Πρόβλημα με χωρητικότητα σκληρού δίσκου.

Είναι και αυτός ένας τρόπος (από το device manager) αλλά λίγο δυσκολότερος
 
Εκεί πιθανόν να χρειαστείς να πας απο το device manager και να κάνεις update driver για την συγκεκριμένη συσκευή, "δείχνοντας" το κατάλληλο folder με τους drivers. Για κάποιες κάρτες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, δεν φτιάχνουν αυτόματο installer.
 
Στα laptop έχεις δυο κάρτες, ενσύρματη και ασύρματη και πρέπει να κατεβάσεις και για τις δυο drivers (Μπορεί να χρειαστεί να τους περάσεις από το device manager). Αν έχει διακόπτη το laptop για την wireless βάλτο στο on. Ποιο μοντέλο είναι?
 
Για την wireless κατέβασε από εδώ driver.
Λογικά πρέπει να έχεις Realtek και πρέπει να σου κάνει αυτός για Windows 7 (32/64). Την άλλη θα την έχει βρει μόνο του.
 
Τέλος καλό όλα καλά.
Σύνδεσα το λαπτοπ με LAN και κατέβασε με το Windows Update τον driver του wireless ο οποίος ήταν της Broadcom και όχι της Realtek ή της Atheros που δοκίμαζα.
Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας.