Αν χανει η φλατζα του κυλινδρου, δεν θα εχουμε λιγοτερη πιεση μεσα στον κυλινδρο, αρα και λιγοτερη αντισταση στο μοτερ;
Εκτος αν δεν καταλαβα κατι σωστα. Εδω πλεον ψαχνουμε να βρουμε τι δημιουργει προσθετη αντισταση στο μοτερ.
Παιδιά καλημέρα. Το μηχανάκι έφτιαξε. Γυρίζει και μάλιστα σφαίρα στην εκκίνηση. Είπα να σας άφηνα να μαντέψετε ποιο ήταν το πρόβλημα αλλά σχεδόν το βρήκατε.
Χθες βράδυ ήρθε στο γκαράζ ο κολλητός μου και ενώ το είχα λυμένο μου είπε ότι 99% θα έφταιγε ο ιμάντας. Να μη τα πολυλογώ, έκανα μια καλή σαπουνάδα στον ιμάντα και μετά ευθυγραμμίσαμε όσο γινόταν καλύτερα τις 2 τροχαλίες (έχαναν μεταξύ τους λίγο στην ευθυγράμμιση). Ο ιμάντας που τον έπιασε είχε πιάσει με τα χρόνια μια γλίτσα από τις άχνες των μπογιών και τη σκόνη. Με το πλύσιμο έγινε καινούργιος.
Το δέσαμε, πάτησα το διακόπτη και ξεκίνησε πύραυλος. Ποτέ δεν θυμάμαι ειδικά τα τελευταία χρόνια να ξεκινούσε να γυρίζει τόσο γρήγορα. Ας είναι καλά και εκείνος και εσείς με τη βοήθεια σας.
Και μερικές εικόνες του μπαγάσα:
View attachment 131847View attachment 131848View attachment 131849View attachment 131850View attachment 131851View attachment 131852
Ενα τετοιο σπρευ θα σε βοηθησει και εχει εφαρμογη και στο αυτοκινητο οπου εχουμε λουρια και ταλαιπωρουνται!
![]()
:SFGSFGSF:
Εχω και γω ενα δυο κοφλερ που παρουσιαζουν το φαινομενο. Θα το εχω στο νου μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.