ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Αμα θές ξεκινάμε απο το 1974.Κανένα πρόβλημα.Αλλά και για το 1985 και το 89 και το 90-93 και το 96 και το 2000.Γιά ολα´μέχρι σήμερα.
Ισως και σε καφέ γιατί εδώ μέσα θα χαθούμε.!!!!!!

Μέσα είμαι, όπως άλλωστε πάντα:afro:

θα παρακαλούσα σιγα σιγα να σταματήσουμε της πολιτικες και κοματικες συζητήσεις διοτι δεν οδηγουν πουθενα και συν τοις αλλοις δεν ταιριαζουν και με την θεματολογια του Forum μας

οι φωτιες, οι εκλογες και η εμπιστοσυνη μας προς τα μελη για τον τρόπο με το οποιο συμπεριφέρονται σε τετοια καυτα θεματα οπως οι κοματικες και οι εκλογικες αναμετρησεις ,επετρεψαν κατα παραβαση των κανονισμων ολο αυτο το διαστημα την υπαρξη τετοιων θεματων

θα ηθελα ολοι μας να βοηθησουμε να ξαναμπουμε σε ρυθμους avclub

Θέλω να ευχαριστήσω την ΔΟ, για την ανοχή ( σε ορισμένες στιγμές ), που έδειξε σε ότι αφορά τις προσωπικές τοποθετήσεις των μελών.
Επανερχόμαστε λοιπόν στην καθημερινότητα μας, άλλωστε οι εκλογές γίνονται από τον λαό αλλά όχι για τον λαό.

Δεν θελω να σχολιάσω κατι ιδιαίτερο αλλά θα πω μόνο ότι όσοι ελπίζουν ότι η κυβέρνηση θα είναι αδύναμη με 152 βουλευτές και δεν θα αντέξει 4 χρόνια κάνουν λάθος γιατι...αν χρειαστούν κάποια στιγμή ένας ή δύο βουλευτές, όλο και κάποιος απο τους βουλευτές του Λαος θα προθυμοποιηθεί να θυσιαστεί...
Οι 152 βουλευτές πάντως είναι ...σοφή ετυμηγορία γιατί θα αναγκάσει την κυβέρνηση να είναι σε συνεχή εγρήγορση και δεν θα της επιτρέψει εύκολα να καβαλήσει το καλάμι και να δείξει συμπτώματα αλαζονίας, όπως έχουμε δει συχνά να γίνεται στην Ελλάδα.

Larry, θα μου επιτρέψεις ένα τελευταίο post σε σχέση με τις εκλογές που νομίζω ότι εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο την αιτία της καθοδικής πορείας του έθνους...

«... Ορισμένα τινά Ελληνικά θήλεα ζητούν να δοθεί ψήφος εις τας γυναίκας. Σχετικώς με το ίδιον τούτο θέμα διαπρεπέστατος επιστήμων είχεν άλλοτε αναπτύξει από του βήματος της Βουλής το επιστημονικώς πασίγνωστον, άλλως τε, γεγονός ότι παν θήλυ διατελεί εις ανισόρροπον και έξαλλον πνευματικήν κατάστασιν ωρισμένας ημέρας εκάστου μηνός... Νεώτεραι και ακριβέστεραι έρευναι καταδείκνυσιν ότι ου μόνον ωρισμένας ημέρας, αλλά δι’ όλου του μηνός τελούσιν άπαντα τα θήλεα εις πνευματικήν και συναισθηματικήν ανισορροπίαν, τινά μεν μετρίαν, τα πλείστα δε σφοδροτάτην και ακατάσχετον, άτε και παντοιοτρόπως εκδηλουμένην και κλιμακουμένην συν τω χρόνω... Επειδή εν τούτοις, αι ημέραι αύται δεν συμπίπτουν ως προς όλα τα θήλεα, είναι αδύνατον να ευρεθεί ημέρα πνευματικής ισορροπίας και ψυχικής γαλήνης όλων των θηλέων, ώστε την ευτυχή εκείνην ημέραν να ορίζονται αι εκάστοτε εκλογαί. Η γυναικεία συνεπώς ψήφος είναι πράγμα επικίνδυνον, άρα αποκρουστέον».

“Νέα Ημέρα” της 20ής/3/1928

:BDGBGDB55: :worshippy::clown::ADFADF1:

Θα ήταν ενδιαφέρον να ανατρέξουμε στα αναλυτικά αποτελέσματα, τότε που τα εκλογικά τμήματα ήταν χωρισμένα ανά φύλο. Εκεί θα επιβεβαιώναμε την καταστροφή. :D

Επίσης, αν κρίνω από το "άλλως τε", ο συντάκτης του παραπάνω κειμένου είναι ο συναφούς αντικειμένου Dr. Σούρλας. :flipout:

Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Θέλω να ευχαριστήσω την ΔΟ, για την ανοχή ( σε ορισμένες στιγμές ), που έδειξε σε ότι αφορά τις προσωπικές τοποθετήσεις των μελών.
Επανερχόμαστε λοιπόν στην καθημερινότητα μας, άλλωστε οι εκλογές γίνονται από τον λαό αλλά όχι για τον λαό.

Να ευχαριστείς κυρίως τον εαυτό σου για τό επίπεδο πού έδειξες.
Δέν σού χαρίστηκε τίποτα.

Έχει ενδιαφέρον, για όσους έχουν και την περιέργεια της στατιστικής, να ρίξετε μια ματιά στους ψήφους ανά περιοχή και κόμματα.

Υπάρχει και η σύγκριση με το 2004, εκεί είναι το ενδιαφέρον !!!

http://ekloges.ypes.gr/pages/index.html