Μιχάλης Καμινάρης
Senior Member
Απάντηση: Re: vinyl Poll: leave or stay ?
Παρέλειψα να ευχαριστήσω όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας!
Dr Pan Κ, την κεφαλή την πήρα πρίν 3 μήνες, κρίμα είναι να την αλλάξω, άσε που είμαι και ευχαριστημένος με τον ήχο της.
Αυτό με το Mu metal στην κεφαλή το σκέφτηκα και γώ, αλλά μου φαίνεται ότι θέλει πολύ λεπτοδουλεία για να καλυφτεί καλά όλη η κεφαλή, και πάλι η βελόνα δεν θα καλυφτεί, οπότε ίσως να τσιμπάει από κει βόμβο. Αντίθετα είμαι σε σκέψη να ντύσω όλο το ράφι από κάτω με mu metal.
Ο μετασχηματιστής του Audiolab είναι στρόγγυλος.
ΥΓ. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω Mu metal, από ελλάδα και τιμές;
Παρέλειψα να ευχαριστήσω όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας!
To πιο απλο ειναι να αλλαξεις κεφαλη.
Αν θες ντε και καλα να μείνεις με την Grado προσπάθησε να την θωράκισης (αυτοκόλλητο mu metal, ζύγισε την πριν και μετα για να κανεις σωστά τις σχετικές ρυθμίσεις).
Αν αυτο δεν αρκεί δες τι μπορεις να κανεις με τον μετασχηματιστή του ενισχυτή σου (φανταζομαι θα ειναι τετράγωνος..)
Dr Pan Κ, την κεφαλή την πήρα πρίν 3 μήνες, κρίμα είναι να την αλλάξω, άσε που είμαι και ευχαριστημένος με τον ήχο της.
Αυτό με το Mu metal στην κεφαλή το σκέφτηκα και γώ, αλλά μου φαίνεται ότι θέλει πολύ λεπτοδουλεία για να καλυφτεί καλά όλη η κεφαλή, και πάλι η βελόνα δεν θα καλυφτεί, οπότε ίσως να τσιμπάει από κει βόμβο. Αντίθετα είμαι σε σκέψη να ντύσω όλο το ράφι από κάτω με mu metal.
Ο μετασχηματιστής του Audiolab είναι στρόγγυλος.
ΥΓ. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω Mu metal, από ελλάδα και τιμές;