Πρόβλημα καινούριας τηλεόρασης 65KSHUD9000KS

vagouras1200

New member
21 October 2016
5
Καλησπέρα κ λυπάμαι που το πρώτο μου post εχει να κανει με πρόβλημα που αντιμετωπίζω κατά την αγορά καινουριας τηλεόρασης.
Το μοντέλο είναι 65 SUHD9000KS - η τηλεόραση εμφανίζει 5 αχνές μαύρες κάθετες μπάρες σε όλο το μήκος της . Στο πρώτο start up της τηλεόρασης εμφανίστηκαν κατά την αρχική εγκατάσταση της τηλεόρασης κ δεν έδωσα σημασία αλλά αφού ολοκληρώθηκε το σετάρισμα οι συγκεκριμένες μπάρες φαίνονται κ όταν δουλεύει η τηλεόραση κανονικά κ κυρίως μπορεις να τισ διακρίνεις όταν παρακολουθείς ποδόσφαιρο ή κάποιο άλλο άθλημα που η εικόνα είναι πιο στατική . Δοκίμασα σχεδόν όλες τισ ρυθμίσεις απο τισ επιλογές στο μενού εικόνας αλλά δε μπόρεσα να τις εξαφανίσω. Η θεασή τους είναι εύκολη από πλάγια θέση κυρίως .Ενημέρωση του καταστήματος κ μετά απο 2 ημέρες έγινε αλλαγή με καινούρια . Ενεργοποίηση καινούριας τηλεόρασης με τα ίδια θέματα πάλι εμφανίζει τις μπάρες αχνές σε άλλα σημεια τώρα.
Υπάρχει κάποιος κάτοχος συγκεκριμένης σειράς που να έχει αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα?
Εχω ενημερώσει κ την αντιπροσωπεία χωρις να πάρω ακόμα κάποια επίσημη απάντηση.

Attachments

• IMG_5654.jpg
    IMG_5654.jpg
    45.1 KB · Views: 352
  • IMG_5608.jpg
    IMG_5608.jpg
    35 KB · Views: 350
  • IMG_5605.jpg
    IMG_5605.jpg
    32.8 KB · Views: 347
  • IMG_5603.jpg
    IMG_5603.jpg
    44.4 KB · Views: 345
  • IMG_5599.jpg
    IMG_5599.jpg
    87.1 KB · Views: 347
Last edited by a moderator:
Re: Αγορά καινούριας τηλεόρασησ 65KSHUD9000KS

πω πω φαινονται πολυ εντονα φιλε μου,γυρνα την πισω και την επομενη φορα για να μην τρως ταλαιπορεια πεσ να την αποσυσκευασεις στο καταστημα

Re: Αγορά καινούριας τηλεόρασησ 65KSHUD9000KS

Κρίμα στα αλήθεια, γιατί γράφονται πολύ καλά πράγματα για την tv.
Μήπως έπεσες σε ελαττωματική φουρνιά πάνελ, καμιά φορά συμβαίνουν κάτι τέτοια.
Το Αμβούργο πάει για φούντο φέτος.

το θετικό είναι οτι εχω το DOT 7 ημερών - αλλά μιλάμε για 65'' δεν είναι τόσο εύκολη η μεταφορά της. τη προηγούμενη που πήγα πίσω μου είπαν οτι δεν έχει κάποιο θέμα αλλα αν θέλετε σασ την αλλάζουμε.

Μη το σκέφτεσαι κάνε ένα κουράγιο ακόμα, πακετάρισέ την πάλι και πήγαινέ τη ξανά πίσω. Πες ξανά αλλαγή και την άλλη να την ανοίξουν και να τη δεις μπροστά τους ( πάντα με χαμηλό φωτισμό ) μη τυχόν είναι αυτό που σου είπαν , ελαττωματική φουρνιά και ξανά τρέχεις.
Κουράγιο , αλλά μη κάθεσαι δεν είναι κανένα φτηνό μοντέλο να πεις πάει στην ευχή, κατατάσσεται στο καλύτερα ( και ακριβότερα ).

Πέρασα από το μαγαζί κ θα κανονίσουν για αύριο να φέρουν άλλη από την αποθήκη τους κ θα ανοιχτεί επιτόπου . Το θέμα είναι αν παρουσιάσει κ η τριτη το ίδιο θέμα τι να κάνω γιατί από ότι κατάλαβα είναι όλες με ίδια ημερομηνία εισαγωγής άρα ίδια παρτίδα .

Όταν παρακολουθείς απέναντι από την tv,οι 5 αχνές μαύρες κάθετες μπάρες σε όλο το μήκος της πάλι φαίνονται;

Παίζοντας με το ρυθμιστικό εικόνας [Smart LED] δεν μειώνεται το φαινόμενο;

Σε ρύθμιση εικόνας cinema πάλι φαίνονται κοιτώντας απέναντι από την tv;

Επιστροφή στο μαγαζί αφού διαπίστωσαν κ αυτοί τις γραμμές κ άνοιγμα τρίτης καινούργιας μπροστά τους τ αποτελέσματα τα ίδια με τις γραμμές να υπάρχουν πάλι σε αλλά σημεία τώρα .
Ενημέρωσαν την Samsung κ σήμερα έγινε ο έλεγχος από τεχνικό τους κ με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι κ οι τρεις τηλεοράσεις είναι μια χαρά κ ότι αυτές οι γραμμές είναι φυσιολογικές λόγω της διάταξης των καινούριων led κ όταν τους ρώτησα γιατί σε κάθε μια από τις τηλεοράσεις οι γραμμές παρουσιάζονται σε αλλά σημεία κ όχι στα ίδια αν είναι κατασκευαστικό το θέμα - απάντηση δε πήρα . Επίσης το ίδιο μοντέλο που το έχουν εκθεσιακό δεν έχει κάποιο θέμα η γραμμή ( η μόνη διαφορά είναι ότι είναι παραγωγή Μάιο η εισαγωγή τέλος πάντων αλλη ημερ.) επίσης όταν τους ανέφερα για το εκθεσιακό προσπάθησαν να μου δώσουν αυτό. Καταλήξαμε να γίνει αντικατάσταση με lg oled . Προσοχή λοιπόν σε όσους Σκέπτονται να αγοράσουν το συγκεκριμένο διάστημα τις σειρές ks7000/8000/9000 σύμφωνα με τον δικό τους τεχνικό πάντα οι γραμμές αυτές δεν είναι πρόβλημα για την εταιρεία.

Απάντηση σε προηγούμενη ερώτηση φίλου :
Όταν κάθεσαι απέναντι σχεδόν δεν τις διακρίνεις αν δεν ξέρεις για την ύπαρξη τους σε ελαφρά πλαγιά θέαση όχι πάνω από μισό μέτρο είναι ορατές κ οποία ρύθμιση κ να κανείς τις βλέπεις .
Μόνο όταν βλέπεις βίντεο 4K η ταινία σε υψηλή ανάλυση δεν είναι ορατές οι γραμμές
Σε τηλεόραση κ OTE tv που τις δούλεψα εγώ ήταν ορατές κ όταν λοιπόν περνεις 65 τηλεόραση δεν μπορούν να κάθονται όλοι ακριβώς στην ευθεία της τηλεόρασης κάποιοι θα κάτσουν κ πιο δεξιά κ αριστερά
Όπου πέρα από τις γραμμές θα παρατηρήσουν κ παραμορφώσεις στα χρώματα στις αλλαγές σκηνών .

σύμφωνα με τον δικό τους τεχνικό πάντα οι γραμμές αυτές δεν είναι πρόβλημα για την εταιρεία.

Παντως ειναι φοβερο το ποσο κυνικα απαξιωνεται ο καταναλωτης απο τις εταιρειες,
και το πως πανε να πλασαρουν εμφανως ελαττωματικες συσκευες για κανονικες.

Ήτανε σε τιμη προσφοράς το μοντέλο?

Φίλε vagouras το φαινόμενο είναι vertical banding και δυστυχώς είναι πολύ συχνό με πρώτη και καλύτερη την lg και μετά την samsung. Πιό λίγο παρουσιάζεται στη sony.
Πολλές φορές αυτό το φαινόμενο επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου και των ωρών που καταγράφει το πάνελ. Με λίγα λόγια τεχνολογία του κ@λου !!!!!
Πρέπει να σταθείς πολύ τυχερός για να βρεις πάνελ χωρίς το πρόβλημα........

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να βρεις το τέλειο panel
Αλλά το να σε κοροϊδεύουν μεςα στη μούρη σου παραπάει για κάτι που πλήρωσες 3000 κ κάτι μετρητά στις μέρες μας .
Επίσης επειδή κ εγώ ο ίδιος είμαι τεχνικός ( ηλεκτρονικός) κ δουλεύω σε επίσημη αντιπροσωπεία με τελείως διαφορετική νοοτροπία δε μπορώ να δεχτώ κάτι τέτοιο επίσης όταν τους είπα ότι θα πάρω τη τηλεόραση μόνο αν υπάρξει από το τεχνικό που ήρθε επίσημη βεβαίωση γραπτώς για αυτά που τους επισήμανε - η απάντηση ήταν ότι πρέπει να εγκριθεί από τα κεντρικά τους κ ότι ο τεχνικός δε μπορεί να δώσει τέτοιο χαρτί .

Καλημέρα φίλε.Δυστυχώς αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα στην 60KS7000 που αγόρασα πρόσφατα.Σε όλα τα μαύρα φόντα εμφανίζονται αχνες κάθετες μπάρες σ ολη την οθόνη.Σε υψηλής αναλυσης υλικο δεν ειναι τόσο εμφανές το πρόβλημα.

δυστυχως εχω τραβηξει πολλα απο τετοια θεματα απο 3 samsung...(d7000,d8000,b7000),μαλλον εχει κακο quality control δεν το εξηγω διαφορετικα...οχι οτι δεν εχουν οι αλλες...επισης παρατηρω στις μεγαλες σειρες ειναι πιο εντονο το κακο πανελ (ομοιομορφια,banding ,clouding)..σε μικρες σειρες που εχω τσεκαρει (eh6030,es6000,h6400,h5000) δεν βρηκα κατι...

Εκανα αμεσα αλλαγή και πηγα σε sony χωρις να παρουσιαζεται μεχρι στιγμης τετοιο θέμα.Κριμα παντως γιατί ειναι μια πολυ αξιοπρεπής σειρά και δε δικαιολογείται τετοιο φαινομενο.

Εκανα αμεσα αλλαγή και πηγα σε sony χωρις να παρουσιαζεται μεχρι στιγμης τετοιο θέμα.Κριμα παντως γιατί ειναι μια πολυ αξιοπρεπής σειρά και δε δικαιολογείται τετοιο φαινομενο.
ποιο μοντελο πηρες?συγκριση με αυτην που ειχες?

Πηρα τη Sony 55 KD85 4k. H sony για μένα ειναι μια σταθερή επιλογη που θα σου δωσει αυτα που λεει.Ειναι λιγο πιο αργη ισως λογο adroid με μαπα τηλεχειριστηριο.Οπως προειπα ομως ειναι δινει μια αξιοπρεπεσατη εικόνα.

Η samsung KS7000 που ειχα πρωτοπαρει ειχε τελεια εικονα πραγματικα,με ποιοτητα κατασκευης και ταχυτητα επεξεργαστη σε ολες τις πηγες που το εδινα.Δυστυχως ομως ειχε αυτο το θεμα με τις αχνες γραμμές που για μενα ειναι αδικαιλογητο σε
premium Μοντελα.

Να σημειώσω εδω τους πιθανους αγοραστες πως η επισημη samsung το αναγνωριζει σα φυσιολογικο και οχι σαν ελαττωμα και σε προτρεπει να χαμηλωσεις το backlight Και καποιες αλλες ρυθμίσεις.

Πηρα τη Sony 55 KD85 4k. H sony για μένα ειναι μια σταθερή επιλογη που θα σου δωσει αυτα που λεει.Ειναι λιγο πιο αργη ισως λογο adroid με μαπα τηλεχειριστηριο.Οπως προειπα ομως ειναι δινει μια αξιοπρεπεσατη εικόνα.

Η samsung KS7000 που ειχα πρωτοπαρει ειχε τελεια εικονα πραγματικα,με ποιοτητα κατασκευης και ταχυτητα επεξεργαστη σε ολες τις πηγες που το εδινα.Δυστυχως ομως ειχε αυτο το θεμα με τις αχνες γραμμές που για μενα ειναι αδικαιλογητο σε
premium Μοντελα.

Να σημειώσω εδω τους πιθανους αγοραστες πως η επισημη samsung το αναγνωριζει σα φυσιολογικο και οχι σαν ελαττωμα και σε προτρεπει να χαμηλωσεις το backlight Και καποιες αλλες ρυθμίσεις.

εαν δεν κανω λαθος χρησιμοποιει ips πανελ...σημαινει κακη αντιθεση σε σχεση που εχουν αλλες σονυ οι ολες οι samsung που χρησιμοποιουν πανελ va

Φιλε τι να σου πω οταν κανεις μα αγορα κοντα στα 2000 οφειλει η εταιρια να σεβεται αυτα τα χρηματα και δεν ειναι στην ιδιοτητα του καθενος να μπαινει στα forum Και να ψαχνει για Panel και τυχον αδυναμιες.

Η sony δε μ εντυπωσιασε αλλα ειναι τιμια και στα λεφτα της και δε μ απογοητευσε.

Φιλε τι να σου πω οταν κανεις μα αγορα κοντα στα 2000 οφειλει η εταιρια να σεβεται αυτα τα χρηματα και δεν ειναι στην ιδιοτητα του καθενος να μπαινει στα forum Και να ψαχνει για Panel και τυχον αδυναμιες.

Η sony δε μ εντυπωσιασε αλλα ειναι τιμια και στα λεφτα της και δε μ απογοητευσε.

σε αυτο συμφωνω απολυτα...την μια χρονια ετσι την αλλη αλλιως..οτι συμφερει την εταιρια...παντως τοσο θεμα γενικα με προβληματα με συσκευες τεχνολογιας τα συναντω σε τηλεορασεις και κινητα...

Διάβασα σε ξένο άρθρο ότι οι σειρες 7, 8 και 9 κατασκευάζονται με τριών ειδών πάνελ, κι εξαρτάται από την παρτίδα ποιο έχουν τοποθετήσει. Αυτά είναι τα EA01, FA01, AA02. Πουθενά δεν έγραφε όμως πως διακρίνουμε ένα πάνελ αν είναι EA01 ή FA01 ή ακόμα AA02 και ποιο απο τα 3 είναι το καλύτερο...
Μήπως κάποιος μυημένος γνωρίζει να μας πει??? SOS!