ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Συμφωνώ με τον Ντόκ.
Η ήττα τού 2004 οφείλεται στον Σημίτη πού παραχώρησε το κόμμα στον Γιώργο για να βγάλει τα κάστανα απο τήν φωτιά ,πρό τής δεδομένης ήττας.
Και αυτή η ιστορία περί επιστροφή τού σωτήρα Σημίτη προέρχεται απο κάποιους πικραμένους ´εκσυγχρονιστες´πού έχασαν τον πατέρα τους.......αλλά και απο άλλα γνωστά κέντρα,που προσπαθούν να μάς τον πλασσάρουν σάν τον σπουδαίο πολιτικό.
Μην ξεχνάμε και τα διάφορα που κυκλοφορούσαν οταν ο Σημίτης τήν έκανε με πηδηματάκια για να γλυτώσει τήν συντριβή.Οτι δηλαδή θα γίνει Επίτροπος τής Ε.Ε ,ότι τον θέλουν σε Επιτροπή Σοφών στήν Ε.Ε .και άλλα τοιάυτα.
Τίποτα απο αυτά δεν έγινε, απόδειξη ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι τούς απλούς διεκπεραιωτές τούς ξεχνάνε τήν άλλη μέρα.Αποτέλεσμα να κρατάει με νύχια και με δόντια τήν μοναδικη βουλευτική έδρα τού ΠΑΣΟΚ στήν Α.Πειραιά..

Από την αποψινή "Ελληνοφρένεια"...

Τρομάζω στο ενδεχόμενο να μην εκλεγεί αυτοδύναμη κυβέρνηση και να επικρατεί ακυβερνησία.
Αν ξεσπάσει πυρκαγιά, ποιος θα συντονίζει την προσπάθεια κατάσβεσης?

:award:

Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Από την αποψινή "Ελληνοφρένεια"...

Τρομάζω στο ενδεχόμενο να μην εκλεγεί αυτοδύναμη κυβέρνηση και να επικρατεί ακυβερνησία.
Αν ξεσπάσει πυρκαγιά, ποιος θα συντονίζει την προσπάθεια κατάσβεσης?

:award:
OI ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ :grinning-smiley-043

Με δεδομένο ότι ο Καρατζαφέρης αφενός έχασε πολλά στελέχη του από τον Παπαθεμελή και ότι δεν εντυπωσίασε στο Debate, υποψιάζομαι ότι μάλλον θα μείνει απέξω. Οπότε υποθέτω ότι η ΝΔ θα πάρει αυτοδυναμία.

Αν όμως δεν συμβεί αυτό, νομίζω ότι ο Καραμανλής θα προτιμήσει να ρισκάρει νέες εκλογές από το να ρεζιλευτεί συνεργαζόμενος με το ΛΑΟΣ. Για να συνεργαστεί με ΣΥΡΙΖΑ το βλέπω δύσκολο, αλλά και ενδιαφέρον.

ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν αρκούν για το σχηματισμό κυβέρνησης. Όπως λέει και ο Σπύρος, χρειάζεται και το ΚΚΕ. Αυτό θα συνέφερε τα κόμματα της αριστεράς, γιατί αν πάμε σε νέες εκλογές ο δικομματισμός θα ενισχυθεί. Αλλά, όπως είπαμε και σε άλλο θέμα, φοβάμαι ότι προτιμούν να μένουν μακριά από τη φωτιά και τα κάστανα.

Για αυτό και θεωρώ απίθανη τη συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Το πρώτο κόμμα μπορεί με ασφάλεια να υποθέσει αυτοδυναμία στην επόμενη αναμέτρηση. Τα πράγματα θα ήταν αλλιώς αν το άθροισμά τους έβγαινε πολύ χαμηλότερο από 80%. Αλλά για μένα η στάση των μικρών θα δουλέψει υπέρ των μεγάλων.

κολοκυθια τούμπανα βλέπω γιωργάκη για κυβέρνιση τα επόμενα 3 χρόνια και μπακογιάνη τα αμέσως επόμενα και εμείς σαν λακαμάδες να κοιτάμε σαν χάνοι ,
γιατι πάμε απο το κακο στο χειρότερο!!! (ασε που εαν βγεί ο κωστάκης πάλι , θα μας γράψει το βιβλιο γκίνες για τον πιο ufo λαο της γής θα ξεπεράσουμε και τα αμερικανάκια σε χαζομάρα !!)

