή μου, αν την βρήκες ατυχή μην της δίνεις σημασία.

ατυχης ειναι μονο για τον λογο του οτι η συγκριση που κανεις αδικει καποια απο τα ηχεια,ετσι που τα ακουσες,κατα τ αλλα σεβαστη η αποψη σου και περι ορεξεως,κολοκυθοπιττα...-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PROAC D38

ατυχης ειναι μονο για τον λογο του οτι η συγκριση που κανεις αδικει καποια απο τα ηχεια,ετσι που τα ακουσες,κατα τ αλλα σεβαστη η αποψη σου και περι ορεξεως,κολοκυθοπιττα...-bye-
ΟΚΕΥ
φίλε μου, ίσως να εχεις δίκιο, σου εύχομαι καλά Χριστούγεννα, και σε όλους τους φίλους του φόρουμ επίσης, αντε και....... καλές ακροάσεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PROAC D38

ΟΚΕΥ
φίλε μου, ίσως να εχεις δίκιο, σου εύχομαι καλά Χριστούγεννα, και σε όλους τους φίλους του φόρουμ επίσης, αντε και....... καλές ακροάσεις.

:ernaehrung004:

ΟΚΕΥ

Καλά, δεν το είπε κανείς για να παρεξηγηθείς...
Απλά ξεκίνησε από το γεγονός ότι συγκρίνεις δύο ηχεία της ίδιας εταιρίας και λες ότι τα φτηνότερα είναι καλύτερα... Οπότε πιστεύω το μισό club παραξενεύτηκε.
Αν έλεγες π.χ. ότι άκουσες τα κυβάκια της creative και σου άρεσαν πιό πολύ από τα Magnepan δεν θα ζητούσε κανείς διευκρινήσεις. Γούστα είναι αυτά.

Απλά το να συγκρίνεις σε δύο διαφορερικούς χώρους, με διαφορερικά συνοδά, διαφορετικά ηχεία, δεν... :ADFADF1:

Καλά, δεν το είπε κανείς για να παρεξηγηθείς...
Απλά ξεκίνησε από το γεγονός ότι συγκρίνεις δύο ηχεία της ίδιας εταιρίας και λες ότι τα φτηνότερα είναι καλύτερα... Οπότε πιστεύω το μισό club παραξενεύτηκε.
Αν έλεγες π.χ. ότι άκουσες τα κυβάκια της creative και σου άρεσαν πιό πολύ από τα Magnepan δεν θα ζητούσε κανείς διευκρινήσεις. Γούστα είναι αυτά.

Απλά το να συγκρίνεις σε δύο διαφορερικούς χώρους, με διαφορερικά συνοδά, διαφορετικά ηχεία, δεν... :ADFADF1:
Φίλε μου θέλω να σου πω πρώτον οτι δεν παραξηγήθηκα δεύτερον τα 20 δεν είναι φτηνότερα απο τα 40 τρίτον όπως έγραψα και προηγουμένως πιθανόν να εχετε δίκιο,
και τέταρτον στο πρηγούμενο ποστ ο φίλος όπως βλέπεις κέρασε μπύρα.

δεύτερον τα 20 δεν είναι φτηνότερα απο τα 40

Τα SCM20-2 λες;
Κοντά στα 4000Ε δεν παίζουν;
Ενεργά ή παθητικά δεν θυμάμαι... νομίζω όμως παθητικά!

Αυτά που είναι πιο ακριβά από τα 40άρια, είναι τα ενεργά.

Αν και τα παλιά 20άρια, βγαίνουν ακόμα σε anniversary έκδοση...