Αγόρασα πρόσφατα μια Panasonic VIERA 42'' plasma (δε θυμάμαι το μοντέλο διότι δεν είμαι στο σπίτι) και όταν την συνδέω στον υπολογιστή μου κάνει ένα ελαφρύ zoom. Η ανάλυση είναι 1920x1080 στα video settings σε DVI->HDMI και δεν εχω πειράξει τίποτα άλλο που να δικαιολογεί το overscan που βλέπω.
Για να έχω πλήρες desktop χρησιμοποίησα ένα απ'τα εργαλεία της NVidia που κανει stretch την εικόνα. Επίσης στην τηλεόραση το aspect ratio ειναι στο αυτόματο, αλλά και τα υπόλοιπα που δοκιμασα δεν εμφανίζουν την εικόνα 1:1 όπως και θα περίμενα να γίνεται.
Έκανα τίποτα λάθος απ'την αρχή; Φρέσκο φορμάτ και MegaKLMcodec είναι τα μόνα πράγματα που έχω εγκαταστήσει (εντάξει και το Farcry2... :2thumb22sup
Καμία ιδέα προς το τι να ρυθμίσω; Ένας απ'τους βασικούς λόγους για τους οποίους πήρα full HDtv ήταν για να έχω 1:1 αντιστοιχία -_- Οποιοδήποτε σχόλιο είναι καλοδεχούμενο
Για να έχω πλήρες desktop χρησιμοποίησα ένα απ'τα εργαλεία της NVidia που κανει stretch την εικόνα. Επίσης στην τηλεόραση το aspect ratio ειναι στο αυτόματο, αλλά και τα υπόλοιπα που δοκιμασα δεν εμφανίζουν την εικόνα 1:1 όπως και θα περίμενα να γίνεται.
Έκανα τίποτα λάθος απ'την αρχή; Φρέσκο φορμάτ και MegaKLMcodec είναι τα μόνα πράγματα που έχω εγκαταστήσει (εντάξει και το Farcry2... :2thumb22sup

Last edited: