Πρόβλημα με χωρητικότητα σκληρού δίσκου.

Ενδιαφέρον... Κάτι δεν πάει καλά με το table δεδομένων. Φαντάζομαι checkdisk έχεις κάνει έτσι;

Επίσης, είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις αρπάξει κανένα ιο;

Ενδιαφέρον... Κάτι δεν πάει καλά με το table δεδομένων. Φαντάζομαι checkdisk έχεις κάνει έτσι;

Επίσης, είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις αρπάξει κανένα ιο;
όχι δεν έχω κάνει checkdisk γιατί πολύ απλά δεν ξέρω να βγάλω άκρη από τα αποτελέσματα της εντολής αυτής.
Για ιό...τι να σου πω.
Έχω το Avira και δεν μου έχει βγάλει κανένα μήνυμα μέχρι τώρα.

Προσπάθησε να παρακάμψεις τελείως τα windows, ξεκίνα to λαπτοπ με ένα linux live cd να δεις τι βλέπει το linux, και πες μας...

(για το chkdsk που λες, στα windows πάτα chkdsk /mbr είναι ανώδυνο refresh του master boot record αλλά δεν θα βοηθήσει...)

Last edited:
όχι δεν έχω κάνει checkdisk γιατί πολύ απλά δεν ξέρω να βγάλω άκρη από τα αποτελέσματα της εντολής αυτής.

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Η εντολή αυτή τσεκάρει για λάθη και κάνει αυτόματα τις διορθώσεις.

Κατέβασα και το Paragon Partition Manager αλλά και αυτό βλέπει τα ίδια χάλια.
Τον c: στα 238gb.
Για να μην σας κουράζω άλλο,θα το πάω σε ένα παλικάρι που έχει ένα μαγαζάκι στην γειτονιά μου να το δει.
Μην γίνουν κλέφτες κι αυτοί.

Επανέρχομαι δριμύτερος.
Δεν πήγα από ποτε το λαπτοπ στον ειδικο και χθες το βραδυ προσπάθησα να καω φορματ και επανεγκατασταση των windows 7 home premiym 64.
Δυσκολίες.
Δεν υπάρχουν πουθενα τα windows σε GR.
Η bios του λαπτοπ δεν κανει boot απο usb.
Mε τις προηγουμενες αλχημιες μου,ειχα διαγραψει το partition του σκληρου που ηταν το recovery των windows.
Μ τα πολλά βρηκα ενα iso windows home premium στα αγγλικά.
Το εκανα bootable σε ενα dvd και παρόλο που ειχα αλλαξει το πρωτο boot να γινεται απο το dvd,δν γινοταν με τπτ.
Τελικα αυτο που "κατάφερα" ηταν να ξαναπερασω τα νεα windows πανω στα παλια,χανοντας ετσι και ολες τις συσκευες του λαπτοπ(μοντεμ,καρτα ηχου,bluetooth).
Μπορω να κανω κατι ή δεν τον γλυτωνω τον ειδικο?

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με χωρητικότητα σκληρού δίσκου.

το κακο ειναι οτι τα windows δεν βλέπουν καθόλου τις συσκευες.
Βρες τους οδηγούς σε άλλον υπολογιστή αν μπορείς και πέρασε τους σε ένα στικάκι? Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ειδικός. Λίγο υπομονή μόνο.

μα για να περασω drivers σε μια συσκευη βρε παιδια,πρεπει ο υπολογιστης/windows ναβλέπει τη συσκευη.
Τρεχοντας τα diagnostics,δεν βλέπει καν πχ το μοντεμ.

μα για να περασω drivers σε μια συσκευη βρε παιδια,πρεπει ο υπολογιστης/windows ναβλέπει τη συσκευη.
Τρεχοντας τα diagnostics,δεν βλέπει καν πχ το μοντεμ.

Δλδ πηγαίνεις στην διαχείριση συσκευών και οι συσκευές αυτές δεν είναι με κίτρινο θαυμαστικό (έστω και χωρίς όνομα)? Πως έγενεν αυτό? Πρώτη φορά το βλέπω. Δλδ τα windows δουλεύουν κανονικά αλλά απλά δεν βλέπουν αυτές τις συσκευές χωρίς μάλιστα να φαίνονται σαν άγνωστες συσκευές?

Τα Ultimate 7 ΕΝ πάντως μετά την εγκατάσταση έχουν την δυνατότητα να γίνουν ελληνικά.

Σωκράτη, ποιό ακριβώς laptop είναι;
Με τι λειτουργικό αγοράστηκε;
Τελικά διέγραψες το d partition;

Περίργο που 7 δεν μπορούν να βρούν τις συσκευές!!

προσπάθησε μήπως από εδώ βρεις drivers

http://support.toshiba.com/drivers

Last edited:
Καταφερα τελικα να κανω φορματ τον σκληρο και να ξαναπερασω τα Windows.
Κατεβαζω τωρα drivers.
Πως θα τους περασω στο λαπτοπ?

Δλδ πηγαίνεις στην διαχείριση συσκευών και οι συσκευές αυτές δεν είναι με κίτρινο θαυμαστικό (έστω και χωρίς όνομα)? Πως έγενεν αυτό? Πρώτη φορά το βλέπω. Δλδ τα windows δουλεύουν κανονικά αλλά απλά δεν βλέπουν αυτές τις συσκευές χωρίς μάλιστα να φαίνονται σαν άγνωστες συσκευές?

Τα Ultimate 7 ΕΝ πάντως μετά την εγκατάσταση έχουν την δυνατότητα να γίνουν ελληνικά.
Αν και οφτοπικ, πως γινοντα τα W7 αγγλικα σε ελληνικα?

Οπως ανεφερα σε προηγουμενο ποστ, βρες το driver genius ή driver navigator. πχ θα εγκαταστησεις το driver genius , θα το τρεξεις και θα βρει αυτο τους drivers που χρειαζεται το laptop

Αν και οφτοπικ, πως γινοντα τα W7 αγγλικα σε ελληνικα?

Αν ειναι ultimate έκδοση πηγαίνεις ρυθμίσεις γλώσσας και έχει εκεί επιλογή. Μόνο η ultimate όμως το κάνει αυτό.

Ρε παιδιά τι του λέτε του ανθρώπου; Απο την στιγμή που δεν έχει drivers η κάρτα δικτύου, τι να τα κάνει τα προγράμματα εύρεσης drivers; Αφού δεν έχει σύνδεση στο internet....

Φιλε πρέπει να πας στο επίσημο site της κατασκευάστριας εταιρίας, να βρεις το μοντέλο σου και να κατεβάσεις τους drivers για το λειτουργικό σου. Αυτό θα το κάνεις φυσικά απο άλλο PC. Αντιγράφεις μετά τα αρχεία σε USB stick και μετά το συνδέεις στον Η/Υ σου. Μην ανησυχείς, το USB θα το αναγνωρίσει κανονικά.

Λογικά αυτά που κατέβασες είναι exe. Κάνε διπλό κλικ στο καθένα και μετά next next… finish. Στο τέλος ένα restart και έτοιμος.