Sorath
Senior Member
Ενδιαφέρον... Κάτι δεν πάει καλά με το table δεδομένων. Φαντάζομαι checkdisk έχεις κάνει έτσι;
Επίσης, είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις αρπάξει κανένα ιο;
όχι δεν έχω κάνει checkdisk γιατί πολύ απλά δεν ξέρω να βγάλω άκρη από τα αποτελέσματα της εντολής αυτής.Ενδιαφέρον... Κάτι δεν πάει καλά με το table δεδομένων. Φαντάζομαι checkdisk έχεις κάνει έτσι;
όχι δεν έχω κάνει checkdisk γιατί πολύ απλά δεν ξέρω να βγάλω άκρη από τα αποτελέσματα της εντολής αυτής.
Βρες τους οδηγούς σε άλλον υπολογιστή αν μπορείς και πέρασε τους σε ένα στικάκι? Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ειδικός. Λίγο υπομονή μόνο.το κακο ειναι οτι τα windows δεν βλέπουν καθόλου τις συσκευες.
μα για να περασω drivers σε μια συσκευη βρε παιδια,πρεπει ο υπολογιστης/windows ναβλέπει τη συσκευη.
Τρεχοντας τα diagnostics,δεν βλέπει καν πχ το μοντεμ.
Αν και οφτοπικ, πως γινοντα τα W7 αγγλικα σε ελληνικα?Δλδ πηγαίνεις στην διαχείριση συσκευών και οι συσκευές αυτές δεν είναι με κίτρινο θαυμαστικό (έστω και χωρίς όνομα)? Πως έγενεν αυτό? Πρώτη φορά το βλέπω. Δλδ τα windows δουλεύουν κανονικά αλλά απλά δεν βλέπουν αυτές τις συσκευές χωρίς μάλιστα να φαίνονται σαν άγνωστες συσκευές?
Τα Ultimate 7 ΕΝ πάντως μετά την εγκατάσταση έχουν την δυνατότητα να γίνουν ελληνικά.
Αν και οφτοπικ, πως γινοντα τα W7 αγγλικα σε ελληνικα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.