κολοκυθια τούμπανα βλέπω γιωργάκη για κυβέρνιση τα επόμενα 3 χρόνια και μπακογιάνη τα αμέσως επόμενα και εμείς σαν λακαμάδες να κοιτάμε σαν χάνοι ,
γιατι πάμε απο το κακο στο χειρότερο!!! (ασε που εαν βγεί ο κωστάκης πάλι , θα μας γράψει το βιβλιο γκίνες για τον πιο ufo λαο της γής θα ξεπεράσουμε και τα αμερικανάκια σε χαζομάρα !!)

Δηλαδή όποιος ψηφίζει ΝΔ είναι χαζός? Ωραίο επίπεδο!

Δηλαδή όποιος ψηφίζει ΝΔ είναι χαζός? Ωραίο επίπεδο!
ΣΕ ισόγειο μένω τι περίμενες ?:hippy: (για τους υπόλοιπους μιλάω που κάθομαστε και κοιτάμε ετσι ) οι νεοδημοκράτες εχουν αλου είδος πράγματα στο κεφάλι τους !!!

Last edited:
Θεωρώ ότι όποιος ψηφίζει τα 2 μεγάλα κόμματα, ή έχει άμεσο συμφέρον πονηρό (δλδ. ρουσφέτι, μίζα, λαμογιά, λάδωμα, αμάκα, κονόμα κλπ κλπ) ή είναι απλά ανόητος.
Γνώμη μου καθαρά προσωπική και δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν.

Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Θεωρώ ότι όποιος ψηφίζει τα 2 μεγάλα κόμματα, ή έχει άμεσο συμφέρον πονηρό (δλδ. ρουσφέτι, μίζα, λαμογιά, λάδωμα, αμάκα, κονόμα κλπ κλπ) ή είναι απλά ανόητος.
Γνώμη μου καθαρά προσωπική και δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν.

+1

Γνώμη μου καθαρά προσωπική

και δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν.Και πως θα μπορούσες άλλωστε ; 85% συμφεροντολόγοι και ανόητοι , που να τους ξέρεις για να αναφερθείς σε αυτούς προσωπικά

-bye-

Το να είναι το 85% ανόητοι και το 15% έξυπνοι δεν το βρίσκετε λίγο παράξενο?

Μην τρελαθούμε τώρα! Δεν μπορώ να ακούω ανοησίες :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

-bye-

Και πως θα μπορούσες άλλωστε ; 85% συμφεροντολόγοι και ανόητοι , που να τους ξέρεις για να αναφερθείς σε αυτούς προσωπικά

85% επι των εγκυρων, οχι επι των γραμμενων στους καταλογους.

Ανόητες και Ανόητοι, το πρόγραμμα μου είναι καλύτερο γιατί ξέρω να κατηγορώ καλύτερα , να συνεργάζομαι καλύτερα με τους π.......δες , να γλύφω κ.....ς και να σας κρατάω ομήρους για όσες εκλογικές αναμετρήσεις χρειαστεί , ακόμα και άπαξ ... Αυτά ακούω κάθε φορά που ακούω κάποιον αρχηγό να μιλάει ... Αυτός που λέει τα λιγότερα από αυτά έχει την ψήφο μου ....

Μακάρι πάντως παίδες, το κλίμα και το επίπεδο που έχει το φόρουμ μας να υπήρχε στην Ελληνική κοινωνία.
Θα έβλεπα πασοκ-νδ το πολύ 5% να έπαιρναν και οι 2 μαζί.
Σε καμιά 50αριά χρόνια το βλέπω πάντως να γίνεται

Μακάρι πάντως παίδες, το κλίμα και το επίπεδο που έχει το φόρουμ μας να υπήρχε στην Ελληνική κοινωνία.
Θα έβλεπα πασοκ-νδ το πολύ 5% να έπαιρναν και οι 2 μαζί.
Σε καμιά 50αριά χρόνια το βλέπω πάντως να γίνεται

Γιατί ; Ο Κωστάκης έχει δίδυμα . Κάποιο δεν θα κάτσει ;

( Ο Γιωργάκης τι έχει ; αν έχει - συγγνώμη δεν είμαι ενημερωμένος )

Επίσης, το 85% αποτελείται μόνο από ανόητους αλλά και όλα τα άλλα που ανέφερα στο πρώτο μήνυμα.
Ντοκ, το έπιασες το υπονοούμενο βλέπω :afro: